- 10 Nisan 2014
- 43.531
- 115.905
- 798
- Konu Sahibi yosunkokusu
-
adam da suç göremedim.hangi adam olsa bunları yazardı.kendi bulmuş kendi eklemiş sohbeti kendi başlatmış adam da en baştan nişanlım var demiş daha ne yapsınn yahuuuSanki fake hesaptan biraz yüz verseniz devamını getirecekmiş gibi geldi.
Hayatınızda genel olarak kaygılı biri misiniz?
Nisanlinizla geçmişte kız arkadaş, kızlarla sohbet veya aldatma ile alakalı bir tartışma yaşadınız mı?
ben fiyatını merak etmiştim o an benim insta yoktu oda fiyat nedir yazmıştı.merak etmiş
sadece merak etmiş
"almadım yarın alacağım" yazsaydınız belki konuşma bir hale yola girerdi
adamın nişanlı olması bu muhabbete engel değil
ha ben olsam nişanlım elbise yorumu neden yapıyor diye takılırdım
o nasıl adam elbiseye yorum yapıyor, yani ne geçer ki eline ya çok güzel bu elbise diye yorum yapmak
kıza da bence kendisinin gururu okşansın diye sordu
kız aldım deseydi beğendin mi diyecekti çok güzel derse bak ben sana dedim diyecekti
beğenmedim derse de X de çok güzel olmuştu, elbisede bir sıkıntı yok ama herkeste aynı durmak diyecekti
bunların hiçbiri aldatma değil
adam boş beleş muhabbet seven biri
ne saçma hareketler gerçekten. ayrıca burada normal bir konuşma var, siz gün içinde hiç mi başka insanla konuşmuyorsunuz.Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-ben: selam ürünü canlı gördünüz mü kaliteli mi bende almak istiyorumda
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Ben: "Arkadaşımın düğün günü için a hayırlı olsun mutluluklar" dedim
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
-Ben: siz nişanlısınız neden benim alıp almadığım ile ilgilendiniz yazdım
-Nişanlım: "Yazmayın" demiş ve engelledi
şimdi benim aklım karıştı nasıl davranmalıyım güvenim kırıldı...
ne saçma hareketler gerçekten. ayrıca burada normal bir konuşma var, siz gün içinde hiç mi başka insanla konuşmuyorsunuz.
çok paranoyakça böyle saçma işlerle ne kendinizi ne de karşı tarafın hayatını zindan etmeyin. rahat olun.tamam normal evet ama son yazığı mesajda aldın mı elbiseyi diye merak etmesi bana sanki konuşmaya devam etmek istiyor havası uyandırdı...
Adam sizi aldatmanın yanından bile geçmemiş. Güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben diye düşünüyosunuz ya hani. Sizin bu yaptığınız şeyi öğrenirse asıl onun güveni kırılır ve sizle evlenmekten vazgeçer. Bilginiz olsun.Selam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
-Nişanlım: evet gördüm benim hatunu istemeye gidince o kullanmıştı. siz nerede kullanacaksınız
-Nişanlım : "Düğün için şık zarif durur amin sağolasın arkadaşınıza da hayırlı olsun darısı sana"
-Ben : "Bu devirde güvenilir birini bulmak zor . Sizler ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi sağolun size de mutluklalar nişanlınız şanslı" yazdım
-Nişanlım: (7 saat sonra çünkü işteydi) "amin sağolasın darısı sana aldın mı ürünü" yazmış
çok paranoyakça böyle saçma işlerle ne kendinizi ne de karşı tarafın hayatını zindan etmeyin. rahat olun.
Adam sizi aldatmanın yanından bile geçmemiş. Güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben diye düşünüyosunuz ya hani. Sizin bu yaptığınız şeyi öğrenirse asıl onun güveni kırılır ve sizle evlenmekten vazgeçer. Bilginiz olsun.
O zaman 'imi sinin nişinlin vir' diye saçma sapan konuşacağına 'sana güvendim aldım, umarım nişanlın kadar guzel durur:) gelince foto atayım mi,bak bakalım kime daha çok yakışıyor' yazabilirdin. O zaman belli olurdu adamın ne olduğu.tamam normal evet ama son yazığı mesajda aldın mı elbiseyi diye merak etmesi bana sanki konuşmaya devam etmek istiyor havası uyandırdı...
Sizin olduğunuzu anlamış bence. Yoksa siz nişanlısıniz neden soruyorsunuz alıp almadığımi demez normal biri. Alakasız bir cümle olmuş çünkü. Nasılsın sorusuna 3 kilo elma tart cevabı gibi olmuş. Ya da siz sanmasa da karşımda herkes de bana yürüyor ya triplerinde biri var sanmış olabilir. Yaşınız kaç ki?
1,5 yıllık anladığım kadarıyla ilişkiniz bu zamana kadar başka kadınlara meyilini gördünüz mü?Peki ne tavsiye edersiniz? bana şimdi aklımda acaba başka kızlarla muhabbet ediyor mu diye düşünmeye başladım..
Nişanlı kelimesinden anladı demedim zaten. Verdiğiniz tepki o kadar absürd ki ya sizsiniz alakasız konuşuyorsunuz ağzından laf almak için. Ya da herkes bana yürüyor tiplerinde birisiniz, konuşmanız hoşuma gitti vs cümleler bekleyerek yazdınız. Iki türlü de verdiğiniz tepki değişik. Nisanliniz öğrense o sizden ayrılır. Çünkü hicbir şey yokken ortada böyle denemeler yapan biri evlilik boyunca ne denemeler yapmaz.Anlamadı ben konuşmayı kısaltıp yazdım o benim hatunu istemeye gittik yazınca nişanlı kelimesini dedim ben
peki sonunda elbiseyi aldın mı diye sorması sohbeti uzatmak istemesi anlamına gelmiyor mu
Başka bir arkadaş bu soruya en güzel cevabı vermiş. Ben de sizin sorunuza 'hayır' diyorum.merak etmiş
sadece merak etmiş
"almadım yarın alacağım" yazsaydınız belki konuşma bir hale yola girerdi
adamın nişanlı olması bu muhabbete engel değil
ha ben olsam nişanlım elbise yorumu neden yapıyor diye takılırdım
o nasıl adam elbiseye yorum yapıyor, yani ne geçer ki eline ya çok güzel bu elbise diye yorum yapmak
kıza da bence kendisinin gururu okşansın diye sordu
kız aldım deseydi beğendin mi diyecekti çok güzel derse bak ben sana dedim diyecekti
beğenmedim derse de X de çok güzel olmuştu, elbisede bir sıkıntı yok ama herkeste aynı durmak diyecekti
bunların hiçbiri aldatma değil
adam boş beleş muhabbet seven biri
Çok ergence yapığınız. Nişanlınıza güveniniz yoksa evlenmezsiniz olur biter. adamı deneme tahtasına çevirmişsinizSelam, sizlere danışmak istediğim bir şey var ve kendim cevabını net bilmiyorum. Erkek arkadaşım ile 1.5 yıl sonra nişanlandık. ben tamamen Nişanlımı deneme amaçlı sahte instagram hesabı açtım. Bir arkadaşımdan etkilenerek böyle bir şey yaptım İnstagram yüzünden ayrıldırlar.. Nişanlım bir sayfaya bir ürün hakkında yorum yapmıştı. bende oradan yorumu beğenip mesaj attım aynen şu şekilde geçti konuşma
ben fiyatını merak etmiştim o an benim insta yoktu oda fiyat nedir yazmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?