aldatmış mı oldu?

hayır ama erkek olarak tek nişanlım yaptı o yüzden sordum erkek gözüyle nasıl olduğunu merak ettim diye yoruma girdim zaten

Bence siz "nisanlisiniz" diyince kızmış ki orada bunu yazmaniz sacma olmus zaten aldim almadim ya da emin olamadim der gecerdiniz ona gore bakardiniz devam ettiriyor mu ettirmiyor mu

benim şüphe duyduğum 7 saat sonra amin sağolasın darsı sana ürünü aldın mı diye sorması oldu
Ben adamda sorun sezmedim nedense
Merak edip.sormus olabilir bi de hemen yazmamis yani aldatma meyli olsa bizim hatuna aldik falan demezdi bence
Yaaa ben boyle denemeleri saçma buluyorum yalan söylüyorsa elbet önüne gelir zaten böyle fake hesaplar cocukca

Bence siz "nisanlisiniz" diyince kızmış ki orada bunu yazmaniz sacma olmus zaten aldim almadim ya da emin olamadim der gecerdiniz ona gore bakardiniz devam ettiriyor mu ettirmiyor mu

keşke devam ettirseydim pişman oldum kestirip atmaya belki de aldatabileceğini görmek istemedim sonradan

keşke devam ettirseydim pişman oldum kestirip atmaya belki de aldatabileceğini görmek istemedim sonradan
Profilinizdeki yaşınız gerçek mi? Gerçekse benden 1 yaş büyüksünüz. Bu yaşta cidden böyle boş işlerle mi uğraşıyorsunuz. Biz bu hareketleri ergenlikte yapardık

adammmm :yazmaaaaa banaaa ben edepli namuslu bir aile erkeğiyimmm demeliydi
Ama siz ikiniz de benim yazacaklarımı yazmissiniz teessüf ettim

Şaka bir yana,
Aldatma meyli olan adam darısı basiniza demez ha şu var, erkekler hemen senli benli konusur pek resmiyeti beceremiyorlar bunu is hayatında da cok yasiyorum ama buradan kotu niyetli oldugunu dusunmeyin sadece kurallari resmiyeti sevmiyorlar
Kisaca meyli olan adam size nisanlisina alinan elbiseden bahsedip darisi sana da olsun demez adam cherrynin dedigi gibi namuslu edepli masallah

15 yıldır eşimle tanışıyoruz, ilk zamanlarda bana bunu yaptı . Gerzek herif . Bak hatırladıkça sinirleniyorum, sinirlendikçe hatırlıyorum . Kısır döngüye girdim .
Bizim zamanımızda Yahoo messenger vardı . İnstagram vs yoktu çok yaşlandığımı hissettim şimdi . Gerçi hala hiçbir sosyal medya hesabım yok neyse .
Bilgisayarı çok iyi kullanır bu koca kişisi . Ben zar zor mail adresi açabiliyorum o zamanlar . Bana bir gün kendi yazıyor gündüz ( eskiden internet cafelere giderdik, internet bu kadar yaygın değildi ) yazışıyoruz vs . Akşam ben yurttayım , bilgisayara erişimim yok ve bu şapşik sürekli mesaj yazıyor . Gündüz açıyorum bir sürü mesaj .
Hiç umursamadım . Okudum geçtim . Bir gün Allah elime düşürecek ya fake hesaptan yazdı gündüz . Doğduğuna doğacağına pişman ettim . Sen kimsin ki bana güvenemiyorsun ? Sen kim beni deniyorsun ? Deyip ayrıldım . 3 ay her hafta sonu Ankaradan yanıma geldi . Epey süründü .
İnşallah arkadaşınız duyar . Çünkü burda hem kibir , kendini büyük görme hem de karşındakini şeref ve ahlak yoksunu yerine koyma var. Çünkü aldatma ihtimali olan biriyle devam etmezsin . Güvenmiyorsan da devam etmezdin .

peki neden en sonda sanki sohbete devam etmek istiyor gibi elbiseyi aldın mı diye sordu yanlış mı düşünüyorum
Sormuş olabilir yani. Merak etmiştir. Yürümek için ya da kötü niyetle sormamıştır. Zaten başta sizden bahsetmiş. Nasıl bir kötü niyeti olabilir ki? Zaten nişanlısın neden soruyorsun diye sorduğunuzda yanlış anladığınızı düşünüp, sizi kötü niyetli görüp engellemiş. Yani bu muhabbetten eee nişanlısınız neden bana yazıyorsunuz lafını bile kendine yedirememiş. Ama işte bu tarz şeyler hep yanlış düşünüp, kendinizi yıpratmanıza neden olur.

Ya adam ilk mesajında daha nişanlı olduğunu belli etmiş. İyi misiniz siz ne aldatması. Belki boş laklak yapmak istedi bilemem ama kız düşürmek isteyen biri ilişkisi oldugunu belli etmez. Büyümeden evlenmeyin lütfen ya. Ne kendinize ne sevgilinize güveniniz yok saçma sapan işler yapıyosunuz.

E zaten güveniniz yokmuş ki denemişsiniz deneyecek aşamaya geldiğiniz birini hayatınızdan çıkarın artı insan gibi fake den soru sormuşsunuz cevap almışsınız ne bekliyordunuz defol defol nişanlıyım ben demesini mi ? İnsanlar konuşabilen iletişim kuran varlıklardır

Şu son verdiğiniz cevap o kadar saçma ki, adam bu cevapla anlamıştır zaten siz olduğunuzu.

şimdi güvenim kırıldı nasıl evleneceğim ben nasıl sıcak davrnacağım...
neye güvenin kırıldı Allah aşkına ya? ne demiş ki sana? Nude at mı demiş, cilveli mi konuşmuş.. Resmen fake karakterinle adama iş atar gibi yapan sensin " nişanlı olduğun halde niye ilgileniyorsun " diyerek. Adam da bakmış bence bela olacak,kısaca yazmayın demiş.Seni aldatana kadar kur yap istersen!!! Neyin denemesi bu daha

neden önemseyip sanki sohbet etmek istiyor gibi elbiiseyii aldın mı diye sordu ki . buna takıldım.. yanlış mı düşünüyorum
EVET .O zaman sen gelecekteki eşinin hiçbir kadınla konuşmasını istemiyorsun hem de hiçbir şekilde..Adam birisine günaydın dese sorun olur

Siz de aldatmışsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…