Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
aldatmışım ihanet etmişim gibi hissediyorum / okb anksiyete
Emin olamamanızın sebebi de okb. Kendinizi ikna etme ve onaylatmaya çabalıyorsunuz. Tavsiyem tedavinize ne olursa olsun devam etmeniz. Ben tedavi görerek iyileştim. Böyle kendi kendinizi yemek yerine psikiyatrınıza gidin lütfen. İnanın geçiyor.
Aynısını düşündüm. “Kıskandı tabii” demiş konu sahibi ama ortada kıskançlık yapılacak bir durum yok. Sevgilisi çok kıskançsa o da sebep olmuş olabilir bu obsesyona.
Ben psikiyatriye gittim hanımefendi.Okb yazmışım zaten başlığa konuyla alakası olmayan bir hastalık yazıyorsun ve yanlış bilgi veriyorsunuz.
İlgi toplama çabam olmadı asla neysem oyum.
Hikayenize cevap vermesinden sizden hoşlanıyor olabileceğini düşünmüşsünüz. Bunu o kadar içselleştirmişsiniz ki geçmiyor hala bu konuya yoğunlaşıyorsunuz. Burdan yola çıkarak bu yorumumu yaptım. Burda teşhis koymuyorum tabi ki de ama ne bekliyorsunuz tamam okb iseniz tanınız konulmuşsa biz ne yapabiliriz. Geçmiş olsun.
Aynısını düşündüm. “Kıskandı tabii” demiş konu sahibi ama ortada kıskançlık yapılacak bir durum yok. Sevgilisi çok kıskançsa o da sebep olmuş olabilir bu obsesyona.
Burda aynı şeyi yaşayan evli bir üye var. Arada konu açar ondan mı hoşlandım bundan mı etkilendim kocamı aldattım mı diye. 10-15 yıl sonra hala bu durumda olmak istemiyorsan acilen git tedavi ol. Ruh sağlığın bozulmuş. Bu şekilde ne mutlu bir ilişki yürütebilirsin ne sağlıklı bir hayat sürebilirsin.