aldattim aldatildim, ilahi adaleti yasiyorum

İnsanlar hata yapar .
Dürüst davranışından ötürü alnından öperim.
Helal olsun .

Benim de tek istediğim buydu . Dürüstlük. Benim hayatımdaki kimse bunu başaramadı .

Hep derim, yarın bir gün kocam beni aldatırsa; (dilerim böyle bir şey asla olmaz) , ilk bana kendi gelip söylesin.
O zaman affederim ama eğer başkasından duyar, öğrenirsem affetmem.

Sen zaten yapmış olduğun hatanın farkındasın ve vicdanen rahatsızlığını dile geçirmişsin boşver varsın gitsin yoluna kendini neden böyle bir zorunlulukta hissediyorsun ki

Aldatilan icin iliski hicbirzaman eskisi gibi olmaz.
Güven biter, gözündeki degeri düser, ömrü billah basa kakilir...
Bidefa zedekendimi iliskinin sansi bitmistir bana göre

tesekkurler.
o o kadar buyuk bir vicdan azabi ki anlatamam. yuzune bakmaya utaniyordum, guzel bir laf ettiginde kem kum kaliyordum, en sonunda agir geldi iyice. o da sagolsun gercekten elinden geleni yapti daha sonra iliskiyi normalde dondurmek icin ama olmuyor. umarim mutludur simdi.

Bu bir filmin devamı değil ki ? O ayrı bir durum bu ayrı. Eskiye bağlı kalarak şimdiki hayatınızı ateşe atmayın ; kesinlikle affetmeyin.

Sen zaten yapmış olduğun hatanın farkındasın ve vicdanen rahatsızlığını dile geçirmişsin boşver varsın gitsin yoluna kendini neden böyle bir zorunlulukta hissediyorsun ki

nebileyim ikiyuzluluk gibi geliyor, sonucta biri beni affedebildiyse ben de affetmeliyim gibi geliyor. ama ben sonra hicbir sey olmamis gibi davranamam, zaten olmuyor eskiye donmuyor. hadi ben affedilmenin utanci tabiri caizse ezikligindeydim de sevgilim hic oyle bir tavirda olmayacakmis gibi geliyor.

Umarım mutludur şimdi dedin ya , bir ağlama geldi ki sorma.
Bir an kendimi düşündüm.

Acaba bir gün ben de bu vicdanı görür müyüm ?

Mutlu değilse bile, bir gün sonsuz mutluluğa ulaşacaktır iyi biriyse eğer.
Neye inanırım biliyor musun ? Birinin ahını alan, ahını aldığı kişi mutlu olmadığı sürece mutlu olmamalı, eğer ortada helallik yoksa.

Benim kocam beni aldatsa affetmem. Aldatacak ortami yaratmadan once aklinda boyle seyler varsa, bana soylesin ayrilalim ne yapiyorsa yapsin sonra. Aldattim itiraf ettim ayrildim kismi benim icin affedici bir ozellik kazandirmiyor insanlara. Alkolluydum, ortama aldandim gibi bahaneler kisinjn avuntusu oluyor sadece bence. Cunku yine o ortami kisi kendi yaratmis oluyor. Eski sevgilin seni affetmekle hata etmis tipki senin simdiki sevgilini affedersen yapacagin hata gibi.
Su olur, elini kolunu baglarlar ilacla uyustururlar alkolle kafasini istemeden bulandirirlar bunu anlarim. Yoksa gerisi bahane.
Affetme bence.

iyi de bu başka kişi sanırım ki bence fark etmez
ister bin defa aldat ve affedil sen affetmek zoruda değilsin ki...akdine saçma sapan bişeye dönüşür aldatıp,aldatılıp durursunuz...

Siz ikiniz beraber kalsanizda bukadar cirkin olayladdan sonra saglikli ve duzgun iliski yasayamazsiniz ..

Bence ayrilmalisiniz ..

Siz aldatmanin yanlis bir sey oldugunu idrak etseydiniz affetmeli miyim diye dusunmezdiniz bana kalirsa. Zira her sey affedilmeye degerdir mantigiyla yaklasiyorsunuz. Bence yasattiklarinizin igrencligini fark edin ki ne aynisini tekrar yapin ne de size yapilinca kabul edin.

bak cevabi kendi yazdiginda vermissin sen zaten... aldattin! affetti! yürümedi bitti!
aldatildin!! affedeceksin!! kaldirmayacaksin yürüremeyecek bitecek!!
cevap bu! ama gel gelelim sen ne istiyorsun? tekrar düsün!

Neden diğer ilişkinize benzetmeye çalışıyosunuz bunuda.
Bırakın ne hali varsa görsün...

bu adamı affetsen bile eskisi gibi elbette olmicaktır sonucta adam senin bilmediğini düşünerek devam ediyor olaya bak. sen 1 kere böyle birşey yapmışsın ama erkek arkadaşın ne zamandır beraber acaba o kişiyle.bence yüzleş hatta ben olsam o kızı da bulur ağız yüz dağıtırdım.

Eski erkek arkadaşının iki sene önce asıl yapması gerekeni yap ve ayrıl.
Evet etme bulma dünyası. Sizin ki de çabuk tecelli etmiş.

belkide Allah `al sana ayni sinavi verdim bu kez bari yanlisa dusme` diyordur.bile bile lades demeyin zaten size acik davranmamis ki erkek arkadasiniz.yol verin gitsin.

bunun ilahi adalet olduğunu düşünerekte şimdiki sevgilini affederekte kendine eziyet edersin.
herkes hata yapar ben hata yapan insana kızamam haddim değil Allah affeder o onun lütfudur ben karışamam benim tek kızdığım aldatıp karşısındakini aptal yerine koyan insanlar ki sen de öyle yapmamışsın hatanı anlatıp sonucuna katlanmışsın ne sen bir daha aldat ne de aldatanı affet..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…