Aldığım her nefestesin yavrum

Çok erken yapmışsın testi canımcım.
Belki de bebişin seninle ve boş yere stres yapıyosun.
Hadi bakalım canım hayırlı haber ver bize inşallahhhhhhhhh

inşallah emacım yaaaaa
umutlanmak istemiyourum ama çok umutluyum:)
kısmet kısmet kısmet

Umudunu hiç kaybetme dualarım seninle canımmmmm

sağolasın canım allah razı olsun
rabbim inşallahhh sanada banada isteyen herkesede nasip etsin.
birde isimlerini anmak istedim nedense diger topicden tanıyorsundur melek181 ve seyyan için hep ayrı dua etmişimdir.yani dua ederken ilk aklıma onlar gelir.
rabbim üçer beşer versin inşallah

Melek seyyan candır onlar can :)
Hepsi harika insanlardır dua topiğindekiler en büyük sırdaşım dostum onlar benim.
Rabbim onların da senin de yüzünü güldürsün inşallah dostum

Melek seyyan candır onlar can :)
Hepsi harika insanlardır dua topiğindekiler en büyük sırdaşım dostum onlar benim.
Rabbim onların da senin de yüzünü güldürsün inşallah dostum

aminnnn hepimizin inşalllaaaaaaaahhhhhhh

Canimm yazdiklarni okuyunca ole kotu oldumki... cunku benim melegimde senin meleginin dogum gununde birakti gitti beni yani 29.07.2013... hayatimn en kotu en kara gunu ve benimde kizim vardi ve yine ogle saatlernde uctu gitti.. o kadar ortak yonumuz varki seninle. Bende bakamadm kuzuma dokunamadm, gidemedimde mezarna... oooy oy Rabbim sabir dayanma gucu versin bizlere

Ahhh canım kıyamam daha çok yeni kaybın Rabbim dayanma gücü versin sana.
Zaman geçtikçe alışıyorsun ama asla unutmuyorsun hep eksik kalıyor bir yanın.
Belki de hayatının en kara günü değildir 29 temmuz.
Çünkü cennete gönderdin meleğini olabilecek en güzel yere.
Rabbimin mükafatı bu bizlere.

“Resûlullah (sallallâhu aleyhi ve sellem) şöyle buyurmuştur:

Bir kulun çocuğu öldüğü zaman Allah Teâlâ meleklerine:

- Kulumun çocuğunun ruhunu mu aldınız, buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Kulumun gönül meyvesini (ciğerparesini) mi kopardınız, buyurur. Melekler:

- Evet, derler. Allah Teâlâ:

- Peki, kulum ne dedi?, buyurur. Melekler:

- Sana hamdetti ve ‘innâ lillahi ve innâ ileyhi râciûn’ diye istircâda bulundu, derler. Bunun üzerine Allah Teâlâ:

- O halde kulum için cennette bir ev yapın ve adını da “hamd evi” koyun! buyurur.”

Bunu oku canın sıkıldıkça eminim çok rahatlayacaksın.
Ne zaman dertleşmek istersen ister buradan ister özelden yaz bana olur mu canım.

Annem 3 yasinda kizini kaybetmesti. Ablami hic tanimadim. Uzerinden 35 sene gecti. Acisi dun ki gibi taze...

Olum elbette hepimiz icin. Ama evlat olunca bebek olunca cocuk olunca cok baska acitiyor yurekleri...

Cennette bulusursunuz insaAllah. Zira ben inaniyorum ki Rabbim annem ve babami (insaAllahta biz kardeslerini) ablamla Cennet bahcelerinde tekrar kavusturacak...

Onların acısı çok çok daha zor.
Ben en azından görmedim dokunmadım kokusunu bilmiyorum.
Ama anne ve babanın evladıyla yaşanmışlığı var elbette unutulmaz dolmaz yeri.
Rabbim sizleri de bizleri de o günahsız meleklerin şefaatine nail eylesin inşallah canım

Gercekten alisabilcekmiyim bu aciya. Tekrardan dokunabilcekmiyim karnima yuzum gulcekmi eskisi gibi. Hic gormemistim cevremde bebegini bu kadar buyukken kaybeden olu dogum yapan. Benim icinde olum o kadar uzaktiki bu yuzden aklimn ucundan bile gecmemisti bu ihtimal ama coktan yazilms kadermz. Aslinda dogru soluyosun canim meleklermzn bizi bekliyo oldugunu bilmek rahatlatyo insani. Kim bilir ne hayirlar vardir diyorum, herkese bu mukafat verilmez diyorum. Bu acilarin hediyesi verilcek diyorum.
Sanada o kadar tesekkur edermki halimizi ceken anlar o yuzden seninle konusmak iy geldi..

Tabii ki alışacaksın yeniden karnına dokunup acaba bebeğim benimle mi diye yeni heyecanlar yaşayacaksın.
Hiç kimsenin aklına gelmezdi belki ama bizim için şer görünen de hayır vardır inşallah.
Düşünsene meleğin cennet çocuğu oldu ve hiç büyümeyecek ve sen hep çocuk olarak seveceksin onu inşallah.
Bu herkese nasip olmaz bu yüzden ne kadar hamd etsek Rabbime azdır.
Şimdi sevsen ne kadar sevebileceksin bu yalan dünyada.
Ama ahirette doya doya sevip bağrına basacaksın evladını inşallah.
Hayat çok kısa elbet kavuşacaz Allah'ın izniyle meleklerimize.
Senin meleğinin adı ne canım.
Tam gününde mi doğum yaptın yoksa ben erken doğumda kaybettim yavrumu.

Amin canim amin insaAllah..

Iyki diyorum iman gucumuz var Rabbime inaniyor ve guveniyoruz yoksa nolurdu halimiz boyle seyler duydukcada o kadar ferahliyorki insan, su serpiliyo sanki yuregime. Sabret diyorm kendime daha ne kadar yasicazki zaten su dunyada, ebedyen kuzularmzla beraber olurz insallah.
Melegimze daha isim koyamamstik fatma elif olsn dedik sonra fatma zeynep mi olsa yada dogunca koyarz demistik esimle ama iste nasip.. kuzumda 40. Haftasna gelmesne ragmen hala cit yoktu bnde sezeryan icin artik gittim hastaneye ama megerse o gece ucup gitms kizim. Normal dogumla dogdu melegim kaybetmenin acsyla, hic o kadar zorlanmadm ama Rabbim o kadar yardm ettiki bana 3900 gr dogdu ama annesnin canini hic acitmadi melegim.

MELEĞİM

[FONT=&amp] Babanla 2 yıl önce kasım ayında evlendik[/FONT][FONT=&amp] aradan 1 hafta geçti bebek sormaya başladılar bana. İlk zamanlar takmıyordum kafama ama giderek öfke duyuyordum soranlara.Bebek düşünmüyoruz deyip kaçamak cevaplar veriyordum.Sonra aylar geçti her ay hüsranla sonuçlandı gebelik testlerim.Çevremdekiler o kadar anlayışsızdı ki hiç kimseyle görüşmeye tahammül edemez olmuştum.Doktora gitmeye karar verdim.Hem bende hem babanda problem vardı bunu duyduğumda günler zehir olmuştu her gün ağlamaktan yorulmuştum.Bu arada çevremdeki yakınlarımın hamile haberlerini aldıkça kahroluyordum.Kendimden şüphe ettim çoğu zaman ben kıskanç mıyım neden insanların hamile haberlerini aldıkça üzülüyorum diye.Bu kadar kötü bir insan olabilir miydim ben?Yavaş yavaş hamile haberlerini saklamaya başladılar benden ama eninde sonunda duyuyordum artık bir karar vermek zorundaydım babanla konuştum ve aşılamaya karar verdik.Adet günümü bekliyordum ama adetim 10 gün gecikti baban ısrarla test yapmamı istiyordu ama ben her zaman ki gibi düzensiz diye aldırış etmiyordum.[/FONT]

[FONT=&amp] 26.03.2012 Pazartesi günü baban test alıp gelmiş yapamam dedim ve baban bana küstü uyudu.İçimden bir ses bana hadi kalk yap en azından için rahatlasın diyordu.Sonucu bildiğim için gayet sakin testi yaptım ve çift çizgiyi gördüğümde gözlerime inanamadım.Şoka girmiştim resmen.Gözyaşları içinde babanı uyandırdım bir yandan da avaz avaz bağırıyordum aşkım uyan ben hamileyim diye.Baban uyandı ve inanamadı çift çizgiyi görse de emin olamıyordu bir türlü bense hem ağlıyor hem de ayakta duramayacak kadar titriyordum.Anneanneni aradım hemen anne ben hamileyim diye bağırıyordum.Sesimi bile kontrol edemez haldeydim.Sonra en yakınlarımıza verdik bu müjdeli haberi.Herkes senin ve benim için dualar etti.[/FONT]
[FONT=&amp] Sonra doktor kontrolleri başladı her şey yolundaydı kalp atışlarını duymuştum dünyalar benimdi sanki.Verdiğin rahatsızlıklar umrumda bile değildi.Mide bulantılarım çok aşırıydı ama takmıyordum sen benimleydin ya o yeterdi bana.Her gün konuşuyordum seninle seni nasıl sevdiğimi anlatıp duruyordum.Minik minik hareketlerin başlamıştı Allah’ım bu bir mucizeydi.Bir oyun havası dinliyordum sürekli ve doktora gittiğimiz bir gün doktorun odasında ki bilgisayarda o müzik açıktı doktor ultrasonda bakarken ellerinin hareketini gördüm oynuyordun resmen çokta hareketliydin doktor senin görüntün karşısında gülmeye başladı annesi bak oynuyor galiba kız oyunu sevdiğine göre demişti.Müzik tanıdık mı gelmişti annecim?[/FONT]

[FONT=&amp] 28.07.2012 cumartesi akşamı içimde nasıl bir sıkıntı vardı anlatamam bu arada sen 6 aylık olmuştun.Geceye doğru biraz sancım vardı anlamadım ne olduğunu ara ara devam etti sancılarım.Gece boyunca çektim sancıları.Sabah bir uyandım bir akıntı var bende baktım kanamam var yine gözyaşları içinde babanı uyandırdım bu defa korkuyla.Hastaneye gittik doktor ultrasonda baktı erken doğum tehliken var dedi senin durumunu sordum bebek iyi dedi.Şikayetlerimi anlattım sancım ve kanamam var dedim sadece ilaç verdi yat dinlen deyip beni eve gönderdi.Eve gidince kanamam ve sancım arttı.Başka doktora gittik hemen senin kalp atışını dinlemek istediler ama ses yok panik içinde anneme baktım anne kalp atışını duymuyorum anne ne oluyor kızım diye bağırıyorum annem gözyaşları içinde bir şey yok kızım doktor gelecek şimdi sakin ol diye beni teselli ediyor ama ben yavrumun kalp atışını duymadan nasıl sakin olabilirim.O hızlı hızlı atan kalpten eser yok şimdi öldüğünü anlayamayacak kadar bilinçsizdim o an.Doktor geldi masaya aldılar beni yavrumun ayakları gelmiş başı sıkışmış ve ölmüş.Dünyam başıma yıkıldı sanki.Minik kızım bebeğim ölmüş.Bebeğim doğduktan sonra bana narkoz vermişler kendimi kaybetmiştim çünkü.Kendime geldiğimde her şey bitmişti benimle değildin artık meleğim seni bir beze sarmışlar anneannen babaannen herkes görmüş seni ben ve baban görmedik baban bakmak istememiş dayanamam ben demiş.Ben odada bağırıyorum kızımı getirin ne olur göreyim sarılayım doya doya ama yok götürüyorlar seni bebeğim büyük dedenin mezarını birazcık açıp defnetmişler seni oraya.Deden adını Elif koymuş benim düşündüğüm isim Elif değildi ama olsun deden güzel bir isim koymuş sana Elif’im.Hastaneye gelenler gidenler çok ama çok zordu.Sadece sen yoktun bebeğim tekmelerin yoktu karnımı okşuyorum ama yok bomboş konuşmalarımı okşamalarımı hissetmiyorsun artık.1 gün sonra hastaneden çıktım ve sensiz geçen 4 ay.Benimle beraber hamile kalanlar aldı bebişlerini kucağına bense mezarına gelip toprağına sarılıyorum.Alışamadım bebeğim yokluğuna canım çok yansa da isyan etmedim Allah’a hamdolsun o verdi o aldı.Şimdi sadece ultrason resimlerinle kendimi avutuyorum hani o minik ellerini oynattığın şarkı var ya her yerde çalıyor herkesin oynadığı o şarkıya ben ağlıyorum.[/FONT]

Son düzenleme:

Bu arada canimm sorun neydi erken dogum yaptin?

Doğuma gittiğinde öldüğünü öğrenmek gerçekten çok zor ama Rabbim öyle bir dayanma gücü veriyor ki şaşıp kalıyorsun.
Bende normal doğum yaptım ve benim doğumum çok zordu.
Doktorum dedi ki sakın ağlayıp üzülme bir daha olur bebeğin.
Bebeğinin eşi rahime yapışmış az kalsın rahimi almak zorundaydık dedi.
O zaman hiç anne olamayacaktım belki de şükürler olsun Rabbime.

Neden erken doğum oldu bilmiyorum herşey yolundaydı erken doğum tehlikesi yoktu.
Ama Yüce Mevlamın takdiri böyleymiş.
Rabbim yeniden sağlıklı hayırlı uzun ömürlü ahlaklı imanlı evlatlar nasip etsin canım sana da tüm isteyenlere de inşallah.

Tum bu yazdiklarin cektgin acilar kalp kirikliklari hepsi o kadar tanidikki.. hele o kalp atisini duyamamak o aciyla yuzlesmek,, hersey ruya gbi dimi sanki hicbiri aslinda yasanmamis gbi ama hepside aci bi gercek. Bi arkadasim bana demistiki; aslinda o kadar sanslisinki Rabbim en sewdigi kuluna yani peygamber efendimize (s.a.v.) verdigi aciyi ewlat acisini sana vermis bu her kula nasip olmaz demisti. Ondan sonra geldim kendime. Cok acida olsa sansliyiz diyorum ole teselli edyorum kendimi..

Esmacığım merhaba.

Ben senin bu topiğini hiç farketmemişim niyeyse, gözümden kaçmış muhtemelen ya da buraya yazılan zamanlara denk gelmediğim için, kendi profll sayfamda görebileceğim bir iletiye da rastlamamışım demek ki.

Sadece son sayfaya göz atabildim.

En kısa sürede baştan hepsini okuyacağım kısmetse.

Söyleyecek bir şeyler bulamadım ve her ne kadar sizleri ve duygularınızı asla sizler gibi anlayamayacak olsam da yüreğimle olabilecek en üst seviyede duygularımın sizinle olduğunu, sizi anlamaya çalıştığımı ve tüm içtenliğimle, en iyi duygularımla dualarımın sizlerle olduğunu iletmek istedim.

Söylenebilecek her şeyi, kimi içiniz sızlayarak kimi - böyle bir imtihanın idrakiyle - kimi -asla eksilmemesi ve yitirmemeniz gereken umutlarla - zaten her şeyi kendi aranızda öylesine güzel paylaşmışsınız ki üstüne başkaca söyleyecek söz de bulamadım açıkçası.

Melekleriniz en güzel yerlerdedirler ve inşallah zaten mutlak bir kavuşma için beklemekteler.

O güne kadar Allah sizlerin yüreklerinizi ferahlatsın ve inşallah tez zamanda hayırlısıyla - Onları kardeşlerinde sevmeyi de - nasip etsin hepinize, tüm melek annelerine ve evlat bekleyen tüm anne adaylarına.

Sevgimle

Annem konusu açıldığında der ki kalp atışını duyamadığın o an gözlerime öyle bir baktın ki ömrüm boyunca aklımdan silinmeyecek bakışların.
Elifimi kaybettiğim ilk dönemlerde nasıl nefes alırım diye düşünürken şimdi normal hayatıma devam ediyorum.
Onu unutuyor muyum asla içimde ki yangınım o benim.
Bende Rabbimin sevgili kuluyum diye rahatlattım kendimi.
İnşallah sevdiği kullardanızdır canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…