Aldığım her nefestesin yavrum

Aminnnnn canımmmmm.

Küçük MELEK te yola çıkacak inşallah Allah'ın izniyle.
Seni seviyorum canım dostum

Aminnnnn canımmmmm.

Küçük MELEK te yola çıkacak inşallah Allah'ın izniyle.
Seni seviyorum canım dostum
inş CANIM....... inş küçük MELEK' te küçük EMA' YA özenir ....yola çıkar bir an önce

ahh bi gelse öyle sevilecek öyle kıymetli olacak ki yeter ki gelse

bende seni seviyorum dostum

Son düzenleme:
inş CANIM....... inş küçük MELEK' te küçük EMA' YA özenir ....yola çıkar bir an önce

ahh bi gelse öyle sevilecek öyle kıymetli olacak ki yeter ki gelse

bende seni seviyorum dostum

Kulağından çekip getirecek küçük meleği inşallah.
Beraber büyüyecekler anneleri gibi dost olacak onlarda.
Dualarımdasın dostum.

ahhh canım benim çok sevindim.
inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirirsin yavrunu
çok çok sevindim
rabbim bizlerede nasip etsin
yeğenimize iyi bak annesi
dualarım sizinle

ahhh canım benim çok sevindim.
inşallah sağlıkla sıhhatle dünyaya getirirsin yavrunu
çok çok sevindim
rabbim bizlerede nasip etsin
yeğenimize iyi bak annesi
dualarım sizinle

Allah razı olsun dostum.
Allah'ım hepinize hayırlısıyla en yakın zamanda nasip etsin inşallah.
İçimde ki korkuya engel olamıyorum ama herşey Rabbimin takdiri veren de O alan da.
Hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canımmm.
Benim de dualarım sizinle

ema canımm çok sevindim ya allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hep iyi düşün bu defa bir şey olmayacak ben inanıyorum allaha emanet olun

ema canımm çok sevindim ya allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah hep iyi düşün bu defa bir şey olmayacak ben inanıyorum allaha emanet olun

İnşallah canımıniçi ama insan yine de korkuya engel olamıyor.
Geçen gün sana yazdığımda bütün umudum bitmek üzereydi ama hamdolsun Rabbime bir kez daha bu mutluluğu yaşattı.
Hepimiz hayırlısıyla kavuşalım bebişlerimize inşallah.
Prensesleri öp benim için canımmm.

Canımıniçi kızım bitanem meleğim...
Bugün kardeşinin kalp atışlarını duydum çok şükür.Nasıl duygulandım bir bilsen meleğim.
Seni kaybettiğim gün doktorun sesi hala kulaklarımdaydı.Bebeğin kalp atışını alamıyorummmm
O gün benim için zaman durmuştu sanki.
Nasıl yandı canım.
Ama bak şimdi kardeşin benimle bebeğim.Yüce Mevlama sonsuz şükürler olsun.
Seni çok seviyorum kızım hemde çok.

aaaaa canım hamile misin ne kadar sevindim ilk konuyu açtığında konuşmuştuk biraz umarım bu sefer bebeğinn seninle kalır sağ salim kucağına alırsın bizim içinde dua et

aaaaa canım hamile misin ne kadar sevindim ilk konuyu açtığında konuşmuştuk biraz umarım bu sefer bebeğinn seninle kalır sağ salim kucağına alırsın bizim içinde dua et

Çok şükür hamileyim canım.Bana da sürpriz oldu.
Amin canım.İnşallah bu defa sağlıkla hayırlısıyla kucağıma alıp kokusunu doya doya çekerim içime.
Rabbim sana da tüm isteyenlere de en yakın zamanda bu müjdeyi vermeyi nasip etsin inşallah canımmmmm

EMAcımmm çok sevindim canım... beni hatırladın değilmi :) canım sağlıkla al kucapına bebişini su gibi geçsin hamilelik günleri Rabbim sana bağışlasın yavrucuğunu... benim oğluşumda doğdu 3 aylık olcak teyzeleri... Allahtan umut kesilmez alan da o veren de... her kışın sonu bahardır canım çok sabrettik dua ettik bak Rabbim boş bırakmadı bizi... herşey gönlünce olsun canım... haa buarada uykuların tadını çıkar :) saat sabahın 6 sı ve saat 3.30 dan beri ayaktayız... :)

Hatırlamaz mıyım meggiem az dertleşmedik.Son zamanlarda girip yazamadım o topiğe.Her defasında daha çok üzülüyordum çünkü.
Oğluşun doğduğunda konuşmuştuk.Rabbim hayırlı sağlıklı mutlu huzurlu imanlı bir ömür nasip etsin yakışıklı oğluşuna.
Rabbim isteyen herkese de nasip etsin zor zamanlardan geçtik bizi bizden daha iyi kimse anlayamaz.Rabbim tekrar yaşatmasın evlat acısını.
Demek uyutmuyor sizi paşam :) Benim için kocaman öp yakışıklıyı

cnm yeni okudum bebeğine yazdığınla ağladım tekrar bebişin olacakmış çok sevindim bende ikiz bekliyordum bebeklerimi 3 ayında kaybettim 1 haftadır aldılar onları benden rabbim senin gibi ben ve benim gibileride görsün bize dua eder misin rabbim bir an önce hayırlı evlatlar versin meleklerim senin kızının yanındalar kızın sana kardeş yolladı inş benimkilerde bir an önce bana kardeş yollar allah bi sorun olmadan kucağına almanı nasip etsin

Çok geçmiş olsun canım.Zor bir dönem evet ama inan ki acısı hafifleyecek geçecek demiyorum ama illa ki hafifleyecek.
İlk zamanlar bu acı hiç geçmeyecek bir daha anne olamayacağım derdim.
Rabbim o kadar büyük ki mükafatını da veriyor çok şükür.
Dua etmez olur muyum Rabbim yeniden sağlıkla hayırlısıyla uzun ömürlü ahlaklı imanlı güzel evlatlar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere canım.
Bana ettiğin duaya da yürekten AMİN diyorum canım.Allah razı olsun.
Hayırlı haberlerini en yakın zamanda bekliyorum inşallah.

inş rabbim duysun sesimizi en kısa zamanda yeniden imza oluşturmak istiyorum hamileliğimi duyurmak istiyorum inş olur bu arada evlilik yıl dönümün sanırım kutlarım allah nice uzun yıllar gecirmenizi nasip eder cocuklarınızla

Hepsi olacak inşallah sen yeter ki bol bol dua et canım.

Evet evlilik yıldönümümüzdü.
Rabbim hepimize nice uzun mutlu sağlıklı huzurlu bol bebişli yıllar nasip etsin inşallah canım.

Allah sabır versin canım

Bana mı yazdın bebemmm arkadaş için mi yazdın bilmiyorum ama Allah razı olsun canım.

Bugün kardeşinin kalp atışlarını birkez daha duydum meleğim.Minik elleri ayakları çok hareketliydi maşallah
Hep sen geliyorsun aklıma kardeşini izlerken.
Seni öpüp koklayamadım ama hayırlısıyla sağlıkla kardeşini kucağıma alırım inşallah canım kızım.
Sakın seni unuttum sanma kalbimin en güzel yerindesin ilk göz ağrım.Seni çok seviyorum.

duygulandırdın canım beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…