Aldığım her nefestesin yavrum

Bu iyi dilekleriniz ve samimi sozleriniz icin cok tesekkurler. Bende bebegimi kaybetmeden oncesne kadar boyle bi sitenin varligindan haberdar degildim. Ama iyki varms insan oyle bi teselli buluyoki ve yalniz degilmism diyo..

Daha önce, çok önce (sanırım o bir başka mektuptu) paylaşmıştın benimle.

Onu da hatırladım aynı zamanda ve bu yukarıdaki mektubun da zaten -yine insanın boğazını düğüm düğüm etmeye fazlasıyla yetiyor.

Her şey çok güzel olacak inşallah.

Ne hayra, ne şerre, biz aciz kulların gücü mü yeter?

Kararlamıştır hakkımızda en iyisinden, en hayırlısından ve neylerse en güzelinden eyler Yüce Mevlam...

Yoksa nice şeylere dayanabilmemiz ne mümkün?

Öyle güzel şeyler yazıyorsun ki ablam bütün sayfaları doldursan su gibi içeceğim hepsini.

Daha önce de bu konuda teselli verdin bana Allah razı olsun.
Mercimek kızım hakkında düşüncelerini dile getirmiştin hala saklıyorum o mesajını.
Rabbim ne sana ne de bütün annelere evlat acısını yaşatmasın.
İyi ki fark ettin ve bu güzel satırları yazdın.
Dualarına yürektennnnn AMİN diyorum.
Seni seviyorum ablacım

Bu arada emacim bi daha cocuk icin denemednzmi, ben gun sayiyorum bi an once kirkim ciksin gunler gecsin ve tekrar deneyelim diye..

Denedik canım ama zamanı var demek ki.
Bir de uzun bir süreliğine bebek konusunu rafa kaldırdı eşim sağolsun
İnşallah sen yeniden aynı heyecanları yaşar sağlıkla alırsın yavrunu kaucağına canım.

Evet ablacım paylaşmıştım unutmamışsın.
Rabbimden gelen her şeyde vardır bir hayır tabii.
O yüzden sonsuz şükürler ve hamd olsun Rabbime.

Banada aynisi ablam diyo bi hafta ruyasina girmis o an.. o yasanilan aci hic dinmicekmis gbi geliyo ama iste Rabbimin verdgi en buyuk nimetlerden biri alismak.

Cok sukur rahmine bisey olmamis canim Rabbim coook buyuk insallah yeni yeni bebeklerimiz olcak, kizlarimiz kardeslerini gonderecek bizlere..

Bu iyi dilekleriniz ve samimi sozleriniz icin cok tesekkurler. Bende bebegimi kaybetmeden oncesne kadar boyle bi sitenin varligindan haberdar degildim. Ama iyki varms insan oyle bi teselli buluyoki ve yalniz degilmism diyo..

Merhaba

Asıl sizin samimiyetinizdir o inanın, benden olduğunu düşündüğünüz samimiyet.

Ben de çok teşekkür ederim, samimiyetimin anlaşılmasından ve karşılık bulmasından ötürü.

Allah sabır versin ve hayırlısıyla gönlünüze göre nasip etsin her şeyi inşallah.

Evet, insanlar arasındaki yaşamsal ve en önemli şeylerden aslında, tüm ilişkilerde -anlayabilmek ve anlaşılabilmek...

Onun içindir ki özellikle sizi buluşturan ortak hisleriniz bakımından - hem anlayabilmek hem de anlaşılabilmek adına birbirinizle paylaşımlarınız mutlaka ki sizlere çok iyi geliyordur.

Yaşam bir nefes verebilmek ve bir nefes alabilmekten yani - an - lardan ibaret aslında biliyorsunuz.

Tüm üzücü olaylara rağmen -her şeyin başının sağlık olduğunu asla unutmadan, yaşadığımız acı hatıralara veya üzücü durumlara rağmen, hayatı diğer yanlarından kaçırmadan yaşamaya da özen göstermek gerekiyor mutlaka.

Allah sağlıklı, huzurlu ve mutlu günler göstersin sizlere ve herkese. Çünkü bu da çok önemli.

Çevremizdekiler de bizlerle beraber üzüldü tabii.

Rabbim beterinden korudu hamd olsun.
Bende hiç kaybetmiyorum umudumu canım meleklerimizin kardeşi olacak Allah'ın izniyle ve biz mutlu biten doğum hikayelerimizi konuşacağız yine bu sitede inşallah.

Psikolog gibisiniz ayni duygulara oyle guzel tercuman oluyosunzki. Inanin insan saatlerce konusabilir sizinle. Tekrardan cok tesekkur ederim tum bu motivasyon icin.

Psikolog gibisiniz ayni duygulara oyle guzel tercuman oluyosunzki. Inanin insan saatlerce konusabilir sizinle. Tekrardan cok tesekkur ederim tum bu motivasyon icin.

Öyledir candan ablamız saatlerce günlerce konuşsan bıkmazsın öyle tatlı sohbeti var ki.

Canim cok i anliyorum seni .cok gevmis olsun evladin sana sefaatci olsun.ama guzel haberin bana blze umut olacak allahib izniyle sahlikla al bebegini kucgina esinin yaninda olmasi çok güzel.bende kaybedeli 2ay oldu kızımı unutamoyorim.bednen agrilarim dindi ama kalp agrim gecmiyor bu günler de kucağıma alacaktim kizimicanim çok yaniyor.guzel haberlerini paylasmaya devam et cnm

Canim icimden gelenleri yaznissin gecmesini cok istiyorum.meleklerimiz bizi beklesin diye hep dua ediyorum diger topiktende yazmistim sanabenimde coknyeni kaybedeli yavrumu.08.07.2013 de.uyuyamiyorum her sabah ayni aciyi hissetmek cok zor geliyor.

Ema cim yazdıklarını okudum icimi huzur kapladi allah senden razi olsun.dualrimiz kabulbolsun.icim sıkıldıkça hamdi okuyacağım. Benimde cok yeni 32 haftalik08.07.2013 kaybettim bebegimi aniden oldu dekolmannplasenta teshisi koydular olk bebegomdi melek oldu.rabbim sefaatci eylesin diye dua ediyorum.allah hepimizin yardimcisi olsun.kac zaman geçerse gecsin unutulmayacak. Sende esinlekonus birbirinizle dertlesin bence.derdi beten allajim dermaninida verevek ins.

Ilkheyecan cok haklisin allahtan inancimiz var.dualarim seninle aglayarak okuyorum her yazini rabbim içimiz i gorsun dualarimizi kabul etsin.kucavimizi doldursun korunma suren ne kdar ben sezeryan oldum.

Beni aglatmayi basardin esmacim rabbin cekyigimiz avilari gorsun yuzumuzu guldursun
Elifinle gercek dünyada bulus insallah.acilarimiz hep ayni.bakislar kabullenememeler...insallah allah nasip etsin yuzumuz gülsün. Ağlamak kar etmiyor

Canancim ve esma yazdiklarinizi okudun allah sizden razi olsun icimi huzur kapladi. Umudumu kaybetmemeye calisiyorum.sefaatci olacagini bilmek rahatlatiyo ama aglamaktan gozlerkmi kapatMiyorum artik.guzel sozleriniz dosthane yaklasiminiz icin allah razi olsun.iyiki bulmusum bu forjm sitesini diyorum.Allah nasip edecek guzel haberlede vercegiz iinsallah.RABBIM HEPIMIZE SABIR VERSIN DUALARIMIZI KABUL EDIP KUCAGIMIZI DOLDURSUN...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…