Aldığım her nefestesin yavrum

AMİN canım inşallah..........canım benim kalp ağrısı hep bi yerlerde onun geçmesini beklemek yanlış galiba bilemiyorum ama Rabbim en kısa zamanda sana sağlıklı bi gebelik,,sağlıklı hayırlı bi evlat nasip edecek inşallah işte o zaman hafifleyecek o ağrı o acı.......... Allahım hepimizi evlatlarımıza sağlıkla kavuştursun..

çok sağol güzel sözlerin ve duaların için canım...güzel haberleim olacak ve burda yazacagım inşallah...

Beni aglatmayi basardin esmacim rabbin cekyigimiz avilari gorsun yuzumuzu guldursun
Elifinle gercek dünyada bulus insallah.acilarimiz hep ayni.bakislar kabullenememeler...insallah allah nasip etsin yuzumuz gülsün. Ağlamak kar etmiyor

Canım benim ne desek boş biliyorum ağlama üzülme desekte yanacak için ama yine de çok yıpratma kendini olur mu ?
Daha çok yeni kaybın hep böyle acı çekecem bu acı hiç geçmeyecek diye düşünürsün evet geçmiyor sadece hafifliyor acın.
Yine gülüyorsun şakalar yapabiliyorsun geziyorsun oysa ki bunların hiç birini yapamam diye düşünüyorsundur ilk zamanlar.
Bende hep öyle düşünürdüm ama hamdolsun Rabbime öyle bir güç veriyor ki...
Elifim canım yavrum cennette bekliyor inşallah.Senin de meleğin cennetin kapısında bekleyecek ne mutlu sana canım.Üzüldük kahrolduk ağladık ama elbet Mevlam bizim de yüzümüzü gülderecek hayırlısıyla.
Hem bu dünyada hem ahirette güldürsün Mevlam.
En yakın zamanda hayırlı güzel haberlerini alırız inşallah canım.

Amin canım Allah razı olsun.
Bebeğini hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın inşallahhhhh canım bizlere de dua eder misin ?

çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla sıhhatle
bende çok korkuyorum ama Rabbim herşeyi en iyi bilendir her şeyde bir hayır vardır
hayatta yaşadığımız herşey bizim bu dünyadaki sınavımızdır
rabbim inşallah sana ve senin gibimelek anneletrine ve tüm anne olmak isteyenlere hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eder inşallah

İnşallah canım Allah razı olsun.
İlk bebeğin mi yoksa sende melek annesi misin?
Hİç korkma bol bol dua et Allah korusun seni de bebişini de inşallah.

Belki biliyorsundur ama ben yine de bu duayı paylaşayım canım.

Çocuk Düşmemesi İçin
Karısı hamile olup da erken doğum, çocuğun düşmesi veya geç doğması gibi korkular ve tehlikeler karşısında kalan bir kimse, parmağını hamile olan karısının karnına sürüp:

"Ya Mübdi" ismini 99 kere okursa Hak sübhanehu ve teala hazretleri o hamile kadını bu tehlikelerden saklar.

ilk bebeğim canım
geçen yıl kuzenimin 8 haftalık bebeğinin kalbi durdu herşey yolunda giderken ve hiç anlamadı bile 1 hafta karnında taşımış
işte biraz da o yüzden çok korkuyorum

Canimm bu acilari yasadiktan sonra diyormki iyki iman gucumuz var yoksa nolur halimiz. Bak ne guzel bi tesbih paylasmissn bizimle insan zikrettikce kendine geliyo cook saol tatlim bu arada ozelden yazamadm sana mesaj sayim dolmamis yeni oldgm icin

Ilkheyecan cok haklisin allahtan inancimiz var.dualarim seninle aglayarak okuyorum her yazini rabbim içimiz i gorsun dualarimizi kabul etsin.kucavimizi doldursun korunma suren ne kdar ben sezeryan oldum.

Canim icimden gelenleri yaznissin gecmesini cok istiyorum.meleklerimiz bizi beklesin diye hep dua ediyorum diger topiktende yazmistim sanabenimde coknyeni kaybedeli yavrumu.08.07.2013 de.uyuyamiyorum her sabah ayni aciyi hissetmek cok zor geliyor.

Canim benm farkli topiklerde katsilastik seninle ama smdi gordum yazdiklarni. Acilar bir olunca ayni dilden konusuyoruz dmi canm burdaki herkes birbirinin duygusuna tercuman oluyo zaten bu rahatlatyo insani yalniz olmama psikolojosi.. senin acinda benmki gbi cok taze zaten omrumuzce tascaz bu duyguyu ama hep sukrederelim sabredelim ve Rabbim en kisa zamnda gondersin bize meleklermzn kardeslerini. Senin meleginde kizdi galiba benmkide oyleydi o yuzden cok istyorum bi kizim daha oldun diye

Cok sagol canim evet bende kiz istiyorum.allahim nasip etsin ins tum isteyenlere...

aynen cnm senin normal olmuş gerçi daha zordur nee diyelim rabbim sabrını versin sınmasın bizleri

ilk bebeğim canım
geçen yıl kuzenimin 8 haftalık bebeğinin kalbi durdu herşey yolunda giderken ve hiç anlamadı bile 1 hafta karnında taşımış
işte biraz da o yüzden çok korkuyorum

Korkma Allah'ın izniyle alırsın bebeğini kucağına inşallah canım

Canimm bu acilari yasadiktan sonra diyormki iyki iman gucumuz var yoksa nolur halimiz. Bak ne guzel bi tesbih paylasmissn bizimle insan zikrettikce kendine geliyo cook saol tatlim bu arada ozelden yazamadm sana mesaj sayim dolmamis yeni oldgm icin

Hamdolsun Rabbime canım veren de O alan da.
Bizim bebişler zamanını bekliyor demek ki var bunda da bir hayır

amin cnm evet resimdeki kızım 5.5 yasında

Allah bağışlasın prensesi öp benim için canım

Canım kızım meleğim Rabbim dualarımı kabul etti çok şükür baban her ne kadar istemese de kardeşin benimle yavrum.
Aylar önce bir daha anne olamayacağım diye korkuyordum ama Mevlam bu duyguyu bir kez daha nasip etti hamdolsun.Bu defa sağlıkla hayırlısıyla kardeşini kucağıma aldığım günleri de gösterir inşallah Rabbim.
Seni çok ama çok seviyorum meleğim

canımmm nasıl sevindim okuyunca..... eminim eşinde en kısa zamanda sahiplenip isteyecek.. Rabbim inşallah sağ salim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım arkadaşım çok şaşırdım hamilesin.....
tebrik ederim canım çok sevindim darısı başıma olsun

Canım arkadaşım ,, ne güzel bir müjde bu...

Nasıl sevindim bilemezsin..Şu dünyada imkansız diye hiç bir şey yok işte , Rabbim istesin yeterki..

Sağlıkla kucağına aldığın o GÜZEL günü de bizimle burada paylaşırsın inşllh...

canımmm nasıl sevindim okuyunca..... eminim eşinde en kısa zamanda sahiplenip isteyecek.. Rabbim inşallah sağ salim sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Amin canım Allah razı olsun.
Eşimde belli etmemeye çalışıyor ama gözlerinin içi gülüyor.Rabbim herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşallah

canım arkadaşım çok şaşırdım hamilesin.....
tebrik ederim canım çok sevindim darısı başıma olsun

Bende çok şaşırdım dostum beklemiyordum.
En yakın zamanda seninde haberini alacaz inşallah canımmmmm

Canımsın Allah razı olsun Rabbim ol desin yeter ki gerisi bahane.
Darısı tüm isteyenlerin başına olsun inşallah canımcım AMİNNNNN

amin arkadaşım darısı bana ve tüm bekleyenlere olsun inş...inan öyle sevindim ki senin için....

inş rabbim sağlıkla kucağına aldığın günüde göstersin

hadi bakalım küçük EMA yola çıkmış geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…