Aldığım Karar Yanlış mı Sizce?

Tsh normal mi canim antitpo ile beraber tsh da yükseliyor. Benim transfer öncesi 0,9 a düşmüşken transfer sonrası hcg pozitif olduğu hafta 2,63 e yükselmişti tekrar ayarladık dozunu. İnşaallah daha fazla düşmez değerin
Canm tshım normal şimdilik..anti tpo kortizonla baya düştü kortızonq başlamadan once 1000den buyuk cıkıyordu bı aya yakın kullandm 248düştü ve pozitif sonuc aldık..bu seferde embrıyo kalıteız oldgundan beta hcg düşüşe gecti..saglksz oldgndan vucut attı sanrm..sen anti tpo ya baktrdmı hıc canm?

Ben sizi Anlıyorum o ortamda yasamak istedikleriniz geliyor aklınıza kıskanmak değil de özenmek imrenmek gibi .
Tedavi oluyor musunuz ??
4 sene boyunca tüm günlerim hastanelerde geçti. Son 1 yıldırsa vitamin takviye uzerinde duruyorum. Zaten istesem de mümkün degil cunku bulundugum şehirde dogum yapacak bir doktor bile yok doğru düzgün. 2.dönem düşünüyorum yeniden tüp bebeği veya yaz tatiline.

4 sene boyunca tüm günlerim hastanelerde geçti. Son 1 yıldırsa vitamin takviye uzerinde duruyorum. Zaten istesem de mümkün degil cunku bulundugum şehirde dogum yapacak bir doktor bile yok doğru düzgün. 2.dönem düşünüyorum yeniden tüp bebeği veya yaz tatiline.
Anladım canım .

Artık tıp çok gelişti ama nasibinde önüne geçilmiyor işte . Peki sorun ne tam olarak ?

Canm tshım normal şimdilik..anti tpo kortizonla baya düştü kortızonq başlamadan once 1000den buyuk cıkıyordu bı aya yakın kullandm 248düştü ve pozitif sonuc aldık..bu seferde embrıyo kalıteız oldgundan beta hcg düşüşe gecti..saglksz oldgndan vucut attı sanrm..sen anti tpo ya baktrdmı hıc canm?
Evet ama şu an hatırlamıyorum canim antitpo ya tekrar bakılmadı hep tsh kontrolü yaptırdım inşaallah pozitif haberlerini alırız senin de :dua:

Selamlar arkadaşlar. Biz 5 yılı aşkın süredir evliyiz ve senelerce tedaviler görmemize rağmen gebelik oluşmadı.
Bu durum ister istemez beni üzüyor. Eşim belki belli etmiyor ama farkındayım o da çok üzülüyor. Ve görevimiz icabıyla yaşadığımız şehirde hiç yakınım yok. Sadece eşimin ve benim iş yerinden arkadaşlarımız var. Ve hemen herkesin ya küçük çocuğu var ya da hamile. Eşimin iş arkadaşları çocuklarına doğum günleri yapıyor ve bizi de çağırıyorlar. Ve bu sıralar hemen hepsinin ardarda oluyor. Ama içimden gitmek gelmiyor. Çünkü üzülüyorum mutlu olmuyorum o ortamlarda. Ve evine dahi gitmediğim insanlar bile sadece doğum günlerine çağırıyor. Ben de bir karar aldım ve doğum günlerine gitmeyeceğim dedim eşime. Sadece çok yakın olduğum bir arkadaşım var onunkine katılırım sanırım.
Özellikle bu yollardan geçmiş insanlara soruyorum. Kafamdan atmaya çalışıyorum bebek olayını ama o ortamlar beni iyice geriyor. Yanlış mı yapıyorum sizce?Yoksa iyice üstüne gidip umursamamaya çalışmak mı beni daha mutlu eder sizce?
bazı yorumlarda saldırıya uğramışsın kıskançlık fln..bunu yaşamayan anlayamaz aynı senin gibiyim her ortamdan koşarak uzaklaşmak istiyorum kuzenimin çocuğunun doğum gününe bile gitmedim kasım ayında teyzem eniştem çocuk sorar diye çünkü insanlar gözünün içine bakıyor sıra sende diye..sanki bizim elimizde ..ama seni o kadar iyi anlıyorum ki kıskançlık değil bu..en yakın 2 arkadaşım aynı anda doğum yaptı bebek görmeye gitmek bile işkence gibi.ağustosta doğum günü yapacaklar nasıl yapacağım bilmiyorum

Tam bi seyleri aşıp mutlu olmaya başlıyorsun, bi kendini bilmez oyle bi cumle kuruyor ki, yerle bir hissediyorsun.. Cok iyi anliyorum demek istediğinizi.. Insan bu tipler yuzunden uzaklaşıyor ortamlardan..
O kadar mantıksız ki bazi sorular, bekara "evlilik yok mu, dusunmuyo musun" demeler, sanki gidip hemen marketten alınacak bi sey.. Evliye "cocuk yok mu, cocuk yap" demeler, olsa duyarsin zaten korkma.. Hadsizlik, baska bi sey degil..
geçende teyzeme gittim eniştemden nefret ederim bu arada neyse teyzem hatrı için gittim.tam psikolojik olarak rahatladığım boşverdiğim bi dönemdi böyle mutluydum yani..eniştem dediki kızım hala niye çocuk yapmıyosunuz öyle evlilik mi olur dedi..sonra toparlan toparlayabilirsen..onu orda gırtlaklayasım geldi..böyle insanların haddini bildireceksin ve bozacaksın sonra daha çok içinde patlıyor

Back
X