Aldığım para yetmiyor :(

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
118
İstanbul
Merhaba, ben özel bir kurumda çalışıyorum. Evin tadilatı için kredi çektim onu ödüyorum ama bu kredi olmasaydı istediğim bir ameliyati olmak için para biriktirecektim. Sorun şu ki para biriktirmek bir yana, aldığım para yetmiyor :110:
Çalışma saatlerim 8-5. Cumartesi de 8-3. Ek iş olarak ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, su an benjm için baya büyük bir dert çünkü bu:KK43:

El beceriniz varsa benim bir arkadaşım özel kurabiye, çikolata falan yapıyordu restoranlara. Haftasonu tamamen sizin olsaydı bir mağazada falan çalisabilirdiniz ama şu durumda bu tarz serbest girişimler daha mümkün.

El becerim hiç yok ne yazık ki. Telefonla insanları arayıp kurs/internet/telefon gibi şeylerin reklamını yapan bir şirketin ilanı vardı ona başvurdum ama geri dönüş olmadı ne yazık ki

Neden toplu kredi cektiniz?
Bir seferde herseyi yaptirmasaydiniz.

Sirayla taksite girerek yaptirsaydinjz?
Bastan dusunmediniz mi sıkısacaginizi?

Neden toplu kredi cektiniz?
Bir seferde herseyi yaptirmasaydiniz.

Sirayla taksite girerek yaptirsaydinjz?
Bastan dusunmediniz mi sıkısacaginizi?

Kardeşimin hastalığından dolayı birden taşınmak zorunda kaldik, her şey ustuste gelince de sırayla yaptırmak gibi bir durum olmadı malesef. Öderim diye düşünmüştüm ki ödüyorum da ama çok fazla sıkışıyorum

Meme ameliyatı. Küçüklugumden beri kafaya taktiğim bir şey bu benim için ve de çok önemli. Tahta gibi
Ay hiç anlamıyorum sizi :(

Bendeki d cup olunca küçültmek istersiniz anlarımda küçüğün büyütülmek istemesi inanamıyorum
Hele paranız yokken bunu düşünmeniz bilemiyorum umqrım istediğiniz ölçülere kavuşursunuz

Merhaba, ben özel bir kurumda çalışıyorum. Evin tadilatı için kredi çektim onu ödüyorum ama bu kredi olmasaydı istediğim bir ameliyati olmak için para biriktirecektim. Sorun şu ki para biriktirmek bir yana, aldığım para yetmiyor :110:
Çalışma saatlerim 8-5. Cumartesi de 8-3. Ek iş olarak ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, su an benjm için baya büyük bir dert çünkü bu:KK43:
internette lohusa ürünleri epey pahalı satılıyor, lohusa terliği -taci vs, bu tarz bi is alanı olabilir belki

Ay hiç anlamıyorum sizi :KK43:

Bendeki d cup olunca küçültmek istersiniz anlarımda küçüğün büyütülmek istemesi inanamıyorum
Hele paranız yokken bunu düşünmeniz bilemiyorum umqrım istediğiniz ölçülere kavuşursunuz

Biliyorum ihtiyaç değil tamamen istek bu ama bir görseniz.. Özgüvenimi etkileyen bir şey gelişim problemi var zaten :( ama suankj isteğim ameliyat değil zaten önceliğim rahata cikmaj

Back
X