• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldığım para yetmiyor :(

Merhaba, ben özel bir kurumda çalışıyorum. Evin tadilatı için kredi çektim onu ödüyorum ama bu kredi olmasaydı istediğim bir ameliyati olmak için para biriktirecektim. Sorun şu ki para biriktirmek bir yana, aldığım para yetmiyor :110:
Çalışma saatlerim 8-5. Cumartesi de 8-3. Ek iş olarak ne yapabilirim bana fikir verebilir misiniz, su an benjm için baya büyük bir dert çünkü bu:KK43:
Ben çeviri yapmıştım. İhtiyacım olan bir zamanda bir yayınevine yazmıştım.

Kardeşimin hastalığından dolayı birden taşınmak zorunda kaldik, her şey ustuste gelince de sırayla yaptırmak gibi bir durum olmadı malesef. Öderim diye düşünmüştüm ki ödüyorum da ama çok fazla sıkışıyorum
Allah kolaylik versin o zaman ne diyelim.

Onunki benimkide tahta gibiydi :) sürekli dolgulu sutyen kullanıyordum.ama hamile kalınca büyüdü.2 beden :) bence şuan için ameliyatı ertele..seni çok iyi anlıyorum.tahta gibi olmak da çok feci bisey :( bende çok kafama takardım.ama ıyiki ameliyat olmamışım.

Meme ameliyatı. Küçüklugumden beri kafaya taktiğim bir şey bu benim için ve de çok önemli. Tahta gibi
Kesinlikle ol. Ben 3 ay oldu yaptıralı keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. İşe gelince part time kasiyerlik satış danışmanlığı yapabilirsin akşam 6-10 arası. Haftada 20 saat çalışınca 1000 tl gibi bir rakam alıyorsun.

Ay hiç anlamıyorum sizi :KK43:

Bendeki d cup olunca küçültmek istersiniz anlarımda küçüğün büyütülmek istemesi inanamıyorum
Hele paranız yokken bunu düşünmeniz bilemiyorum umqrım istediğiniz ölçülere kavuşursunuz

Küçük meme değil, olmayan memeden bahsediyor konu sahibi..

meme ameliyatı yaptırmayın ılerde bebek sahibi olunca büyürler zaten ha büyümezse o zaman duşunursunuz kuçuk meme gayet hoş duruyor ayrıca tulumda straplezde

Onunki benimkide tahta gibiydi :) sürekli dolgulu sutyen kullanıyordum.ama hamile kalınca büyüdü.2 beden :) bence şuan için ameliyatı ertele..seni çok iyi anlıyorum.tahta gibi olmak da çok feci bisey :KK43: bende çok kafama takardım.ama ıyiki ameliyat olmamışım.

Bir de emzirme bittikten sonra görelim o memişleri..

Kesinlikle ol. Ben 3 ay oldu yaptıralı keşke daha önce yaptırsaydım diyorum. İşe gelince part time kasiyerlik satış danışmanlığı yapabilirsin akşam 6-10 arası. Haftada 20 saat çalışınca 1000 tl gibi bir rakam alıyorsun.

Teşekkür ederim bunu da düşüneceğim. Ameliyat 10-12 bin TL arasi. Birçok doktorla görüştüm hatta içime sinen iki kişi vardı en son. Hiç ummadigim anda bu kredi işi çıktı bütün planlarım altüst oldu

Küçük meme değil, olmayan memeden bahsediyor konu sahibi..

Evet hiç yok, çıkıntı bile yok. İnsanın özgüvenini o kadar çok etkiliyor ki. Zaten meme topiklerinde de online'ım hep

Bir de emzirme bittikten sonra görelim o memişleri..

Marketlerde ürün tanıtımı yapanlar oluyor.
Günlük işler.
Pazar günü falan yapabilirsin.

Evet hiç yok, çıkıntı bile yok. İnsanın özgüvenini o kadar çok etkiliyor ki. Zaten meme topiklerinde de online'ım hep

Seni çok iyi anlıyorum, atandığımda ilk birikimimle hemen ameliyat olmuştum ben de.. O kadar gerekliydi ki benim için.. Çünkü sıfır memeydim. İnsanlar hep küçük meme iyidir diyor da bizdeki küçük değil bunu anlamıyorlar. Bizde meme hiç yok.

canım internetten 2.el satış sitelerinden al-sat yapabilirsin. veya direk kendi kullanmadığın eşyalarını satabilirsin. ben oralardan çok kazanıyorum. yine zaman,emek,bilgi istiyor ama telefondan yani..ne var sanki. araştır o uygulamaları sana gelir olur

Onunki benimkide tahta gibiydi :) sürekli dolgulu sutyen kullanıyordum.ama hamile kalınca büyüdü.2 beden :) bence şuan için ameliyatı ertele..seni çok iyi anlıyorum.tahta gibi olmak da çok feci bisey :KK43: bende çok kafama takardım.ama ıyiki ameliyat olmamışım.
Malesef emzirdikten sonra sarkıyorlar ama. Şuan büy
Teşekkür ederim bunu da düşüneceğim. Ameliyat 10-12 bin TL arasi. Birçok doktorla görüştüm hatta içime sinen iki kişi vardı en son. Hiç ummadigim anda bu kredi işi çıktı bütün planlarım altüst oldu
Araştırma hastanelerini tavsiye ederim. Ben istanbulda oldum. 7000 tl den az tuttu. Dolar yükseldi ama genede o rakamlardan daha düşük fiyat alırsın. Çokda memnunum.

Pirt time saglik sektorunde cok ise alimlar oluyor, ben yine sektorde kalmani oneririm. Kariyer sitelerinden takip edebilirsiniz.

Mayıs 2019da. Meme ameliyatı olmak istiyorum ama önemli olan bu degil şuan için, maasim ay sonuna kılı kılına yetiyor o da her şeyden kısarak :KK43:
Tam bir “ayranım yok içmeye” sendromu. Mecburen ameliyatı ertelemek zorundasınız. Artan zamanlarınızda da yaşlı bakım hizmeti yapabilirsiniz.

Tam bir “ayranım yok içmeye” sendromu. Mecburen ameliyatı ertelemek zorundasınız. Artan zamanlarınızda da yaşlı bakım hizmeti yapabilirsiniz.

Afedersiniz ama ben istediğim bir şey için çalısarak para kazanmanin yolunu ariyorum. Buradaki kimseden dilenmiyorum, söylediğiniz şey çok çirkin. Kimsenin kazandığı parayla ne yapacağı sizi ilgilendirmez, yine de tavsiyeniz için teşekkür ederim.

Back
X