Aldığınız hediyeyi babasına verirse

Betal26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2018
52
25
3
34
evet kızlar canimi sıkın konu tam da bu onu çok seviyorum dogumgunu de çeşitli hediyeler yaptım hatta sarma sarıp kargo gönderdim gerçi hoş begenmedı bozulmuş tadı
Neyse gömleği yurtdışında $ hesabı getirtirdim rica minnet kalite olsun beğensin istedim bir de kazak aldım. Gömlek M beden kazak L ceker diye düşündüm
2 hafta oldu ne giydi nede lafını etti tlf konuşurken sordum giymedin diye
İste bana büyük oldu bende babam verdim ikisini de sorun olur mu dedı o kadar bozuldum kı belli ettim acık ca söyledim de baktı ben çok bozuldum daraltırım giyerim dedı brnim heves kaçtı siz olsanız ne yapardınız bir de
Ben sürekli askım canim konuşuyorum sevgilim o kadar degil bugün bende pek demedim
Bana söyledi buz gibisin neler oluyo dedim senin taktık arada söyleyince etkili olur demiş ti lafını aynen ona söyledim
Bana söyledi böyle davranma sen zarar li çıkarsın inatlaşırım bende söylemem dayanamadık ikimizde söyledik ask sözcükleri daha sonrA çok ilgili olmamak gerek sanırsam kendim çok toy hissediyorum engi bilgilerinize sığınıyorum
Okuyan ablalarım kardeşlerim yorumlar bekliyorum

Ne kadar süredir birliktesiniz? Ben değiştirme imkanı olmayan bir gömleği bedeni olmuyor diye babasına vermişse bozulmazdım.
Aşk sözcüklerini de siz zorlayınca söyleyince kıymeti olacak mı?

Hediyeleri alınca sarmaya kötü olmuş diyip, kıyafetler için bir teşekkür etmemesi tam bir öküzlük.
Üzerine olmamış ya da beğenmemiş olabilir ama babaya hemen al sen giy denmez ki.. Sana sorabilirdi değişim var mı diye yoksa sana söylerdi verirdi. Hiç giyemeyecek olsa bile hatırası var.
Yaşlar kaç ki?
Sen fedakarlık ya da iyilik yapmayı bırak. Baktın o adım atmıyor kestirip at.

Yani sürekli giydin mi giydin mi diye sorman bana saçma geldi canım. Sevgilinin de babama verdim demesi yanlış ama sürekli aşkım canım cicim hoşlanmıyor belki de. Ne kadardır sevgilisiniz. Çok ilgili olmamak değil de dozunu ayarlamak gerek. Yani hediye almışsın istediği zaman giysin bırak

Asla olmayacak zorla söyleşin istemem M beden gömlek az daraltılma ile olur diye düşündüm kendimce biliyorum ya haklısın galiba

evet kızlar canimi sıkın konu tam da bu onu çok seviyorum dogumgunu de çeşitli hediyeler yaptım hatta sarma sarıp kargo gönderdim gerçi hoş begenmedı bozulmuş tadı
Neyse gömleği yurtdışında $ hesabı getirtirdim rica minnet kalite olsun beğensin istedim bir de kazak aldım. Gömlek M beden kazak L ceker diye düşündüm
2 hafta oldu ne giydi nede lafını etti tlf konuşurken sordum giymedin diye
İste bana büyük oldu bende babam verdim ikisini de sorun olur mu dedı o kadar bozuldum kı belli ettim acık ca söyledim de baktı ben çok bozuldum daraltırım giyerim dedı brnim heves kaçtı siz olsanız ne yapardınız bir de
Ben sürekli askım canim konuşuyorum sevgilim o kadar degil bugün bende pek demedim
Bana söyledi buz gibisin neler oluyo dedim senin taktık arada söyleyince etkili olur demiş ti lafını aynen ona söyledim
Bana söyledi böyle davranma sen zarar li çıkarsın inatlaşırım bende söylemem dayanamadık ikimizde söyledik ask sözcükleri daha sonrA çok ilgili olmamak gerek sanırsam kendim çok toy hissediyorum engi bilgilerinize sığınıyorum
Okuyan ablalarım kardeşlerim yorumlar bekliyorum
Benim israrimla sevgilim bana aşk kelimeleri kullansa bişey ifade etmez. Bedenı olmadiysa değişme imkanı yoksa babasına vermesini sorun yapmazdim ben. Sonuçta $ hesabından getirtmissin canım çöp mu olsun :halay:

Alinicak bisi yok ki bunda, buyuk diyip size durumu anlattiginda da, bu konunun icerigi daha farkli olurdu sanirim.
Yurtdisindan getirtiginizi biliyosa degisme imkani olmayacagini dusup babasina vermis nolucak yani.
Gerginlik yaratmaya degmez.

5 aydın birlikteyiz tanışma miz 1 seneden fazla ben 27 o 29 yasında matta yüzük takma düşünüyoruz isterdim hatıra olarak şaklasın kırıcı oldu babam verdim tam babama göre oldu problem olur mu diyince üzüldüm düşünceli biriyim annesi bile hediye alıp göndermiş tim senim hediyeler annem babam yaradı deme dı düşündürdü

Sevgili kişisi hediyeyi alıp aldım denedim beğendim/beğenmedim bile dememiş arkadaşlar. Çıkıp sarma kötü olmuş demiş bir de. 2 hafta sonra kız sormuş öyle söylemiş çocuk. Normal mı bu herkes normal karşılamış:/
Aynen öyle sorunca söyledi bende giyip resim atacak diye bekledim keşke mağazadan alsaydım beyaz gömlek sevdiği icin direk burberyy yoğunlaşmıştım

Beyaz gömlek=burberyy mi:) Dolarla getirtmenize gerek yoktu yurtdışıdan tr de de satılıyor. Maddiyata doğru gidiyor konu:KK12:
Muhakkak te de de vardır kuzenım eşime aldım güzel diyince yanıma gelecek ti rica ettim aldı o şekilde geldi gömlek maddiyat konuşma asla sevmem zaten manevi olarak değer vermesi istedim ben onun aldığı her hangi bir hediye kıyıp veremez dım

Sarmayı beğenmedi ise eline emeğine sağlık ama bozulmuş vs diyebilir. Dürüstlüğü severim. Sizin özenerek aldığınız hediyeleri giyip size göstermeli ve çözüm aramalıydı ayıp etmiş.

Sarmalar bozulduğu için beğenilmemiş ki. Söylemesi de mantıklı bir daha uğraşıp yapmasın bozuluyor kargoyla diye algıladım ben.

Tsk ederim canim kilo probleminden sonrA bırde bu üst üste gelince sinirler bozuldu
Haklısın gayet
Sevgilin nezaket yoksunu
Dolmaya kötü diyebiliyorsa gömleğede büyük geldi diyebilmeliydi sen sormadan
Ve asla babasına vermemeliydi ne alaka yani babasına alcak olsan alırsın zaten

Back
X