Aldığınız hediyeyi babasına verirse

Ben sunu merak ettim annesi peki hediyenize ne demis tesekkur falan etmis mi.
Icimden soyle bir his te gecti. Anne babasinin agzina cok bakan erkeklerden olabilir mi. Mesela dolmaya kotu olmus demek baskasinin yorumu olabilir. Kıyafetleri buyuk gelince ay olmadi baban giysin denilmis olabilir o da direk vermistir.
Paranoyak oldum:)nerden neler cikardim.
Ben de bunu düşündüm annesi ıle tlf da konuştuk tatlı hasta bir kadın sevindirmek istedim erkek arkadasım daha önce hiç dogumgunu kutlanmamış ilk kez hediye alacağını söyledi icin heyecanlanıp aklıma gelen herseyi yaptım annesi video ıle kullanırken tsk etti dolma icin de söyle ben dolma ysptim yol gideceği icin dondurucu da dondurdum öyle gönderdim o mu bozdu bilmiyorum yedı dönderdim gb ama tadı gitmiş dedı 10 üzerinden 6 falan dedı üzülme nasıl olsa hep ben yiyecrgim falan dedı zaman la tanıyacağım artık eskisi gibi dünya da kı tek erkek o Muş gibi davranmıyorum atlamıyorum msj attı gibi öğreneceğim

Yani benim durumum absürt degil dimi. Ay biraz utandim da ne bilim:dondurma: evet 5 aylik iliskide yüzyüze tanismadan hediye yollamak cok fena bence. Umarim oyle degildir. :)
Yok yüzyuze elbette defalarca geldik annesi ıle görüntülü konuşmalarımız oldu annesi düşkün ama annesi hasta çok üzülüyorum istiyor kı evliliği çocuğu nu görmek hersey nasip kısmet bakalım zaman ne gösterecek

Yani boyle cok yabanci biri hediye alir da begenmezsin el altindan baska birine verirsin, kaba da olmak istemezsin hani. Oyle olmus sanki.
Ben olsam darilirdim ya, sevgililik baska sey olmali bence.

Bir hediye için yurt dışından falan getirtmeler aşırı değil mi? Yok yani kazak ve gömlek altı üstü sanki tr de yok gibi.
Ben eşime saat aldım doğum gününde beğenmedi ben de kendi babama doğum gününde verdim:))) sanırım ben çok rahatım.

Yani Şahsen babasına verdi diye bozulmazdim. Eşimin ailesinde maddi şeylere fazla anlam yüklenmez. Mesela benim evimde kullanmadigim bir eşya var acaba aileden birinin işine yararmi diye düşünürüz. Buna hediyeler de dahil.. Cünkü kullanmadigimiz eşyaları dolaplara doldurmanin hiç bir anlami yok. Belki onlarda öyle bilemiyorum. Yani bana göre büyütülecek bir durum degil

Cok aradiniz mi siz bu cocugu? Ben gomlek olayina cok takilmadim. Sarma sarip yollamissin insan kibarligindan dolayi tadi bozulsa da soylemez cok guzel olmus der. Size pek deger vermiyorm fazla simartmissiniz. Cok acik ve net

Benim kocam da sevgiliyken aldığım traş makinasını babasına vermişti.
Kıyameti kopartmıştım.
Şimdi saçma geliyor.
Benden çıkmış, ister birine versin ister farklı amaçla kullansın bana neyse.

Back
X