Aldırsam günah olurmu

ah canim herkes yasadigini bilir gelisim geriligi cok da onemli bir sorun hamilelikte ama yine de kiyma bu sefer iyi olucak diye iyi seyleri cagir, Allah yardim edicektir. bak ilk hamileligim 12. haftada bitti geriden geldi bebegim hep zaten 2 yilda hamile kalabilmistim simdi tup bebekte kimyasal gebelik yasadim yine kismet olmadi. her hamilelik riskli ayrica hamileligin belki de dogal olrak en basta bitecek simdiden kimse bilemez. ama 9 ay tasiyip kaybetmissin Allah sabir versin sen de kimbilir ne acilar yasadinki bunu dusunuyorsun ama yine de yapma bak bebegini kaybettin ustune kizini Allah lutuf etmis, bu da oyle, kocaman bir aile olacaksiniz. korkma korktuklarimiz basimiza gelir iyi gidicek de, Allah'a sigin. belki de anlayamiyorum tam o yuzden kusura bakma yanlis bir sey yazdiysam uc yildir anne olmaya calisiyorum ondandir( Allah en hayirlisini nasip etsin cok iyi dusun korkularinin icine vesvele verip hata yapmana izin verme. Allah yardimcin olsun cok uzuldugun cok belli cok zor bir karar....ama icinde canlinin yasamaya hakki var........

yazan herkez aldırma demiş ama ben aksini düşünüyorum.bulunduğun ortamı yaşam biçimini ekonomik durumunu ve emzirdiğin bebeğini ve hamilelikte yaşadıklarını sen biliyorsun kendini ve diğer çocuğunu riske atma bence.gönül isterdiki aldırma..ama anlattıklarına göre en doğru yol aldırmak.allah olmayanlara versin işallah ....

kucağındaki çocuğun için üzülüyorsun.. peki karnındaki de çocuğun değil mi ? :1ninca:

canım aldırma sonra çok pişman olursun hesabını nasıl vereceksin ?

2.çocuğunu nasıl takiplerle bugünlere getirdiysen bu bebeğine de aynı tedaviyi uygulayabilirsiniz tabi ki. hem belki bu normal olacak gelişim geriliği olmayacak? aldırdıktan sonra keşke diceksin emin ol. o yüzden kıyma onun canına. onun ne günahı var ki? neden diğer çocuğuna verdiğin yaşama şansını ona vermiyorsun ki? 2.bebeğimi zor dünyaya getirdim geriliği vardı diyorsun onun için uğraşmışsın, bunun daha ne olacağı belli değil istemiyorsun. bir daha iyice düşün derim.. Allah yardımcın olsun.

kusura bakma ama eşin neye dayanarak onun cansız kan pıhtısı olduğunu iddia edebilio anlayamadım. o senin rahmine ekildikten sonra canlı ve onun da yaşama hakkı var. bu hakkı elinden alman ona yapacağın en büyük haksızlık. lmaz: ikinci bebeğin 9aylıkken karnında ölmüş ve ben hala onu unutamadım diosun.peki bu bebeğini kendi ellerinle öldürdüğünü nasıl unutacaksın.evlat katlinden başka bişe olmaz bu. allah onu size verrken bi bildiği vardı elbet. onun dünyaya gelmesine engel olmanız günahların en büyüğü. bi anne vicdanı nasıl elverr buna. biraz sert konuşuyorum belki affet ama bebeğini nasıl öldüreceksn anlayamıyorum.bi de ona ölüm günü almışsınız. eğer bebeğin sağlıksız olcaksa doktorlar sana kürtajı zaten önerir. çok isteyip de bebeği olmayan nice aileler var.rabbim size dünyanın en güzel hediyesini vermiş. siz allahın bu lütfunu geri çeviriosunz. bu hem allaha isyan, hem de bebeğini resmen ellerinle katletmek. yol yakınken vazgeçin. hesabını veremezsiniz ahirette ne karnındaki bebeğe ne de onu size veren yüce allaha...

canım durumun çok zor Allah yardımcın olsun. yanlız karnındaki kan pıhtısı değil çünkü bebeğinin 3 haftalıkken kalbi atmaya başladı. o şu an yaşayan,kalbi atan ve sana tutunmuş, hayatı senin elinde olan savunmasız minicik bir insan. bunları çok araştırdığım için iyi biliyorum istersen sen de int.den istediğin bilgilere bak.

bak sen de ne zorluklarla 2.bebeğini dünyaya getirmişsin. rabbim de sana tekrar böyle bir mucizeyi nasip etmiş. ya şöyle olur ya böyle olursa diye kendini şartlama şu an düşündüğün herşey sadece bir teori. bu hamileliğin belki de çok rahat geçicek bilemezsin... ben de çok zor hamile kalmış biri olarak aldırmamanı dilerim.

rabbim sana bir can daha emanet etmiş ve sana bu sınavı layik görmüş. şimdi önemli olan senin bu emanete ne olursa olsun iyi bakman ve bu sınavdan alnının akıyla çıkman olucak.

bi arkadaşım yeni doğum yapmıştı. bebeğinin kalbi delik doğdu. 6 aylıkken ameliyat edilecekti. 4 aylık olduğunda hamile olduğunu öğrendi ve 8 haftalık bebeğini aldırdı. kızıma bakamam, ametiyat olucak falan filan diye. neyse alınan bebek patolojiye gitti ve sonuç ne çıktı biliyomusun?? zaten aldırmasaymış bu bebek 1-2 hafta içinde kendiliğinden düşecekmiş....

gerisi sana kalmış canım....

çok üzülerek okudum.. seni tanımayan birçok insan senin için endişeleniyor gireceğin günah için endişeleniyor sen yada eşin bundan korkmuyormusunuz? yapma nolur, o bir kan pıhtısı değil, Allah o na can verdi,senin karnında bir canlı var
kimi düşünüyorsun, karnındaki bebeğimi yoksa doğmuş olan çocuğunumu,yada kendinimi seni bekleyen zorluklarımı
sen hiç birini düşünme,senin yavruna gösterdiğin merhametinin yüzlerce binlerce katını Allah bize gösteriyor.iyilikte kötülükte allahtan tevekkül et,dua et,
tabiki karar sizin umarın kararınız aldırmamaktan yana olur,bunun için bende dua edicem size

Şimdiki çocuğunda gerilik olabilir.
Doğuracaksın ya olur da 2.si ölürse bu yüzden?
Yazık değil mi bebeğine?
Ama diyeceksin ki yeni bebeğim için yaptım bunu.
Bu sefer de 2. çocuğundan olacaksın...
O hamile olduğun bebeğe daha fazla bağlanmadan aldır.
Allah büyük.
Lütfen üzülme, buna başka çaren yok.
Çok dikkatli olmaya rağmen hiç bir şekilde % 100 korunma şekli yoktur ayrıca...
Lütfen arkadaşı suçlamayın...
:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…