Aledax umarim istedigin gibi burna sahip olursun canim. Darisi benim gibi olmaktan korkanlarin basina :))
Korkunun ecele faydası yok:)Güzel buruna hiç yok:)
Tatlım elbet endişeler oluyor ama doktora güvenince birçok sonucu görünce rahatlıyor insan.
Hayat cesurları severmiş.hADİ düş peşimize:)
Aledaxcığım merhaba canım neler yapıyorsun?Hadi bakalım yarına birşey kalmadı ameliyata güle güle gir,güle güle çık inşallah.:)öptüm Allaha emanet ol.:)
selam arkadaşlar benimde 16.sında ameliyatım var Muhammet beye..Linds geçmiş olsun...
Morarmam az olsun diye ananas yiyorum bol bol.Kremlere başladım.Birde bol bol aynaya bakıyorum.Vedalaşıyorum burun ucumla:)
İnşallah gülerek girip kahkahayla çıkarım.Az DA Olsa heyecan sarıyor son anda.11 de ameliyattayım.Dualarınızı bekliyorum.
Sende Allaha emanet ol.
Aledax acaba amelıyatta morluklarımız hemen gecsın dıye herhangı bı krem bı yag surmemıze gerek varmı yada oyle bı krem varmı bıldıgın ??
yok canım ben kullandım dahada morardı:)sonuçta burunla oynanıyor tabıkı şişcek we moraracak sürdüğün we kullandığın hiç birşey buna engel değil sadece buz koy amelıyattan sonra
Dogru soyluyosun arkadasım..Sanırım ananas yemek yada suyunu ıcmek bıraz sıslıklerı alır. Buz koymak umarım yeterlı olur allahım okdr cok korkuyorumkıı yazarken bıle ellerım tıtrıuyorrr
Morarmam az olsun diye ananas yiyorum bol bol.Kremlere başladım.Birde bol bol aynaya bakıyorum.Vedalaşıyorum burun ucumla:)
İnşallah gülerek girip kahkahayla çıkarım.Az DA Olsa heyecan sarıyor son anda.11 de ameliyattayım.Dualarınızı bekliyorum.
Sende Allaha emanet ol.
Aledax acaba amelıyatta morluklarımız hemen gecsın dıye herhangı bı krem bı yag surmemıze gerek varmı yada oyle bı krem varmı bıldıgın ??
Selam clementine34, ameliyat ücreti nedir? Yurtdışından olduğunu bilince yüksek fiyat veriyorlarmış doğru mu
Tatlım Arnica diye bir krem var tamamen bitkisel.Ameliyat öncesı 3 gün falan önce ona başlıyorsun.Ben ananası bizzat tüketen ve morarmayan gördüm.Denemeye değer:)
Ayrıca buz patates işe yarıyormuş.Birde kantoron yagı benım vazgeçilmezim.Hücre yeniliyor.
Bütün gün değiştire değiştire uygulayacağım.Birde ödem çayları içmek faydalı.Şişlik için.Uyguladıkça etkili geri bildirimleri yazarım mutlaka.
canım hiç korkma kesinlikle korktuğun gibi bı durum yok uyutuyolar sonra uyanıyosun bukadar:)10 gun kadarda dinlenıyosun fıstık oluyosun
Bana dua edın bol bol ınsallah korktugum gıbı olmaz hıcbırsey :)
15 subata az kaldııııııı
rabbim korur canım ona sığın gerisi kolay zaten
Kızlar artık saat saymaya başladım.son 17 saat.
Herkesten güzel enerjilerini ve dualarını istiyorum.:)Bekle beni ethica geliyorum:)
Kızlar artık saat saymaya başladım.son 17 saat.
Herkesten güzel enerjilerini ve dualarını istiyorum.:)Bekle beni ethica geliyorum:)
ahahahaha enerjın mukemmel canımmm cok cok ıyı gecıcek senın amelıyatın Allahın ıznıyle.. Amelıyattan sonra teker teker herseyı paylass olurmu ...:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?