- Konu Sahibi alejandrolara
-
Sarki, benim de bugun 10. gunum sen de mi 9'unda oldun ? Ya benim su bandaji cikarasim var sanki daha cabuk iyilesekmisim gibi geliyo ne diyosun ? Sende ne var alci mi bandaj mi.. fenalik geldi ha
evet tatlım senin alçın erken alınmış bandajların durması gerekiyor. biraz sabredeceksin artık. İnşallah ben yarın kurtulacağım alçımdan. sen kapalı teknikle mi ameliyat oldun açık tekniklemi?O tatilden gelince yani haftaya carsamba.. Banyo yaptigim anda cikacak ama cunku gevsiyo.. Bana da cok kesin olmamakla beraber ''cikarsa yapistirirsiniz boyle'' dedi bant verdi bisi yok yani.. bir an once ciksin ve burnum sisiyosa sissin iniyosa insin istiyorum artik.. benim alcilarim erken alindi yani 5. gunde alindi o yuzden sanirim bandajin birkac gun daha durmasi mantikli olacak offfff
Kapali teknikle.. Oske.06 bandaj cikinca nasilsa sismeyecek mi ? Ben de bir an once cikariym de sissin ve normale doniym diyorum.. sacmaliyo muyum yoksa benneyaptımki
Kapali teknikle.. Oske.06 bandaj cikinca nasilsa sismeyecek mi ? Ben de bir an once cikariym de sissin ve normale doniym diyorum.. sacmaliyo muyum yoksa benneyaptımki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?