alejandrolara Burun Estetiği Ameliyatı

benim alçım daha çıkmadı. yarın çıkacak:) İnşallah şimdiki gibi yarında doktorumdan ve ameliyatımdan bu kadar memnun olurumyerimseniben

ben demiyorum hatta pişmanım
oske ben senin burnunu gördüm aslında kötü durmuyor, yüzüne yakışmış. evet o çıkıntı can sıkıcı, İnşallah zamanla geçecek bir şişliktir. burnunun önceki halini bilmiyorum ama yüzün güzel olduğundan burnun dikkat çekmiyor tatlımyerimseniben

PEKİ İ bi soru daha sorabilir miyim nezleymişim gibi burnum akıyor sizinde öyle mi akıyor ama kalıyor öyle.nefes alamıyorum doktor sprey verdi sanırım deniz suyu yazıyordu.sıkıyorum ama burnumun içine giremiyor zavallı sıvı. spreyin ucu sivri ya ben burnma sokmuyurom dikişlere birşey olur diye korkuyorum.acaba sokup mu sıkmak gerekiyor:uhm:

Kizlar bugun yine kontrole gittim, doktor bana onceki kontrollerde burnunu sumkur falan diyodu ben de peceteye falan saniyodum evde oyle himkiriyorum yani burnum tikali ama birsey gelmiyo.. doktor lavaboya git su cek sumkur, korkma dedi ve super iyi geldi, bana okyanus suyu falan vermemisti zaten ama bu cok iyi bir yontem (bepanthene suruyorum kulak cubuguyla).. suyu cekin sumkurun lavaboya cok iyi geliyo, sakin korkmayin birsey olmaz :))))

doktor spreyi sık içine çek sakın sümkürme dedi daha doğrusu asistanı dedi.ben alçı çıkarmaya burnum aka aka mı gideceğimbilmiyorumkismile. içime çekmektende çok korkuyorummsenağlama

Ha senin alcilarin varsa onu bilemem canim, aksin bosver ya niye o kadar taktin ki..Benim de cok akti ama gecti seninki de gecmek uzeredir.. Cok gicik bi donem ama kisa suruyo.. Klima falan var mi acaba etrafinda ?

Ha senin alcilarin varsa onu bilemem canim, aksin bosver ya niye o kadar taktin ki..Benim de cok akti ama gecti seninki de gecmek uzeredir.. Cok gicik bi donem ama kisa suruyo.. Klima falan var mi acaba etrafinda ?

acaba ben de mi bi terslik var dedim iyi sevindim inş en yakın zamanda gecer. evet klima var orada mı yatayım

Yok canim klima mi carpti acaba dedim cok akiyosa ama normal bi akinti anladigim kadariyla.. Su gecirdigimiz 1 hafta sahsen bana 1 ay gibi geldi o alci -tikaniklik - tampon - akma - bandaj derken omrumden omur gitti sanki :))) ama tatli bi yorgunluk ya.. sukrediyorum her zaman :)
Klimanin ayarini iyi yap orda yat serin iyidir ama fazla olmasin benim doktor hafif serin olsun dedi bulunacagim yer e mantik olarak da oyle havada nem var ya, odem modem sislikler gec inmesin falan diye herhal.

öncelikle geçmiş olsun siz sağLık için de mi oldunuz ameliyatı yoksa sadece estetik için mi bi de ne kadar ücret ödediğinizi söylemeniz mümkün mü

laracroft,gerçekten günler sanki 48 saat :)
didosh; çok teşekkür ederim.. estetik amaçlı oldum. ameliyata kbb profösrde girdi.ufak tefek bi iki sorun vardı sanırım ama beni rahatsız eden birşey yoktu onlarıda ameliyat sırasında hallettiler.. tam emin değilim ama 2.500 tl. ama asistaanlara ameliyat olduğunda800-1000 tl arasında,hocaya yaptırınca 1 500 fark ödüyorsun ki hocaya yaptırmanı tavsiye ederim.brun yani sonuçta..yüzünün tam ortasında. ben yard. doç.e ameliyt oldum prof.da ameliyat olsan aynı fiyat.ünv hastanelerinde fiyatlar daha uygun ben gazide oldum. ameliyat sonrası baya ilgilendi hemşire filan.. resim üzerinde nasıl oluyor göstermiyorlar.. bilgin olsun..ama niyetin varsa bir an önce görüş doktorla çünkü yoğun olyorlar..bi de hocayla görüşmek için de ilk 200 tl ödüyorsun bilginize :)

Canım Çok tSk ederim aÇıkLaman iÇin Gercekten cok iŞime yarayaraCak Resim koYarsıNız aRtık :) mahrum etmeyiN bizi

rica ederim.alçılarım haftaya cuma çıkacak inş o zaman koyarım fotoğrafları..burnumun kalkıklığı ve şişliği indi biraz çok şükür.sanki güzel olacak gibi :)

Alejandrolara niye guzel olmasin yaaaa karamsar olma lutfen rica ediyorum oh en zorunu atlattik
Bizim icin artik sevinme zamani :içelim: darisi olmayanlarin basina

hihoyyyt :dance: halklısın çoook şükür atlattık başta yaptırdığıma pişmandım ama artık değilimmm.dediğin gibi darısı olmak isteyenlere:teytey:

Bu tatli paranoyalar da isin tuzu biberi :))) Bence burnun tahmin ettiginden daha guzel oldu,bir kere doktorlar bizleri ameliyat ederken artik cok dikkatliler cunku adlari bi 9'a cikarsa bir daha 8'e inmez onlar da biliyorlar bunu..
Bak benim doktor en sonki muayenesinde masaj teknigiyle ve bundan sonra yapmam gerekenlerle ilgili birseyler soyledi (simdi bile ne oldugunu tam hatirlayamadim ne manyagim)
''dedigimizi yapmazsiniz sonra ne kotu doktor diye orada burada yazarsiniz'' dedi kaydirigubbakcemile3

fıStık gibi OlcakSıNız yeriNizde oLmak vardı :) Çok şükür yiNe hoŞuz güzeLiz ama buruN yapıLınca uLtra güzeL Olucaz :1rolleyes: ayrıCa boŞa sıkıOsun Canını bak bu konuda deneyimLi arkadaşLar vAr biŞi biliOlar ki söyLüoLar. 0k mi :)

laracroft cum çook haklısıınnn
didosh sana da kolaylıklar diliyorumm...
bi hafta oldu ameliyat olalı ve yüzümde hiçbirşeeey kalmaddıı. eskisi gbi yanii.
şimddiiii kendime biraz önce takacak bi malzeme buldum sanki burun deliklerim asimetrik miii ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…