- 2 Haziran 2008
- 5.431
- 1.273
- 173
- Konu Sahibi alejandrolara
-
Burnunun sekli nasil degisti??? Resimlerini henüz göremiyorum...
canım bende apaptopar yaptırdım :) hiçbi hastasıyla konşmadımda görmedimde... benmkinde pek bi problem yktu basit bi amelyttı.. fena olmadı işte :)biraz yanlarda kemk kaldı kendiside dedi zaten.. bazı estetik burunları göruyormda direkt anlaşılıyoo.doğal olmuyo.. benm ki bence doğal oldu.. arkadas olrk ekle canm fotolarmı greblrsn
Hala ordamısın sana ulaşamıyorum nerdesin bana acil mail adresini verirmisin ? Bekliyorum canım
merhaba bende 6 şubat burun ameliyatı için serhan beyden randevu aldım. yalnız bu son 3 tane gözlerinin kapalı olduğu fotolarda sana aitmi. diğer yandan çekilenlerle hiç alakası yok gibi geldi. yandan burun süper ama önden biraz değişik duruyor. özelden cep telimi verip seninle tel.de görüşmek isterdim ama daha yeni üyeyim. acaba çekimlerden mi önden burnun değişik görünüyor kusura bakma biraz sert oldu ama sende biliyorsundur burun bu başka bişeye benzemiyor. kapatmak yada saklamak gibi bir şansımız yok neyazık ki. bana en kısa zamanda cevap verirsen sevinirim
slm alejandrolara. yazdıklarına üzüldüm ve aklımda bir sürü soru işareti kaldı valla. vazmıgeçsem acaba... peki serhan bey sonrasında seni hiç muayene etmedimi. bu burun tıkanıklığı burun ucunun çıkması vs ile ilgili. o zaman ne dedi peki. benim arkadaşıma silikon ameliyatı yaptı o çok memnun kalmıştı bende onun vasıtasıyla gittim. eğer bu sorunları yaşayacaksam hiç olmam daha iyi. peki ona başka burun ameliyatı olan varmı bildiğin. herkesdemi aynı sorun var yoksa senin şanssızlığından mı acaba. kusura bakma seni meşgul ediyorum ama başka serhan beye ameliyat olan tanımıyorum.. en kısa zamanda bana bilgi verirsen yazdıklarıma en azından iptal ederim ameliyatı...
bugün kuluk burun boğaz doktoruna gittim özel hastanede. baktı burnuma gayet güzel yapılmış dedi. film filan çekti bir problem yok dedi. sprey kullan dedi. serhan beyin yanına en son ne zaman gitmiştim hatırlamıyorum nefes alma problemi ile ilgili sorduğumda zamanla düzelecek demişti.ben fazla mızmızlanıyorum galiba. o 3 resim çekildiğinde çok zayıflamıştım. çok kilo verince sanki kemiklerde belirginleşti gibi. bakınca dıştan öyle kemikli durmuyor ama işte flaş patlayınca ...canım birazda şans işi. misal hande yener meshur bi doktora ameliyat olmuş ama burnu çok itici ve yapay duruyor bence. serhan beyin baska hiç bir hastasını görmedim ama o bana demişti doğal yapıyorum diye..çok problemvar mı burnunda? bu arada gec giriyorum kbakma. yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana
valla seni beklediğim kadar doğumumu bu kadar beklemedim :))) saol valla içim rahatladı yazdıklarından sonra.bugün tetkikler için gittim ama yüreğim hep hop hop şeklindeydi.iyi çok sevindim yazdıklarına. dr çok içime sindi çünkü.3 tana başka dr.larlada görüştüm hiçbiri içime sinmemişti. allahım ne yapcam diye iki gündür bekliyordum.teşekkür ederim yazdıklarına kusura bakma senide böyle rahatsız ediyorum. 6 sında bende ameliyat olacağım inşallah. şimdi gönül rahatlığı ile olabilirim. doğru söylüyorsun sonuçta bu ameliyat şans işi. umarım şansım açık olur. bence sende fazla sıkma kendini bizim şirkette bir arkadaş oldu ilk başlarda acayip kötüydü burnu gittikçe güzelleşiyor oturuyor burnu. eminim seninkide öle olur.ben doğum yapalı 9 sene oldu hala zaman zaman dikişlerim sızlıyor. teşekkür ederim herşey için. herşey gönlünce olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?