alejandrolara Burun Estetiği Ameliyatı

iyi oldu söylediğin giderken yanımda götürürüm. gerçi dr biz vereceğiz dedi ama bilemiyorum. umarım güzel olur. bir sıkıntı çıkmaz. iki hafta rapor alacağım rapordan sonra koyarım burnumun eski ve yeni halini :)) bakalım yorumlar nasıl olacak...hayatımda ilk defa ameliyat olacağım. umarım buda ilk ve son olur. 2,5 hafta sonra görüşmek üzere. k.i.b.

merhaba alejandrolara. bişiy sorcam. hastaneye standart eşyalar haricinde götürmem gereken ekstra bişiy varmı ? hani şunu al mutlaka yanına diyebileceğin yada hastanenin vermediği ama mutlaka olması gereken birşey. bu konuda da yardımcı olursan sevinirim. teşekkür ederim şimdiden kendine iyi bak

evet 6 subatta ameliyat oldum.çok morardım ve cok sistim. ama şimdi iyiyim.çok az morluklarım kaldı.dr serhan bey 1 aya ancak toparlanır dedi.burnumun su andaki halini bile cok begenıyorum umarım zaman gectikce dahada güzel olur :)))) tam tersi olmasında ...... biraz daha yüzüm toparlasın foto koyarım.cildim cok hassas o yüzden hala bi garip suratım teşekkür ederim sana alejandrolara valla seni şahsen tanımıyorum ama yardımların için çok teşekkür ederim. darısı ameliyat olmak isteyen arkadaşların başına....

çok sevindimmm senin adınaaa,beğendin ya önemli olan o kurtuldun çok şükür. yeni burnun hayırlı olsun. pek yardmcı olamadım gerçi.. sana tampon koydu mu serhan bey ?nefes alman nasıl,, cildin gerçekten hassasmış. benim ameliyatın 5. günü hiçbirşeyim kalmamıştı.. gerçi annem ameliyattan çıkar çıkmaz yüzüme soğuk tutmaya başladı onunda etkisi olabilir. fotoğraflarını sabırsızlıkla bekliyorum :)

canım aramıza hoşgeldin hayırlı olsun yeni burnuşun

canım hayırlısı olsun..:)) ben de 11 şubatta oldum..yakınız seninle:)) şu anki durumunu anlatır mısın şişliklerin fln nasıl??

merhaba bayanlar
yok tampon koymadı nefes almamda şu anlık fena değil hala içte dikişler görebiliyorum.zamanla iyice düzelecek dedi serhan bey.bizde hemen soğuk kompres vs yaptık hatta ben eve çıktıktan sonra 5 gün boyunca devam ettim ama nafile.halada hafif morluk ve şişlik var.gün geçtikçe azalıyor tabi. bugün işbaşı yaptım herkes çok beğendi.inşallah ilerleyen zamanlarda kötü anlamda bir bozulma olmaz.olan herkese geçmiş olsun.olmak isteyenlerede şimdiden hayırlı olsun

kızlar bende serhan beye gitmek istiyorum memnun musunuz bide gazide bu ameliyatı nekadara yapıyolar hiç bilmiyorum bilgi verir minsizz ?

meymay forumların her tarafından sana ulaşmaya çalışıyoorum lütfen beni bilgilendir.memnun kaldın mı serhan beyden bide ücretini öğrenmek istiyorumm

kusura bakma damik uzun zamandır girmiyordum. serhan bey iyi bir dr. nefes vs almamda bir sıkıntı yok. burnumda çok çok hafif bir eğrilik var oda çok dikkatli bakınca belli oluyor bende simetri takıntısı olduğu için rahatsız oluyorum ama yapacak bişiy yok. yandan görününüş süper onden bakınca o hafif eğrilik gözüme takılıyor ama insanı ortadan ikiye böldüğünde bile simetrik değiliz. gazi pahalı bir hastane değil ben toplamda sadece 1 milyar ödedim. benim ameliyatım başarılı geçti ama ameliyat bu o yüzden sana kesin orda yaptır yada yaptırma diyemem. 2-3 dr gez en içine sinen dr. u seç bence. ben onepten ünal şahinle görüşmüştüm oda başarılı bir dr diyorlar başka bir dr. tavsiyesi veremiyeceğim açıkçası. son halimden memnunum gün geçtikçe oturuyor burnum hala burun ucumu çok hissetmiyorum ve dikkat ediyorum. şimdilik bu kadar. kusura bakma çok girmediğim için cevabımda geç oldu

meymay senden ümidi kesmiştim o yüzden bende uzun süredir foruma girmiyorum :) peki sana bikaç bişi daha sormak istiyorum. ameliyata serhan beyin kendisimi giriyor, ben kbb ile görüştüm alper bey ben giriyorum ama başlarında duruyorum başkaları yapıyor demişti. oyüzden içim çokta rahat etmedi, bide bunun dışında aslında benim burnumda et problemim var ama etten kaynaklı baskıyla beraber burnum sağa doğru yamulmaya başladı ve azcık olan kemerim bi garipleşti. aslında tamamen burnumun şeklini değiştirmeyeceğim için çok büyük pahalı milyarlar ödeyeceğim bi işe girmek istemiyorum.sadece eti aldırsam şekle aldırmasam 300 liraya bitiyo işim ama yapmışken hepsi çıksın aradan istiyorum. öğrenciyim yük olmak ta istemiyorum oyüzden belirttiğin fiyat süper benim için. çok uzun sürdümü burnundaki şişlik morarıklık falann bide sonrasında çok zorluk yaşadın mı ? yaz geliyo zor olur mu diye düşünüyorum :/

damik sen amlyt oldun mu. serhan tuncer gazide amlyt yapıyormu bende merak ediyorum.

damik sen amlyt oldun mu. serhan tuncer gazide amlyt yapıyormu bende merak ediyorum.

estelinecim slm msj sayım 100 ü geçemediği için özel msj yazamıyorum ( ben henüz gün almadım ama en kısa zamanda gün alıp ameliyat olmak istiyorum.. ihsan kasapgil ve mehmet doğan beraber girecekler ameliyata .. sen karar verebildin mi doktara ve güne ?

Son düzenleme:

bahsettiğin dr .ları ben tanımıyorum cnm. Gazi hastanesinde mi? Bende gün almadım.

evt cnm Ankaradayım. Ancak çok ileri tarihe gün veriyor Serhan Bey. Ağustostada amlyt olmam gerekli. Ünal Bey ve Zühtü beyle görüşmem gerekli.hangisi iyi acaba ?

canım inanki yeni girdim ve yeni gördüm mesajını ben ameliyat olamadım en son ankaradan ayrılmadan önce serhan bey sınavlara giricekti randevu almıyordu. şimdi dizimi kırdım 3 ay üstüne basamıycam ayvalıktayım eğer ona ameliyat olursan ve bi gelişme olursa bana haber verir misin ? özelden yazamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…