- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.575
- 598
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Kız liseli adam büyükse, bu sübyancılığa girer; benim çekindiğim bu ve buna "Bana ne" demiş olacak mıyım acabası. O kız da memnun olabilir arkadaşlar ama 15-14 yaşındaki kızın rızası aranır mı yetişkin karşısında allasen? Emin olamadım, inşallah lise öğrencisidir diğeri de.
Liselerin çıkışında bekleyen kazık kadar herifler oluyor, çoluk çocuk gibi eşofmanlı giyinip aralarına karışıyorlar. Benim oğluma, kızıma böyle bir şey yapılsa da bir kişi gelse onu oradan bir abi, abla gibi incitmeden konuşup çekse ben memnun olurum. Oof ama el memnun olur mu ya da kız ne deer bilinmez. Sübyancılık işte eğer öyleyse ki umarım lise talebeleri romantizm yapıyorlardır ben yanılayım.
Selam kızlar nasılsınız?
Ya ben yine kendime dert buldum ya... Oyh... Dünyanın derdi hep beni gerdi.
Baştan belirteyim, konu hassas hanımlar, hani "Aa öbüşüyolla günah" filan oradan girip ne olur konumu mahvetmeyin çünkü kafam çok allak bullak ne yapsam bilemiyorum.
Hemen konuya geçiyorum;
Az önce kuaförden dönüyordum. Bizim evin orada bi lise var, çıkış saati işte öğrenciler dağılıyorlar (Saati de not düşeyim, tekrar gitmek gerekirse 15.30 gibi oldu bu olay). Liseden, bizim apartmana doğru giden sokakta tenha bir yer var; süs ağaçlarının arasında, iki lise talebesinin öpüştüğünü gördüm. Tamam sorun yok, gençler olabilir. Utandırmamak için o yana bakmadan geçeyim diye adımlarımı hızlandırdım. Sonra hani ilk bakışta bir şeyin kafanıza dank etmesi olur da ikinciye bakarsınız ya refleks, bir daha bakma ihtiyacı hissettim ama emin olamadım.
Emin olamadığım kısmı açıyorum:
İlk baktığımda kız lise formalıydı, çocuk serbest kıyafetti. Ben de otomatik "Beden eğitimi dersi" gibi kodladım geçtim galiba, iki lise öğrencisi minik romantizmleri aklıma yattı, utandırmayayım gençleri aman dedim fiti fiti giderken "Ama o kıyafet yetişkin adam kıyafeti gibi" görüntüsü geldi, la dedim bi sübyancı kızı sıkıştırıyor olmasın dedim ikinciye baktım ama geri dönemedim ve geçmiş bulundum orayı.
Anlatabildim mi bilmiyorum kızlar.
Böyle bi arada kaldığım bi durum oldu, eşofmanlı normal kıyafet; bilemedim hangisi. Adam mı lise öğrencisi mi emin olamadım, suratına tam bakamadım kirli sakal filan görsem bi şeyler emin olurdum göremedim otomatik hızlı adım geçtim bulundukları yeri. Kızı koruma güdüsüyle öyle de bi düşünce kalbimi sıktı işte.
Şimdi sorum şu hanımlar, yerimde olsanız, yarın ya da diğer gün bir müsait olduğunuzda; okul çıkış saatinde bu olayı biraz takibe alma ihtiyacı hisseder miydiniz? Ben vicdanen bi tuhaf oldum kaldım, o -acaba- gitmedi üzerimden... Böyle bi saçma hale girdim. Off.. Beni bu hallerim mahvetti Allah kahretmesin! Mahallenin aklı kırık süpermani gibi hallerimden nefretlik geldi. Başka biri olsa takmaz kafasına ama bana dert oldu hanımlar. Sübyancı mıydı o adam, yoksa beden eğitimi dersi olan bi çocuk mu göremedim, geri de dönemedim işte, geri dönemedim otomatik gittim "Ayıb" dedim içimden öyle gittim.
İnşallah iki lise öğrencisidir ilk düşündüğüm gibi. :/
Neyse..
Yerimde olsanız napardınız kızlar? Emin olmak ister miydiniz?
Hoş baskın yapsam da adam çıksa polis molis kız ne hale gelecek... Off of...
Sen uyarsan aa cok haklısın biz düşünemedik bunu diyip ayrılacaklarmı sanıyorsun :)
Baska bir kuytu köşede devam edicekler
Valla simdi ki Kızlar seni beni cebinden cıkarır hepsi uyanık fazlasıylaÖyle de, ben vicdanen rahatlamış söylemiş olacağım. O yük gidecek üzerimden. Hani şey gibi geliyor bana, bi adam vardır uçurumun yanında tek ayak sekiyordur. Ama kördür. Ben onu kenardan izlerim ayrıdır, "Dikkat et orada uçurum var düşeceksin" dedikten sonra onun zıplamaya devam etmesi ayrıdır.
Olay bu Honey.
ben bakardım tekrar.bu konularda hassasım.liseli bir kız çocuktur benim gözümde
üzülüyorum yaÇocuk zaten Suhan ya; liseli çocuk daha. 24 yaşına girecek kardeşim lisedeyken bebeydi ya hatırlarım.
Valla simdi ki Kızlar seni beni cebinden cıkarır hepsi uyanık fazlasıyla
Bilmiyormudur biliyordur herşeyi
Sana anca deli mi ne der devam eder işine
Yine de sen bilirsin :)
ekleyeyim uyarmaktan ziyade erkeği merak ederdim. şeref yoksunu pislikmi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?