- 20 Ekim 2016
- 6.441
- 30.253
- 548
- Konu Sahibi Yokuspokus
-
Yasadigim ilcede lise öğrencileri motorsikletle okula gidip geliyorlar.Lise son sınıfta millet vekili seçilecek yasta oluyorlar zaten.
bi sonraki gün gidin bakın. ama ne yapabilirsiniz ki? kendi başınıza da bela almayın sonra.
Hayır hissetmezdim.Şimdi sorum şu hanımlar, yerimde olsanız, yarın ya da diğer gün bir müsait olduğunuzda; okul çıkış saatinde bu olayı biraz takibe alma ihtiyacı hisseder miydiniz?
bundan iki yil once ayniis basima geldi kiz lise kiyafetli oglan da 25 inden fazlaydi parkta opusuyorlardi cocuklar da orada hemen onlerinde oynuyor. Acikcasi yetiskin bir adamin bu kizi opmesi benim yaratilisima aykiri geldi yadirgadim utandim onlar adina onlar opustukce coxuklar gulusuyor falan ben onlar adina utaniuorum dayaamadim uyardim kocaman adamsin ayip diye kiza birsey demedim yasi da kicuk zaten. Adamin dedigi sey cok daha ayipdi. Cok hosuna gittiuse gel seni de opeyim dedi bana ayaga kalktim bildigin kavga ettim. Tekme tokat dalmak.icin kostum ama tuttular bende saydim kufrettim ama hirsim hala ayni hizla devam ediyor yine aklima geldi yeminle evde kuduruyorumSelam kızlar nasılsınız?
Ya ben yine kendime dert buldum ya... Oyh... Dünyanın derdi hep beni gerdi.
Baştan belirteyim, konu hassas hanımlar, hani "Aa öbüşüyolla günah" filan oradan girip ne olur konumu mahvetmeyin çünkü kafam çok allak bullak ne yapsam bilemiyorum.
Hemen konuya geçiyorum;
Az önce kuaförden dönüyordum. Bizim evin orada bi lise var, çıkış saati işte öğrenciler dağılıyorlar (Saati de not düşeyim, tekrar gitmek gerekirse 15.30 gibi oldu bu olay). Liseden, bizim apartmana doğru giden sokakta tenha bir yer var; süs ağaçlarının arasında, iki lise talebesinin öpüştüğünü gördüm. Tamam sorun yok, gençler olabilir. Utandırmamak için o yana bakmadan geçeyim diye adımlarımı hızlandırdım. Sonra hani ilk bakışta bir şeyin kafanıza dank etmesi olur da ikinciye bakarsınız ya refleks, bir daha bakma ihtiyacı hissettim ama emin olamadım.
Emin olamadığım kısmı açıyorum:
İlk baktığımda kız lise formalıydı, çocuk serbest kıyafetti. Ben de otomatik "Beden eğitimi dersi" gibi kodladım geçtim galiba, iki lise öğrencisi minik romantizmleri aklıma yattı, utandırmayayım gençleri aman dedim fiti fiti giderken "Ama o kıyafet yetişkin adam kıyafeti gibi" görüntüsü geldi, la dedim bi sübyancı kızı sıkıştırıyor olmasın dedim ikinciye baktım ama geri dönemedim ve geçmiş bulundum orayı.
Anlatabildim mi bilmiyorum kızlar.
Böyle bi arada kaldığım bi durum oldu, eşofmanlı normal kıyafet; bilemedim hangisi. Adam mı lise öğrencisi mi emin olamadım, suratına tam bakamadım kirli sakal filan görsem bi şeyler emin olurdum göremedim otomatik hızlı adım geçtim bulundukları yeri. Kızı koruma güdüsüyle öyle de bi düşünce kalbimi sıktı işte.
Şimdi sorum şu hanımlar, yerimde olsanız, yarın ya da diğer gün bir müsait olduğunuzda; okul çıkış saatinde bu olayı biraz takibe alma ihtiyacı hisseder miydiniz? Ben vicdanen bi tuhaf oldum kaldım, o -acaba- gitmedi üzerimden... Böyle bi saçma hale girdim. Off.. Beni bu hallerim mahvetti Allah kahretmesin! Mahallenin aklı kırık süpermani gibi hallerimden nefretlik geldi. Başka biri olsa takmaz kafasına ama bana dert oldu hanımlar. Sübyancı mıydı o adam, yoksa beden eğitimi dersi olan bi çocuk mu göremedim, geri de dönemedim işte, geri dönemedim otomatik gittim "Ayıb" dedim içimden öyle gittim.
İnşallah iki lise öğrencisidir ilk düşündüğüm gibi. :/
Neyse..
Yerimde olsanız napardınız kızlar? Emin olmak ister miydiniz?
Hoş baskın yapsam da adam çıksa polis molis kız ne hale gelecek... Off of...
A
bundan iki yil once ayniis basima geldi kiz lise kiyafetli oglan da 25 inden fazlaydi parkta opusuyorlardi cocuklar da orada hemen onlerinde oynuyor. Acikcasi yetiskin bir adamin bu kizi opmesi benim yaratilisima aykiri geldi yadirgadim utandim onlar adina onlar opustukce coxuklar gulusuyor falan ben onlar adina utaniuorum dayaamadim uyardim kocaman adamsin ayip diye kiza birsey demedim yasi da kicuk zaten. Adamin dedigi sey cok daha ayipdi. Cok hosuna gittiuse gel seni de opeyim dedi bana ayaga kalktim bildigin kavga ettim. Tekme tokat dalmak.icin kostum ama tuttular bende saydim kufrettim ama hirsim hala ayni hizla devam ediyor yine aklima geldi yeminle evde kuduruyorum
Ay abartmayın ya
Ne bu herkeste her şeye maydanoz olma merakı?
Sanane annem misin istediğimle öpüşürüm de sevişirim de dese ne yapıcaksın?
Yaaa ,kusura bakmayınA
bundan iki yil once ayniis basima geldi kiz lise kiyafetli oglan da 25 inden fazlaydi parkta opusuyorlardi cocuklar da orada hemen onlerinde oynuyor. Acikcasi yetiskin bir adamin bu kizi opmesi benim yaratilisima aykiri geldi yadirgadim utandim onlar adina onlar opustukce coxuklar gulusuyor falan ben onlar adina utaniuorum dayaamadim uyardim kocaman adamsin ayip diye kiza birsey demedim yasi da kicuk zaten. Adamin dedigi sey cok daha ayipdi. Cok hosuna gittiuse gel seni de opeyim dedi bana ayaga kalktim bildigin kavga ettim. Tekme tokat dalmak.icin kostum ama tuttular bende saydim kufrettim ama hirsim hala ayni hizla devam ediyor yine aklima geldi yeminle evde kuduruyorum
Yaşadığımız bir olayı anlatayım. Çalıştığım okuldan bir kızla ilgili gizli bir bilgi geldi, gece polis arabada biriyle yakalamış diye. Tabi biz tozu dumana katıyoruz, anneyi çağırıyoruz vb... Sonuç kız 18 yaşın üzerinde diye yasal işlem yapılmamış, anne adamı tanıyormuş, ailecek görüştükleri biriymiş, o gece de hava almaya dışarı gitmişler, annenin haberi varmış. Arabada oturup konuşuyorlarmış...... Şu an olay kapandı, ortalık süt liman. Yani demem o ki, kınamayayım da bazılarının mezhebi geniş olabiliyor ve sizi suçlu çıkarabiliyorlar. O yüzden Allah ıslah etsin deyip iyi niyet sunmak lazım.
Ya Ortada taciz yokAbartmayın dediğiniz şey "Sübyancılık ihtimali" içeriyor, hangi ara bu kadar normalleştirdik diyesim geldi.
Ama kız söyleyebilir yaşı itibariyle.
Baştan sona tüm bu cümleleri kız söylüyor gibi mi cevaplayayım yoksa "Sana ne annem misin" kısmından itibaren mi kız söylüyor gibi cevaplayayım?
Eğer tacız gibi bir vaka olsaydı belli olurdu zaten.
Anladığım kadarıyla ergen bir çift rahat rahat koklaşmak için tenha bir yer aramis...
Adamın kıyafetinin olmaması çok birşey ifade etmez çünkü artık çocuklar okul kıyafeti giymiyorlar ki. Yine tek tük formalı çocuk görüyorum ama neredeyse hepsi sivil artık.
Bence unutun gitsin olayı. Adam hissettiğiniz gibi 25 yaşında bile olsa kızı kandirmişsa kandirmiştir. Her türlü ikna eder, kaçırır bile iki güzel sözle.
Hiç suyu bulandirmayin...
Ya Ortada taciz yok
Parkta öpüşüyorlar işte
Belki aşıklar birbirlerine
Öpüşmeyi ne abartıyorsunuz ya
Keşke herkes sokakta öpüşse
Öpüşen çiftleri görmekten niye utanılıyor aşın ya biraz bunları
Adam sokağın ortasında kadını öldürüyor bu memlekette .bunu görmektense öpüşenleri görelim
Çocuğu görmemişsin bile yaşı küçük belki öğrenci değil neden çocuk 35 yaşında gibi düşünüyorsun
Lisede öpüşmedin mi hiç bu neyin öfkesi anlamadım
Valla haddinizi bilin biraz lütfen o kadar uzun boylu değil
Lise öğrencisi kız en azından 16-17 yaşında
İstediğini öper
Bu istismar değil
Hemen konuyu başka yerlere çekmeyin
Siz düpedüz baskı uyguluyorsunuz insanlara buna hakkınız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?