Alemin derdi, beni gerdi

oysa buraya olumsuz bakışlar yığıldı
Gangstacım olay şu ki:
1)Emin değilsin yani okul kıyafeti giymemiş dedin tamam ama belki liseden mezun biri 18 19 yaşında. Adam bu sübyancı demen için yüzünü tamamen görmüş olman gerekirdi.
2)Yarın ya da bir başka gün oraya gitsen o kişileri aynı yerde görme ihtimalin düşük. Görebilirsin ama görmeme ihtimalin daha yüksek.
Ayrıca ilk yorumumdaki gibi bu kişinin yani adamın yaşı büyük çıksa ve sübyancı çıksa yine de kızdan olumsuz cevap alabilirsin. İnsanlara iyilik yapmaya gelmiyor çünkü. Sen bir kızın gözünü açma derdindesin ama ya o kızın zaten gözü çoktan açıksa ve ne yaptığının gayet farkındaysa?

Ne biliyorsan öyle yap kardeşim
Ama normal düşünmüyorsun
Kendi ailene çevrene bak
Başkalarının hayatına bu kadar müdahale etme hem bu yasal da değil hakkın yok
Ama sen bilirsin

Tüm yorumları okumadım,
Senin apartmanın sokağı diye belirtmişsin,
O civarda tanıdık dükkan varsa kamerası olan, sahibinden rica ederdim o tarafı gören bir kamera varsa bakmak için.
Eğer ki adamın yaşı ciddi anlamda büyükse tedirgin olmak şart olur ,
Bugün o kız hormonlarının etkisiyle sevildiğini sanıp, zaten kavak yelleri bünyede, yanlışa düşmüş olabilir.
Beni ilgilendiren kısmı o kız olmaz belki çünkü ''sana ne'' gibi enfes bir cevap almaya müsait bir konu.
Ama eşim dostum var, yaşı küçük olan kızları da var,
Özetle tamamen ''kendi iyiliğim için'' demek daha doğru tabir sanırım, merak eder, bakardım gibime geliyor.

İşte emin değilim onun acabası sürüyor; çünkü ihtimal dahilinde. Kız 14-15 yaşlarında olabilir ve adam da 28-30 yaşında belki filan diye bi düşünce girdi kafama. Lise öğrencisi de olabilir oradan zaten diyorum "İlk görüp otomatik kafayı çevirdiğinde lise öğrencileri dedin, romantizm kaçamağı yapıyorlar ehi ehi dedin gidiyordun, sonra o çok 3. sayfa haberine maruz kalan zihnin seni rahat bırakmadı işte, liselidir onlar" diyorum ama işte emin değilim.

Beklemem gitsem de, benzer saatlerde şu modda geçerim , park bekçisi edasıyla bi geçerim bi de dönerim dedim öyle. İçim rahat etsin diye ama; hadi sübyancı çıksa, adam bassa kaçsa gitse, kız ittiri çekse, şahit yok bi şey yok ben kaldım öyle filan. Amaaan. İşte başlıkta dedim ya, alemin derdi beni gerdi diye, o hesap.

Of sanki sen öpüşmeleri değil sorun, adam sübyancı mı diye belirtmemişsin gibi ne biçim yorumlar gelmiş,
Yok anam diploma cidden cehaleti bile almıyor artık.
Baki kalanı belirtmeye gerek bile duymadım.
Cevap yazma bari de konunun içine edilmesin yine.

Kim cahil belli de neyse
Ben bu konudan gidiyorum
Siz öpüşenleri gözetlemeye devam
Tacizin sübyancıluğın ne olduğunu öğrenin de gelin
Ortada taciz olsa kız böyle davranmaz
Okkalı bir sanane yiyin de aklınız başınıza gelsin
O öpüşen kız sizden daha zekidir eminim o yaşta

Boşveeeerrrğğ :) Boşver.

Öncelikle merhaba, Ben kiplediğin gizsiz
Konunla ilgili ise çok fazla takılmamanı önererim. böyle düşünceler insanı yer bitirir.Oralardan geçerken az daha gözünü açarsın sadece olur biter.

Söz konusu çocukları korumak ise, orada senin çocuğun benim çocuğum olayı kalmıyor. Kendi anası babası çocuğunu istismar etse diyecek misiniz "benim çocuğum değil nasılsa" ki bu bana ne demek bitirdi bizi. Açtığım son 3-4 konu hep bu eksende okuyabilirsiniz. Ben uzun zamandır toplu taşıma kullanmadım, bindim oradaki bana necilikten rahatsız oldum. Ben uzun zaman müstakil yaz evimde kaldım, merkezdeki evime geldim komşunun cinnetine şahit oldum müdahale etmek durumunda kaldım ve hatta o konudaki son güncellemeyi okursanız anlayacaksiniz ne demek istediğimi. Bana ne diyen desin, ama ben diyemiyorum. Demeyi isterdim evet, çok isterdim, kafam rahat olurdu. Çocuk, hayvan kadın gibi konularda bana ne diyemiyorum. Diyebilenleri de anlamıyorum.

Okul önü değil, apartmanima giden ara yol ve eğer aynı kişilerse, yine bu yolu kullanırlar diye düşündüm. Yüz olarak tanımanın bir önemi yok, aynı çift aynı yeri kullanırsa ikinciye görmüş olup adam mı diye bakacağım sadece. Aynı çift değilse de yine de baktım deyip vicdan rahatlatacagim.

Çok üzücü ama sanırım çoğunlukla öyle oluyor.Tanıdığın kızının okulunda bir arkadaşı anlatıyormuş,yıllardır sevgilim var,babam bile biliyor diye.
12 13 yaşlarından beri yani.
En son kız hamileymiş Allahım kimseye göstermesin,kaçarak evlenmiş sonra.
Annesi diyormuş,bilenler varnış durumu,bana da söyleseydiler diye.
Ama kız ailem biliyor dedikten sonra kim ne desin,ne mezhebi geniş aile demiş geçmişlerdir

Öncelikle merhaba, Ben kiplediğin gizsiz
Konunla ilgili ise çok fazla takılmamanı önererim. böyle düşünceler insanı yer bitirir.Oralardan geçerken az daha gözünü açarsın sadece olur biter.

Hatırladım hep trollerin suçu valla
Ben hususi bakmadım, beni bulur genelde aşk böcükleri, cinnete gelenler. Ciddiyim nasıl bir auram var bilmiyorum yanımda meydana gelir. Bu sene 4 çift gördüm öpüşen bakmam zaten, buralar sıcak memleket 7 ay baharı yazı olur eh aşkı da olur. Yabancı görüntüler degil gülümserim de ehi ehi aşka gelmişler derim içimden filan. Bana ne. Ama bu konu ayrı. Liseli kız ile büyük bir adam mı diye korktum, bakamadım da işte otomatik görür görmez kafayi çevirdim. Sonra adam mı ya bu diye aklıma düşünce gelince refleks kafayı çevirdim ama onların olduğu yeri geçmiştim zaten, geri de dönmedim ayıp ya liselilerse, utandirma çocukları dedim kendi kendime. Ama işte eve geldim "Ya koca adamsa" diye başladım. Buraya açtım sonra konuyu işte. İçim biraz hafifledi ama. Liselilerdir ya diyorum. Ama yarın bi gecicem o yoldan. Fön çektireyim bahaneyle de, kuaför o tarafta. Öyle.

Ah gangsta,ben de banane diyemiyorum,çocuğunu döven kaç kişiyle tartıştım,kendi çocuğu,ne yaparsa yapsın nasıl diyeyim?
Sonuncusu azman gibi bir herifti,valla bir an korktum durakladım,ama dayanamadım.
2 3 yaşındaki çocuk ne istediyse ağzına tokatı yapıştırdı.
Anne de yanında,sağa sola bakıyor
Ne vuruyorsun ya çocuğa dedim,adam bir efelendi,görsen nasıl da korkuyorum var ya
Bakmayacağınız çocuğu ne diye yaparsınız,günah çocuklara dedim arkasından,karısı sağır kör o esnada,vitrin bakıyor
Eşim diyor bir gün dayak yeyip te geleceksin eve

Öpüşmeyi kınamıyorum, adam kınanır yuhalanır evet ama kendisinden büyük bir adamla kızının ilişkisini bilip onaylayan anneden bahsediyorum kınamak derken

Ben de çok pis bi bela alacağım ya bu gidişle başıma; Allahım korusun. :/ Görüp de geçemiyorum Allah kahretmesin, bi de bulur Deniz, çekiyor muyum nedir bulur beni. Çok müdahil olduğum durum oldu öyle kah tatlı dille kah tersleyerek ama henüz dayak yemedim şükür :/

Böyle bir olaya da ben rastgeldim.
Otobüs durağına gidiyordum..
Üstgeçitten inerken önümdeki liseli kızla bir adamın itişmesine şahit oldum.
Tip liseli gibi ama yaş biraz var belli.Belalı da birşeye benziyor.
Kıza küçük tokatlar atarak hesap soruyor.
Kız da hayır ya,bakmadım ya filan
Durakta ne yapsam da kızı uyarsam diye düşünürken kızı durağın arkasına çekti sıkıştırıyor,oradan br genç adamı çekti kolundan uzaklaştı,hareketlerinden belliydi ki sertçe uyardı.
Kıza yaklaştım artık diyeceğim ne olursa olsun,derken otobüsü gelmiş,kız kolunu kurtarıp atladı,birtek dışarı dönük olduğu için gözlerine bakabildim,ah kızım sen kendine ne yapıyorsun
Adam hala parmak sallayarak,eve gidince ara,bak gebertirim işareti yapıyordu
Bir de şuna kızıyorum,bu kızlar anneleri bardağını kaldır dese kıyameti koparır,çıkardığı pijamasını kaldırmayı zül sayar,erkekler sözkonusu olunca niye kediye dönüyorlar?
Kedi yanlış benzetme gerçi,o bile asla müdahale ettirmez kendine

O yaşlarda ama öyle oluyor Deniz, ben de öyleydim hatırlarım; aklım bi karış havadaydı. Tek artım kendimden büyük adamlardan ürkerdim; ilişki yaşamazdım ama okuldan sevgililerimiz olurdu üst sınıflardan filan, gençlik. Kendi gibi zanneder bilir dünyayı, "Herkes özünde iyidir" gibi masallara inanır vs... Yavaştan gözlerini açmaya bunalmaya başladıkları dönemler, duygular karışık, aşkın keşfi vs vs... Ne yapsınlar? Anne babanın iletişimsizliği belki, belki macera arayışı, arkadaş çevresi... Allah'a emanetler.

Biz evladımızın kılına kıyamazken, elin adamları itse kaksa böyle... Yazık günah ya.

Ben buna algıda seçicilik diyorum.Bir düğünde onca karmaşa gürültü arasında köşede bir annenin 6 7 yaşlarındaki çocuğu ellerine yüzüne vurduğunu gördüm,ne yapıyorsun,ne yaptı ki çocuk dedim,koşuyormuş,laf dinlemiyormuş,dönüp çocuğa bir daha vurdu,bak senin yüzünden milletten laf işitiyorum diye dengesiz

Olabilir doğru; bende de hep koruma kollama mantığı devrededir. Kardeşimle aramda 9 yaş fark vardı, küçük annesi gibiydim onun; oğlum oldu ondan sonra daha bi hassaslaştım çocuklara... Olabilir.

Aynen öyle,kızım var ve çok korkuyorum
Ben bekarken bile kız evlat için dua ederdim,ama şimdi çok tedirginim,Allah evlatlarıyla kimseyi imtihan etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…