Alengirli işler!! Hoşgeldiniz

Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
Bana göre değilmiş gerçekten:mad:

İyi yapmışsınız. Kv gelmeyince aileleri yok saymış olmuyorsunuz koca adam tek başına gelemiyor mu annesi elinden tutup getirir gibi. Kendi gibi birini bulsun

Aracı güvenilir biriyse tabiki gelebilir eve
Ben o sekilde evlendim🙈
Bi perşembe tanışmaya geldiler,diger perşembe nışanlandık.off ne cesaretmiş yavv
Ben işin o tarafında değilim zaten. Ben daha çocuğu görmemiş tanımamışım. KV adayı nereden çıktı şimdi? Kendini beğendirmeye çalışır gibi off.

Kızlar merhaba;

Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
bence baştan beğenmediysen riske girme o kadar yol alıp gelıcekler sonra nasıl beğenmedim diye kıvıracaksın boşver

Kv daha ilk aşamada ne diye atlıyor. Belki görüştüğünüzde de beğenmeyeceksiniz.. Kv gelirse reddinizi dile getirmekte daha zorlanırsınız muhtemelen o da salça olur bikbikbik......
Aynen indan biraz düşünür dimi. Karşıdakine yamanmaya çalışır gibi tövde est.Çok hızlı. Hayır anlamadım oğlunun bi kusuru mu var da böyle davranılıyor?

bence baştan beğenmediysen riske girme o kadar yol alıp gelıcekler sonra nasıl beğenmedim diye kıvıracaksın boşver
İşin mok tarafı ben daha kararımı bildirmeden kararlar alınmış biletler alınmaya hazırlanılmış.. Çıldırdım. Ve benim, kardeşim dişinda kimse de sesini çıkartmadı.
Foto bazen kötü çıkabiliyor düşüncesi ile hareket etmek istedim ama bizimkiler çoktan nişanı bile yapmışlar kafalarında.

Kızlar merhaba;

Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
Alengiri bulamadım :KK57:

Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
Bana göre değilmiş gerçekten:mad:
Tam tahmin ettiğim gibi anakuzusu.
Önce bir siz göruşseydiniz,duruma baksaydınız annesi hemen niye girmiş işin içine? 5 yaşında çocuk mu bu ebeveyni olmadan gelemiyor.
En doğrusunu yapmışsınız

Aynen indan biraz düşünür dimi. Karşıdakine yamanmaya çalışır gibi tövde est.Çok hızlı. Hayır anlamadım oğlunun bi kusuru mu var da böyle davranılıyor?

Oğlu kusurlu zaten.
Bir kadınla daha kendi bile tanışmamışken anasını peşine taktığına göre sosyal açıdan baya kusurlu. Net..

Hemen kayınvalide niye olaya zıplamış ki?
Yani kayınvalide sizin bir özelliğinizi beğenmese hemen adam vaz mı geçecek?
Ilk adaylar görüşür.Genellikle cafe veya restaurantta.
Olay çok sonra ailelere gelir. (Tabi olumlu olursa)
Kayınvalide niye geliyor ki?

Bana olsa ilk görüşmede ortada olup olmayacağı belli değilken kayınvalideyi kabul etmezdim.

İşin mok tarafı ben daha kararımı bildirmeden kararlar alınmış biletler alınmaya hazırlanılmış.. Çıldırdım. Ve benim, kardeşim dişinda kimse de sesini çıkartmadı.
Foto bazen kötü çıkabiliyor düşüncesi ile hareket etmek istedim ama bizimkiler çoktan nişanı bile yapmışlar kafalarında.
senin kararın dışında onlar kendi kafalarına göre plan yaptıysa beğenmezsen de sana kimse bişey diyemez.ya da tanıyalım fln dersın birkaç gun sonra ben ısınamadım deyıp kestırıp atarsın.İnşallah beğenirsin :)

Hemen kayınvalide niye olaya zıplamış ki?
Yani kayınvalide sizin bir özelliğinizi beğenmese hemen adam vaz mı geçecek?
Ilk adaylar görüşür.Genellikle cafe veya restaurantta.
Olay çok sonra ailelere gelir. (Tabi olumlu olursa)
Kayınvalide niye geliyor ki?

Bana olsa ilk görüşmede ortada olup olmayacağı belli değilken istemezdim.
[/QUOTE]
bende öyle yaptım zaten hayır dedim ben böyle şeylere gelemem dedim. :duduk::duduk:

• Beğen
Reactions: 000
Iyi demişsiniz. minekosan minekosan
Gelecekse tek gelsin..
O ne öyle annesi kuyruk gibi peşinde..
Hem de ilk buluşmada?

Çok şaşırtıcı..

Kızlar merhaba;

ben nıye evime alıcamki.. benım oldum şehire gelsinler benı güzel bi yemege cıkarsınlar.

hem fotografı begenmemişsiniz. madem gerçekte farklıdır diye dusunuyorsnz önce tlfn noları ile başlayın bakalım uyuyo mu kafalar. hem çocuk gelsin siz bi cafe de oturup konusun. KV demişin direk oldu bitti galiba kabullenme olmuş :) annesi ile nden gelsin ki evime anlamadım. Kaç yaşında bu adam?

Back
X