• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Alengirli işler!! Hoşgeldiniz

dışarda görüşünde kyv alakasız şuan ama gelsin ciddi düşünoyruz sinyalide vermiş olabilirler sizin demeniz gereken biz dışarda buluşalım anlaşırsak annenle tanışırım de

Aracı (bunu bile söylerken bi hoş oluyorum) cok yakınım. Ama anlattım ben öyle şeylere gelemem, görücüye çıkar gibi dedim anlamadı.Oda bişeyler söyledi. Hay aileleri yok sayamazmış vs. vs... Hay beğenmediysen boşuna yol parası vedirttirme burda koptum zaten.10 dk önce de olumsuz olduğumu söyledim.
Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş. Zaten bildiğim kadarıyla da çocuk sessizin biri çıkacak.
Bana göre değilmiş gerçekten:mad:

''Kv adayı çok beğenmişmişte birde yakından görmek istemişmiş '' işte ben tam da bundan bahsettim. Siz kırmayayım dersiniz öyle vitrindeki elbise gibi karşılarına çıkarsınız onlar bir de beğenmedik vb. derler. Böylelerine taviz vermeyin. Erkek adam gelir görüşür. Velisiyle gelmez...

etmem ne alaka yani. şimdiden kv adayını bu kadar önemseyip tepenize çıakrırsanız ooo yandınız. ayrıca onun oğlunun kararına etkisi olacak demekki o yüzden görmek istiyo. hayatta kabul etmem

birde ben istemiyorum istemiyorum diyorum aradaki kişiye. Ben istemiyorum ya bitti.

Kızlar merhaba;

Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
DAha siz birbirinizi görmemişsiniz kv ne alaka başını yakacak başka kız bulsun der geçer giderim

Kızlar merhaba;

Sorum saçma sapan biliyorum. Size acık ve kısa bir şey soracağım. Size bir foto gösteriliyor. Beğenmiyorsunuz ama foto ile gerçek farklı olduğunu düşünerek siz bir görüşmek istediğinizi söylüyorsunuz ve (ayrı şehirler bunu da belirteyim) KV adayı da sizi de merak edip görmek istiyor.Çocukla birlikte ve de aracı evinize gelmek vs. vs. Kabul eder misiniz?
İlk buluşmada kayınvalide gelirse balayında da aranızda yatar. Kendini anlatamayan adamadan pek birsey ummayin derim

Siz anlamadınız galiba kadın çocukla eve gelecek kahve çay vericez bizde yatıp kalkacaklar. Sonra bir ertesi günü buluşmaya gidicez. Böyle bir dünya yok. En azından benim dünyamda yok.Sizinkisi bi nebze daha iyi. Görüşme ama bizim ev. Ne münasabet
Kadın sizi evi de denetler benden söylemesi.Yatıya kalmak nedir Ya? Oğlu orda çalışıyorsa oğlunun bekar evinde kalsın.Ay her bir tarafı ayrı saçma bu olayın.

Benim cevabımı almadan bunlar aracı ile betaner gelme kararını alıyorlar. Acayip ifrit oldum
Hayır , sen sanki dünden razısın gibi bir düşünceleri var demek ki.Artık aracı ne söylediyse karşı taraf özgüvenliler.Daha doğrusu oğlanın annesi fazla özgüvenli.Oğlanın yaşını merak ettim.

Hayır , sen sanki dünden razısın gibi bir düşünceleri var demek ki.Artık aracı ne söylediyse karşı taraf özgüvenliler.Daha doğrusu oğlanın annesi fazla özgüvenli.Oğlanın yaşını merak ettim.
Valla bilmiyorum. 27 galiba. Cocugunun mesleği güzel bekli ondan olabilir ozguvenleri.
Ama hesaba katmadiklari birşey var. O da 'ben'!

Back
X