Alese girerken eşyalarımı ne yapacağım

Papatya129

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
2.031
2.472
133
Arkadaşlar yarın bazılarınızın bildiği üzere Ales var
Ben tamamen yalnız olarak ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum
Kimseye de benimle gel bekle diyemem arkadaşlarım arasından
Ne yapabilirim? Eşyalarımı koyacak hiçbir yer olmazsa diye korkuyorum açıkçası

Çantanın astarının içine koy telefonunu üzerinden hafif dik çıkınca sökmen kolay olsun ama tam telefon şeklinde olursa ellediklerinde anlaşılır onun için bişeylere sarıp koyabilirsin aklıma başka bişey gelmedi yakalanırsan beni tanıma hahahah. Sınavında başarılar bu arada. Ben sınava girerken biraz büyük bi çanta almıştım içi baya doluydu gizli bi gözü vardı telefonu oraya koymuştum üstün körü baktıkları için görmediler. Şimdi nasıl bilmiyorum ama

Eşya dediğiniz ne olacak?
Bi anahtarınız olsun, onu da girişe bırakabilirsiniz herhalde, masa falan oluyordu eskiden bunları koymak için.
Kimse anahtarınızı almaz diye düşünüyorum.

Çantaları bırakmak için mutlaka emanetçiler oluyor okul kantinlerinde. Şu yaşıma kadar sayısız ALES, KPSS gibi ösym sınavına girdim hepsinde de emanetçi vardı, kimse çantası anahtarlığı yanında olduğu için sınava girememe durumu yaşamadı. Umarın siz de yaşamazsınız.

Arkadaşlar yarın bazılarınızın bildiği üzere Ales var
Ben tamamen yalnız olarak ailemden farklı bi şehirde yaşıyorum
Kimseye de benimle gel bekle diyemem arkadaşlarım arasından
Ne yapabilirim? Eşyalarımı koyacak hiçbir yer olmazsa diye korkuyorum açıkçası
Yanınıza çanta, telefon almayın derim. Daha önce içinizde bulunduğunuz durumu yaşadım. Yanıma sadece otobüs kartı, kağıt para, anahtar ve giriş belgesi almıştım. Bazı okulların güvenlik birimlerinde emanet alınıyor; ancak bazısı da bunu kabul etmiyor. O yüzden işinizi şansa bırakmayın. Anahtar da yanınıza alınıyordu galiba ya da emanet olarak almak zorundalardı diye hatırlıyorum. Kağıt para zaten problem olmuyor.

Çantaları bırakmak için mutlaka emanetçiler oluyor okul kantinlerinde. Şu yaşıma kadar sayısız ALES, KPSS gibi ösym sınavına girdim hepsinde de emanetçi vardı, kimse çantası anahtarlığı yanında olduğu için sınava girememe durumu yaşamadı. Umarın siz de yaşamazsınız.
virüs döneminde ve ramazan diye emanetçi olmuyor, en azından geçen sınavda yoktu

Çantanın astarının içine koy telefonunu üzerinden hafif dik çıkınca sökmen kolay olsun ama tam telefon şeklinde olursa ellediklerinde anlaşılır onun için bişeylere sarıp koyabilirsin aklıma başka bişey gelmedi yakalanırsan beni tanıma hahahah. Sınavında başarılar bu arada. Ben sınava girerken biraz büyük bi çanta almıştım içi baya doluydu gizli bi gözü vardı telefonu oraya koymuştum üstün körü baktıkları için görmediler. Şimdi nasıl bilmiyorum ama
çanta yasak, dışarıda da birine bırakmak zor olur

Back
X