ebedi link verdim. bak o konuya. adam tek tek anlatmış . her ülkeden örnek vermişben Avrupa'da eğitim nasıldır bilmem,bilmediğim içinde sizlere sordum zaten
işinize gelince avrupayı örnek gösteririrsiniz ya herşeyde
işinize gelmeyince banane avrupadan dersiniz
off aman yettiniz be!
tamdem sende işin aslını anlat hele
ama mutlaka kendi dinlerini dayatıyorlardır
zaten kimse bir şey demedi,din dersi olsun isteyen girsin ,istemeyen girmesin dendi
ne bu sinir dünden beri,milleti alıntılayıp yazdınız da yazdınız
farklı birşeymi söyleniyor,nedir bu başa çıkma çabaları
gelmiş biride siz RTE 'cisiniz,islam ülkesi istiyorsunuz
o mesajıda beğenenler olmuş
kim böyle bir şey dedi? şeriat lafımı geçti
kimse burda şeriatı savunmadı,savunan kimse tek tek isimlerini yazın burda
bu kadar korkmayın,şeriat falan gelmez merak etmeyin
zaten fanatik belli kişiler var,her saniye korkuyla bekleşiyorlar şeriat ne zaman gelecek diye :)))
bakıyorum,ama tamdem farklı anlattı,hala anaokulları kliseye bağlı diyor.ebedi link verdim. bak o konuya. adam tek tek anlatmış . her ülkeden örnek vermiş
abla olmayı isterdim. olamadım. ama sevdim bunu. abla deyin bana.bakıyorum,ama tamdem farklı anlattı,hala anaokulları klişeye bağlı diyor.
neyse uzatmayalım abla :)
tamam arada abla derim,2 ablam var onlardan büyüksünabla olmayı isterdim. olamadım. ama sevdim bunu. abla deyin bana.
severim. sıcaklık veriyor abla lafı.tamam arada abla derim,2 ablam var onlardan büyüksün
canım ablam benim :)
ya bu bendede var biliyormusun,hiç yaş kompleksim yok
herkes bana abla desin hahah :)
yok ben hakimiyet kurmayı seviyorum o yüzden abla deyin banaseverim. sıcaklık veriyor abla lafı.
konu dışından gitçez bak. kaçıyorum ben. imza tırsak ablanız : )
bakıyorum,ama tamdem farklı anlattı,hala anaokulları kliseye bağlı diyor.
neyse uzatmayalım abla :)
ben sana abla diyemiyorum oky,bakımlı ve hala genç olduğun için sanırımseverim. sıcaklık veriyor abla lafı.
konu dışından gitçez bak. kaçıyorum ben. imza tırsak ablanız : )
senin zarifliğin o canım. çok teşekkürlerben sana abla diyemiyorum oky,bakımlı ve hala genç olduğun için sanırım
bu mektebler camiyemi bağlı,neyse uzatmak istemiyorum.Bizde de subyan mektebi yok mu. O hesap.
bu mektebler camiyemi bağlı,neyse uzatmak istemiyorum.
Hz Ali Peygamberimize inanan ilk 4 kişiden biri o yüzden Alıyi sevenler onun yolundan giderek hemen müslüman olmuşlar bazılarıda savaşlardan sonra islamiyeti kabul etmişler.anlatmak istediğim bu.kimin gerçek müslüman olduğunu yalnız Yaradan bilirkılıçtan dönenler kim?diğerleri gerçek Müslüman değilmi
siz ne demeye çalışıyorsunuz,bu nasıl bi cümle?
Hz Ali Peygamberimize inanan ilk 4 kişiden biri o yüzden Alıyi sevenler onun yolundan giderek hemen müslüman olmuşlar bazılarıda savaşlardan sonra islamiyeti kabul etmişler.anlatmak istediğim bu.kimin gerçek müslüman olduğunu yalnız Yaradan bilir
Önce olan sonra olan diye ayirma dim haddime değil yalnızca Alevilerin da müslüman olduklarını hatta ilk kabul eden olduklarını vurgulamak istedim.kimsenin öğretmesine gerek yok ilk müslümanlar biziz,öğrenmek istediklerimizi kutsal kitabımızdan öğrenebilirim. Herkes kendine baksın yeter.bu ne kin anlamıyorum kime ne yapmış Aleviler sorun ne bilmiyorum.kimin ne zaman Müslüman olduğu önemli mi?
önce Müslüman olan iyi,sonra Müslüman olan,az Müslüman mı?
bu nasıl saçma bir düşünce,yabancılar sonradan Müslüman oluyor
şimdi biz onlara göre hakiki müslümanmıyız
o yorumunuz çok yanlıştı.
Allah bilir en iyisini.
alevilere ne dendi,nedir bu alınganlık yahu,ağzımdan ne çıktı şimdi benimÖnce olan sonra olan diye ayirma dim haddime değil yalnızca Alevilerin da müslüman olduklarını hatta ilk kabul eden olduklarını vurgulamak istedim.kimsenin öğretmesine gerek yok ilk müslümanlar biziz,öğrenmek istediklerimizi kutsal kitabımızdan öğrenebilirim. Herkes kendine baksın yeter.bu ne kin anlamıyorum kime ne yapmış Aleviler sorun ne bilmiyorum.
alevilere ne dendi,nedir bu alınganlık yahu,ağzımdan ne çıktı şimdi benim
sen ilk Müslüman biziz,diğerleri gibi kılıçtan geçirildikten sonra Müslüman olmadık dedik
evet haddine değil,yanlış bir yorum,neden kabul etmiyorsun
ilk Müslümanlar,hz.Muhammed'in zamanındakilerdir yanlışın var o halde
Yani en iyi kim Müslüman yarışmasına döndrüdün işi tövbe yarabbi !
yazışmayalım artık,nasıl olsa anlamayaksınız!
hayır anlatamıyorumda,o mesajı bile beğenenler olmuş,insanlara şaşırıyorumEbedi biz de gocmeniz. Osmanli balkanlara girince musluman olmusuz ya. Istanbuldaki komsularimiz bizim arkamizdan gavurdan donme derdi. :))) O yuzden yadirgamiyorum su laflari ya. Bosver sen de. Bos konusmus..
hayır anlatamıyorumda,o mesajı bile beğenenler olmuş,insanlara şaşırıyorum
sonra niye bizi ayırıyorsunuz derler,ama kendisi ayırmış biz ilk Müslümanız diye
kimin ne zaman Müslüman olduğu önemlimi sanki
inan yabancılar,sonradan Müslüman oluyor ya,nasıl güzel yaşıyor dinimizi maşallah
ablamın Romanyalı arkadaşı var,hristiyan sonradan Müslüman oldu
nasıl iyi bir kadın,çok severim,adıda ilk Müslüman olan kadının adı Sümeyye
komşularınız yanlış söylemiş,insanları böyle itham edemeyiz
ama siz Müslüman değildiniz zaten değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?