Alevi öğrenciye kelime-i şahadet getirten öğretmen görevden alındı

Canım turkiyede laiklik var bir erkegin kadına el kaldırdıhızaman turkiyede suc oluyor ama burda koca hem döverde hem severde..
Suriyeli kadınlarda o şekilde yetiştirildiği için alışmışlar..suudi arabistandada kadınlar normal karşılıyordur hep öyle görüp yetiştirildiklerinden değilmi.

Canım dogru soyledin dinler farklı ama sonucta insanız ki..
Anlamdgnz ne ben onu anlamadım 5 parmagınız bır mı? hepsi farklı farklı sünnilerde böyle kimi namaz kılar kimi kılmaz..herkesin inancı bir degil..

hapishaneden ne farki var ? yazik orada yasayan kadinlara.
Bir de onlar islam dinini bilmiyorlar yanlis yasiyorlar diyenlere sasiriyorum
Kuran arapca inmis yani araplarin dilinde ,onlar bilmiyor sen sonradan ogrenerek onlardan daha iyi biliyorsun.
Hadi yuz kisi bilmiyor bin kisi bilmiyor ,milyonlarda mi yanlis biliyor.
gercekten cok yazik orada ki kadinlara ..size de sabirlar diliyorum.

Benim de anlatmak istediğim bu zaten, öğretmen de bunu biliyor ama sırf o öğrencileri rencide etmek için bu olaya imza atıyor.
öğretmenlerin içindede iyileri ve kötüleri var maalesef..allah böylelerinden evlatlarımızı korusun..
bunlar çocuk sonuçta..yeğenim ilkokul 2. sınıfta öğretmeni 3.kez tokat atmış,biraz yaramaz ama dersleri çok iyi..kızkardeşim konuşacaktı,ama yeğenim ben yaramazlık yaptım anne hakettim demişçocuk bunlar..içinde çöcuk sevgisi olmayan insanlar öğretmen olmasa keşke..

Suriyeli kadınlarda o şekilde yetiştirildiği için alışmışlar..suudi arabistandada kadınlar normal karşılıyordur hep öyle görüp yetiştirildiklerinden değilmi.
Evet cnm gecen yıl riyad ayaklanmıstı.
kadınlar araba surmek istyrlrdı..ama yasak oldugu icn cezaaldlr..

Saol bizde zengin ulke oldugu icn esim calışıyor.
Bende evde hapisim..

Ben bir Aleviyim ve diyorum ki ALLAH islamdan ama doğru yaşanılan islamdan ayırmasın inşaallah, elhamdülillah müslümanım ve kendimi diğer müslümanlardan da farklı görmüyorum, Alevilik,Sunnilik v.s.hep si aynı çatı altında birleşiyor tabii ki farklılıklar var ama görüldüğü gibi aynı inanca sahip ülkeler arasında bile uygulayış,yaşayış bakımından bile farklılıklar varmışken hala bize uygulanan nedir yahu..

kardeşim bana ne avrupadan. avrupanında her yaptığı doğrumu sanki.
o her yaptığı doğru buda doğru o zaman mantığı ne. tamam doğrularıda var ancak yanlışlarıda var.
birde arkadaşın anlattığı gibi bir tehlike yok orada. bizde her an olabilir. riyada dönebiliriz. ki olma olasılığı çok yüksek şu an..

özgürlükse asolan ben im inancım yoksayada farklıysa çocuğuma yada yakınıma zorla öğretemez.

bu işaretliğim kısım korkunç. ama gerçek. bu düşünce tarzı bunu yapar maalesef

olayı tam anlamamışssınız sanırım..adam alevilerin bunu bilmediğini sanıp sınıfta sadece onlara kaldırıp bunu yaptırıp rencide etmiş
Nerden biliyorsun Okypete? Cidden soruyorum oradamıydın? Sayfalara şöyle bir baktım "sadece onlara söyletmiş" diyip duruyorsunuz.Bu kadar kesin konuşmanız ilginç.

Nerden biliyorsun Okypete? Cidden soruyorum oradamıydın? Sayfalara şöyle bir baktım "sadece onlara söyletmiş" diyip duruyorsunuz.Bu kadar kesin konuşmanız ilginç.
diğer mesajlarınızdan sonra sizle muhattap olmam ben. kusura bakmayın

diğer mesajlarınızdan sonra sizle muhattap olmam ben. kusura bakmayın
Aaa bu çok üzücü Tühh..
Muhattap olmam diyorsunuz ama her mesajıma bir cevabınız vardı sayın okypete :)
İşinize gelince öyle sanırım.
Ay valla sizin de benim fikirlerim hakkında ne düşündüğünüz çok da tın yani.

bak 2 mesajını koyayım ve bu düşünceye muhattap olunurmu sana sorayım ne dersin

1.
Nokta:) Rahatsız olan kulaklarını kapatır bu kadar basit, çoğunluk önemli olmalı, azınlıklar da kaderine razı olmalı.

Çok saçma. O zaman hangi dine mensupsa o Ülkeye gidebilir, ya da ne biliyim kimlikte ki dini inancını değiştirsin. Burası müslüman bir Ülke. Müslüman olduğumuz için de din dersi anormal değil.
Mesela felsefe de zorunlu olmasın o zaman, bize ne Sokrates'ten falan:)

iyi günler.

bak 2 mesajını koyayım ve bu düşünceye muhattap olunurmu sana sorayım ne dersin
Bana sormana gerek yok. Sen muhattap olmak istesen bile benim işim gücüm var, saatlerce sizinle burada tartışıp vakit kaybedemem. Nasılsa herkez bildiği anladığı gibi yorum yapar. Vaktim değerli benim. Sizde tartışın bol bol belki bir orta yol bulursunuz

Eee ne oldu şimdi evet arkasındayım hala düşüncemin. Siz kimsiniz ki benim düşüncem hakkında yorum yaptınız sayfalarca.
Sana açıklamak zorunda da değilim. Çok iyi demişim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…