Alfabedeki hiç bir harfin birleşimi kalbimdekini anlatmaya yetmiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SnmSn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2021
28
-17
1
Merhaba arkadaşlar, üye olmadan önce üyelikten sonra hep yazıp yazıp sildim çünkü hep bir yerde tıkandım. Sanırım yine öyle olacak.
Kalbimde bir acı var benim, büyük bir yangın. Belli sayılar ve hatta belli hava durumları var beni yoran.
29 Kasım’ 19 ilk yavrumu kaybedişim. 8 haftalık, evlendikten 4 ay sonra yuvamıza gelen canım. Yağmurlu bir hava, Rabbim gözümdekini gökyüzünün eşliğinde yağdırıyordu. Düşük oldu, aniden hiç bir belirtisiz bir gün içinde, keseyle birlikte pedime düştü kurban olduğum.

29’Mayıs 21
Haberi alır almaz,bana eşlik eden o yağmur..
Güzel kızım, 4 buçuk aylıkken gitti. Belli teşhisler kondu yarın ölür dediler ama o 1,5 ay dayandı. Benim güçlü kızım. Doğum günümde gitti benim kızım, artık bir doğum günüm yok benim. Normal doğum yaptırdılar, doktorsuz ebesiz hemşiresiz, ailemin olduğu odada tuvalete girerek kendi başıma doğurdum yavrumu, kendi elimle tuttum onu. Babasına benziyordu, benim güzel minik kızım.

Soruşturduk, gen sonuçları bekliyoruz. Kan pıhtılaşması ayrıca çıktı. Faktör 5’ miş bunlara neden olan. Tabi Rabbim böyle istedi, belki çok canı yandı kızımın değil mi? Rabbim kıyamadı. Hidrops fetalis vardı, belki iner belki gider dedikçe yoruldu kızım. Belki ondan Rabbim kıyamadı. Nasip, evet.

Cevaplarını biliyorum, güvendeler biliyorum. Ama yanıyorum. Etrafımda evladını değişik zamanlarda değişik şartlarda kaybetmiş insanlar var görüyor duyuyorum. Ama bu acı, şunun gibi olsaydı ya da kötü olsaydı diyerek azaltılmıyor ki. Çok yoruluyorum, özlüyorum. Olmayan yavrumun sütünü de sağdım biliyor musunuz? Rabbimin yavrun yok ama bak sana armağanım kokusu dedi gibi. Saklıyorum buzluğumda. Toprağa koydum iki yavrumu da hastanelerdeki o muameleyi kaldıramazdı yüreğim. Tek bir söz var arkadaşlar söyleyebildiğim, yanıyorum yoruluyorum. Özlüyorum, her anını her hissini. Her gün dua ediyorum Rabbim kimseye yaşatmasın diye, kimse yaşamasın.
Çok özlüyorum dostlar, yanıyor yüreğim..
Başka bir şekilde anlatamıyorum bu hissi..

Rabbim sabir versin bazıları dünyaya melek olarak gelir ve öylede kalır
Ne denir bilemedim

Başın sağolsun kuzum inan okurken damla damla aktı benden.
Allah en doğrusunu bilir en hayırlısını verir sabır et canım benimallah sana başka acı yaşatmasın
Allah kucağını tez vakitte dolsursun acını hafifletsin sana dua edeceğim .
Doktor ihmali var mıydı bence gayet net bir şekilde var . Basın sağolsun rabbim başka acı vermesin

Allah en doğrusunu bilir en hayırlısını verir sabır et canım benimallah sana başka acı yaşatmasın
Doktor ihmali var mıydı bence gayet net bir şekilde var . Basın sağolsun rabbim başka acı vermesina
Doktor ihmali var mıydı bence gayet net bir şekilde var . Basın sağolsun rabbim başka acı vermesin
Güzel kalbinize sağlık, Allah razı olsun. Allah güzel kalbinizin karşılığını versin size de..
Doktor ihmali vardı, bende kan pıhtılaşması olabileceğini ve bu testi yaptırmayı bu platformda farkettim ben ve doktorlara bunu öneren bendim maalesef.. Ama her şey için çok geçti.

25, ama lütfen gençsin tekrar olun demeyin. Bu cümle herkes için çok yorucu.
Çocuktan önce psikolojik tedavi almak ister mısınız? Psikolojinizi pek iyi görmedim. Belki bu sayede ruhen iyileşirken bedenen de hamilelige hazirlanirsiniz. Bedeninizi dinlendirin ve hamile kalmaya odaklamayın. Bence hamile kalmayı da biraz erteleyin.

Başınız sağolsun, ne yazarsam yazayım acınızı hafifletmez biliyorum, ama psikolojik destek almanızı öneririm bu konuda çünkü çok yıpratıcı bir dönemdesiniz. Profesyonel birisi farklı bir açıdan yaklaşmanızı sağlayabilir. Umarım sizin için en hayırlısı en doğru zamanda, en doğru şekilde ve gönlünüzce olur.

Çocuktan önce psikolojik tedavi almak ister mısınız? Psikolojinizi pek iyi görmedim. Belki bu sayede ruhen iyileşirken bedenen de hamilelige hazirlanirsiniz. Bedeninizi dinlendirin ve hamile kalmaya odaklamayın. Bence hamile kalmayı da biraz erteleyin.
Alıyorum destek, farkındayım. Yorgun olmak çok normal bununda farkındayım açıkçası. Acelem yok,acıları bastırmak yerine zamana bırakmak gibi bir durum aslında.. Teşekkür ederim. 🌿

Başınız sağolsun, ne yazarsam yazayım acınızı hafifletmez biliyorum, ama psikolojik destek almanızı öneririm bu konuda çünkü çok yıpratıcı bir dönemdesiniz. Profesyonel birisi farklı bir açıdan yaklaşmanızı sağlayabilir. Umarım sizin için en hayırlısı en doğru zamanda, en doğru şekilde ve gönlünüzce olur.
Alıyorum destek, umarım her şey herkes için en güzel şekilde olur teşekkür ederim 🌿

Güzel kalbinize sağlık, Allah razı olsun. Allah güzel kalbinizin karşılığını versin size de..
Doktor ihmali vardı, bende kan pıhtılaşması olabileceğini ve bu testi yaptırmayı bu platformda farkettim ben ve doktorlara bunu öneren bendim maalesef.. Ama her şey için çok geçti.
Bu konunun. Arkasında durup hakkınızi arayin bence yengemde de kan pıhtılaşmasi vardı sürekli iğne vurulmak gerekiyor.
Alla razı olsun 🌸

Allah sabır versin. Şahsi görüşüm geciktirmeden acil psikolojik destek almanız yönünde. Sağlıklı bir ruh halinde olduğunuzu düşündürmedi bana yazdıklarınız.
Amin, destek alıyorum. Sağlıklı bir ruh halinde olmamak çok normal bir durum böyle süreçlerde Rabbim kimseye öğretmesin. Her şeyin farkındayım ve iyileşmeyi reddetmiyorum. Teşekkür ederim 🌿

Ben de 8 aylık bebeğimi kaybettim ağır bir kanamayla. Çok zor. Allahım yar ve yardımcınız olsun. O anı yaşardın bana. Allah verdi Allah aldı demekten başka birşey diyemiyorum😪
Allah yardımcımız olsun, gerçekten öyle veren de Rabbim alan da Rabbim. Ama vardır bildiği. Kalbinizden öpüyorum, Allahım bir daha yaşatmasın, size bana kimseye🌿

Bu kadar dram yaratmayın kendinize lütfen. Annem benim gözlerimin önünde düşük yaptı kanlar hala gözümün önüne gelir. Cektigi acılarıda biliyorum ama hayata tutunmasında en büyük etken ben ve kardeşimdi. Elbette tutunacak bir seyleriniz vardır. Bu kadar ağır dram ruh saglıgınıza zarar.

Birde tuvalette dogurmak nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X