Canim basin sagolsun öncelikle. Allah meleginle cennette kavustursun insallahInan aklima teselli bile gelmiyor
Amin Allah razı olsun.Rabbim sabir versin bazıları dünyaya melek olarak gelir ve öylede kalır
Ne denir bilemedim
25, ama lütfen gençsin tekrar olun demeyin. Bu cümle herkes için çok yorucu.Kaç yaşındasınız?
Başın sağolsun kuzum inan okurken damla damla aktı benden.
Allah en doğrusunu bilir en hayırlısını verir sabır et canım benimallah sana başka acı yaşatmasın
Allah kucağını tez vakitte dolsursun acını hafifletsin sana dua edeceğim .
Doktor ihmali var mıydı bence gayet net bir şekilde var . Basın sağolsun rabbim başka acı vermesina
Güzel kalbinize sağlık, Allah razı olsun. Allah güzel kalbinizin karşılığını versin size de..Başın sağolsun kuzum inan okurken damla damla aktı benden.
Allah en doğrusunu bilir en hayırlısını verir sabır et canım benimallah sana başka acı yaşatmasın
Allah kucağını tez vakitte dolsursun acını hafifletsin sana dua edeceğim .
Doktor ihmali var mıydı bence gayet net bir şekilde var . Basın sağolsun rabbim başka acı vermesin
Çocuktan önce psikolojik tedavi almak ister mısınız? Psikolojinizi pek iyi görmedim. Belki bu sayede ruhen iyileşirken bedenen de hamilelige hazirlanirsiniz. Bedeninizi dinlendirin ve hamile kalmaya odaklamayın. Bence hamile kalmayı da biraz erteleyin.25, ama lütfen gençsin tekrar olun demeyin. Bu cümle herkes için çok yorucu.
Alıyorum destek, farkındayım. Yorgun olmak çok normal bununda farkındayım açıkçası. Acelem yok,acıları bastırmak yerine zamana bırakmak gibi bir durum aslında.. Teşekkür ederim.Çocuktan önce psikolojik tedavi almak ister mısınız? Psikolojinizi pek iyi görmedim. Belki bu sayede ruhen iyileşirken bedenen de hamilelige hazirlanirsiniz. Bedeninizi dinlendirin ve hamile kalmaya odaklamayın. Bence hamile kalmayı da biraz erteleyin.
Alıyorum destek, umarım her şey herkes için en güzel şekilde olur teşekkür ederimBaşınız sağolsun, ne yazarsam yazayım acınızı hafifletmez biliyorum, ama psikolojik destek almanızı öneririm bu konuda çünkü çok yıpratıcı bir dönemdesiniz. Profesyonel birisi farklı bir açıdan yaklaşmanızı sağlayabilir. Umarım sizin için en hayırlısı en doğru zamanda, en doğru şekilde ve gönlünüzce olur.
Bu konunun. Arkasında durup hakkınızi arayin bence yengemde de kan pıhtılaşmasi vardı sürekli iğne vurulmak gerekiyor.Güzel kalbinize sağlık, Allah razı olsun. Allah güzel kalbinizin karşılığını versin size de..
Doktor ihmali vardı, bende kan pıhtılaşması olabileceğini ve bu testi yaptırmayı bu platformda farkettim ben ve doktorlara bunu öneren bendim maalesef.. Ama her şey için çok geçti.
Amin, destek alıyorum. Sağlıklı bir ruh halinde olmamak çok normal bir durum böyle süreçlerde Rabbim kimseye öğretmesin. Her şeyin farkındayım ve iyileşmeyi reddetmiyorum. Teşekkür ederimAllah sabır versin. Şahsi görüşüm geciktirmeden acil psikolojik destek almanız yönünde. Sağlıklı bir ruh halinde olduğunuzu düşündürmedi bana yazdıklarınız.
Allah yardımcımız olsun, gerçekten öyle veren de Rabbim alan da Rabbim. Ama vardır bildiği. Kalbinizden öpüyorum, Allahım bir daha yaşatmasın, size bana kimseyeBen de 8 aylık bebeğimi kaybettim ağır bir kanamayla. Çok zor. Allahım yar ve yardımcınız olsun. O anı yaşardın bana. Allah verdi Allah aldı demekten başka birşey diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?