- Konu Sahibi akgUvercin
-
canim kiminin cok agrili oluyomus allahtan seninki rahat gecmis....
Bebegim ben ozeller pahali demedim anestezili hsg pahali dedim canim...
ins canım bende öyle umuyorum......
haaa tamam doğrudur ben öyle bişey okudum diye hatırlıyorumanesteziye falan gerek yok bence azcık dayanman yeter tabi bu rahimin açıklığıylada alakalı eğer rahim tıkalı yani iltihaplı falan değilse daha kolay oluyor,benim ikisindede açıktı o yüzden kolay gitmiş olabilir ilaç...hayırlısı olsun canım yaa inş.hsg den sonra hemen hamile kalırsın aşılamayada gerek kalmaz,tüpler ilaçtan dolayı açılıyor ya öyle hamile kalan çok oluyor banada dedi dr aam bende işe yaramadı
benim 3 ay olacak tüpler aççılalı ara kanamalarım oldu , akıntım çok oldu o normalmiş öyle dedi doktor baakalım ALLAH büyük ....
benim rahmim küçük olduğu içn doktor zorlandı açmakta canım çok yandı kişiden kişiye değşiyor inanın ben o acıya dayandısam sizler kessin dayanırsınız .... ben tam 15 dk durdum öyle..
bende pkoluyum canim madem konyadasin bi git ali acari tecrubesi kimsede yok emin ol...rabbim acil sifalar versin
evet canim kucuk kucum kistler vardi ilk basladigimda adetlerim cok duzensizdi ve tuylenmem var....pko oldugumu 7yildir falan biliyorum ben tabi beni bu kadar ugrastiracagini tahmin etmemistim....
evet canim kucuk kucum kistler vardi ilk basladigimda adetlerim cok duzensizdi ve tuylenmem var....pko oldugumu 7yildir falan biliyorum ben tabi beni bu kadar ugrastiracagini tahmin etmemistim....
Kistleri adetle attim canim ilac kullandim yumurta gelistirici her ay duzenli adet olunca kistler gitti... Bakalim artik nasip....konyanin hangi ilcesi canim bende ilceden.gidip geliyorum.....baskent nasıl bimiyorum ama ali acar ilk muayenede 150 tl diger muayenelerde 80 tl 80tl alioo canim bilgin olsun... Randevu almak icin istersen numara veririm canim fatma hanim var asistani onunla gorusursun teli hemen acmayabilirler surekli araman gerek
slm canım ilac olarak dogum kontrol hapımı? kulandın ali acar mı verdi diger muayene derken ne demek istedin anlayamadım.bende cooooook ilac kulandım ama nebicim bir illetmiş bilmem benim yaş 35 ve ben calışan bir bayanım cook gec evlendim ben hep tüp dedım ama normal hamile kalıyorsun gerek yok dediler şimdide alı acara gidecem bana muayene tel verirsen cooook sevinirim birde ben burdayı yeni keşfetim özel msj nasıl atlılır bilmiyorum herşey icin sagol vebir ricam olacak burdan gitmde de tedavi sürecimizi paylaşalm
canim bana serophene die yumurta gelistirici verdi bunu 4ay kullandim genelde hastalarina hep bu ilaci verio bunula adetlerim duzeldi dkh hic kullanmadim.....
Mrb canim sanirim onlinesin zeynepcim
mrb zeynep hatta abla diyim ben sana.....ablacim tel no sunu ozelden sana yazmistim msj gelmedimi sen online olunca burayada yazdim ama cikmissin bende sildim genelede yazilmiyo yasak die biliyorum sen ozel mesajlarina bi bak yoksa tekrar yazayim hatta ark istegide gonderdim....
mrb zeynep hatta abla diyim ben sana.....ablacim tel no sunu ozelden sana yazmistim msj gelmedimi sen online olunca burayada yazdim ama cikmissin bende sildim genelede yazilmiyo yasak die biliyorum sen ozel mesajlarina bi bak yoksa tekrar yazayim hatta ark istegide gonderdim....
Yumurta takibimi muayenehanesinde yapiyor surekli cagirmiyor eger hersey yolundaysa..... Takip icin ya bir kere ya iki kere gidiyorsun ...
Ucrette dedigim gibi eger vajinal muayene yaptiysa aliyor...tahlil sonucu gostermede yada normal gorusmlerde vs para almiyo
mrb ablacim..... e2ye bakilmadi bende hic yumurtalarim guzel gelisiyor benim....bildirimlerden kabul edebilirsin yada profilinde gorunur ark istegi....
mrb ablacim..... E2ye bakilmadi bende hic yumurtalarim guzel gelisiyor benim....bildirimlerden kabul edebilirsin yada profilinde gorunur ark istegi....
Tabi dua ederim sende benden eksik etme duani...numaralari aldin dimi...ust uste ara saat 3ten sonra yogun olduklari icin zor aciyorlar...
Sen hangi ilcedeydin ablacim...ben 23yasindayim
buralardayim ablacim ben.....tmm yaz bekliyorum
hicran ben anca gelebildim sen yoooksunnnnnnnnnnnnnnnn..canım daha cokkkk gencsin özele yazacagm
tmmm buldum seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?