Alıcılarımla oynuyorlar

ivaus

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2017
372
200
103
30
Kızlar merhaba. İnsan arkasından demedigini bırakmadığı, saçından ayakkabısına, sevgilisinden, tüm davranışlarına her şeyini eleştirdiği yetmez gibi ben onla daha aynı masaya bile oturmam, öbür tarafta bile görmek istemiyorum dediği biriyle bir anda can ciğer kuzu sarması olur mu?

Olur ve bizim köyde böylelerine hiç güzel sıfatlar takılmaz

Bu normal bı peki? Ciddi soruyorum gerçekten

Siz bu gerçekle yeni mi yüzleşiyorsunuz
Bence sakat zihniyet şurda birini tanımadan kişiliğini bilmeden sadece dış görünüşüne göre değerlendirme sonuç
Tükürdüğünü yalama

Bi Orhan Pamuk olamazsin.Bu kadar uzun cumleyle tabi anlatim bozuklugu yaratirsin Cevap:Olur mu olur ama belli olmaz

Olur olmaz mı?

Ama bir de bunları bilip onunla can ciğer olanı da yabana atmamak lazım.

İnsanlar olmuş fırıldak.Şaşırmam artık diyorum.Birşey oluyor gene şaşırıyorum.

Ben böylelerini hepimizin önyargıları var bu arkadaşlar hızlı ve boş davranıp bunu dillendiriyorlar diye nitelendirerek kendimi rahatlatıyorum.

o kadar çok insan tanıyorum ki dediğin gibi karakterde!!!!olan benim de midem almıyor inanır misin
hem anlatayım da bak dinle iki komsum vardı kavga ettiler birbirlerinin ne or. ..u lugunu koydular ne ka...pe ilgini hem de yüzüne yüzüne söylediler birbirlerinin şimdi can ciğer kuzu sarması kıvamında bi ilişkileri var yuzsuzlukten başka bir şey değil

Olsada uzun omurlu olmaz.

En samimi dost ,bulunmaz kaftan ,göge çıkarılası, en iç alıcı noktası perdeler kapanınca tutarsız bi tip işin özü :)

Ben birine başka birinin(o da tanıyor) bana yaşattıklarını anlatırken hiç küfürlü abartılı kötü laflar etmezken o ağır laflar etmeye başlamıştı sırf anlattıklarımdan da bir durmuştum yok bunları demek doğru değil falan diye, ben dedirtmişim gibi kötü hissettim ama o kadar kötü laflar dedirtecek bir durum yoktu, sonra bir baktım facede her şeyini beğeniyordu :)
Var öyle ikiyüzlüler ne yazık ki, bi "Niye?!" diyorsun ama varlar işte...

Olur olur.insanlarin geneli boyle malesef.
Ha bir de su trend kendi birni cekistirip sonrada kosup o kisiye su kisi sana sunu bunu diyir diye ispiyin yapanlar.
Ben kimseye guvenmiyorum kafam rahat

Olabilir.
1. Kişi hakkında önce önyargılıdır ama tanıdıkça öyle olmadığını anlar ve iyi arkadaş olurlar. ( ben çok yaşadım seni hiç sevmezdim arkandan da çok konuştum ama öyle değilmişsin diyen arkadaşlarım oldu. Yaptıkları yanlıştı tabiki ama hatalarını anlayıp kabullenmeleri ve başkalarına karşı da artık öyle davranmadıkları için içlerinden birkaçı çok yakın dostum şuan. )
2. Bir çıkarı vardır artık o yüzden iyi davranıyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…