ali ekpresi sık kullanan biri olarak en az 20 günü gözden çıkaracaksınız bazen 30-35 günüde bulabiliyor kargonun gelmesi ptt kargo ile teslimatı yapılıyor evde yoksanız kapının önüne kargoyu bırakıp gidiyorlar riski kuvvetli dediğiniz tarihte nerdeyse elinize geçmesi imkansız .bilginize.Merhaba kızlar
Bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen
Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum
Lakin şimdiye kadar hiç yaptığım yok .İlk olacak ancak bildiğiniz gibi yurt dışından dağıtım yapan bir site
Bir bluz var almak istiyorum
23 mayıstan önce elime geçmesi gerekiyor.Merak ettiğim ise bu hafta içinde sipariş verirsem o tarihe kadar elimde olur mu
.Geldiğinde beğenmeme durumu da var bunun
Değişim vs çok uzar mı.
Kendi sitelerinde araştırdım falan ama çeviri olduğu için çoğu şey anlaşılmıyor.iletişim kursam çince bilmediğimden anlaşabileceğimi sanmıyorum.
İngilizcem de yarım yamalak
Bu site hakkında bilgisi olan yada alışveriş tecrübesi olan varsa beni de aydınlatır mısınız
Him daha önce yapaydım keşke siparişi:-(Ben birkaç alışveriş yapmıştım bir aydan evvel elime ulaşan olmamıştı
Anladım canım teşekkürlerali ekpresi sık kullanan biri olarak en az 20 günü gözden çıkaracaksınız bazen 30-35 günüde bulabiliyor kargonun gelmesi ptt kargo ile teslimatı yapılıyor evde yoksanız kapının önüne kargoyu bırakıp gidiyorlar riski kuvvetli dediğiniz tarihte nerdeyse elinize geçmesi imkansız .bilginize.
Benim yetişmez o haldeBen cok cok aktifim o sitede.
En az 500 euro harcamisimdir su ana kadar toplamda.
Sana soyleyebilirimki; hayir yetismez.
Aliexpress " cok az gunum kaldi, su gun siparis etsem en gec su gun gelir" deme yeri olmamali asla.
Cunku planlar asla tutmuyor.
Mesela 8 inci gun kapimda olan urunde var, 30 gun oldu hala gelmeyen urunde var.
İletişime geçeyim o halde bakalım ne diyorlarSaticiyla konusman lazim. Cok guzel ingilizce konusuyorlar ayrica. Elime 15 gunde ulasanda oldu, 2 ayda da. Turkiyede yanlis subeye gidip geri gonderdikleride oldu hepsinde iletisim kurmam gerekti. Bi sorun yasadigimda kendimi ifade edebilirim diyosan al bence. 6 defa alisveris yaptim hepsinde saticiya sormam, uyarmam gereken konular oldu. Hizli gonderi icinde ekstra para odeyebiliyorsun ama saticiya sorman lazim ayri bir link atiyorlar orayada odeme yapiyosun
Stoklarda yoksa nasıl oluyor peki? Para iadesi mi yapıyorlar?Bir-birbck aydan önce gelmez.geri iade olayları uzun sürüyor.birde ; mesela alıyorsun ; 10 gün sonra falan stoklarda yoktur gibi bi haber geliyo.yaşayan arkadaşlarım var tecrübe ile sabit
Merhaba kızlar
Bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen
Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum
Lakin şimdiye kadar hiç yaptığım yok .İlk olacak ancak bildiğiniz gibi yurt dışından dağıtım yapan bir site
Bir bluz var almak istiyorum
23 mayıstan önce elime geçmesi gerekiyor.Merak ettiğim ise bu hafta içinde sipariş verirsem o tarihe kadar elimde olur mu
.Geldiğinde beğenmeme durumu da var bunun
Değişim vs çok uzar mı.
Kendi sitelerinde araştırdım falan ama çeviri olduğu için çoğu şey anlaşılmıyor.iletişim kursam çince bilmediğimden anlaşabileceğimi sanmıyorum.
İngilizcem de yarım yamalak
Bu site hakkında bilgisi olan yada alışveriş tecrübesi olan varsa beni de aydınlatır mısınız[/QUOTE
Şöyle soylim ufak tefek şeyler alırız ve her seferinde 1 aydan evvel gelmez kuzum. Kıyafet alınmaz ama neticede çin mali.
Eşim kağıt arabaya malzeme alır yani.
Aynen canım.stokta yada tedarikte bir sorun oluştu paranız iade edilecektir diyo.Stoklarda yoksa nasıl oluyor peki? Para iadesi mi yapıyorlar?
Çook uygunmuş yaBen de oradan ilk defa 2 hafta önce sipariş verdim ama en az 1 ayı bulacağını düşünerek verdim. Kolye küpe bileklik vb. ufak tefek şeyler; hepsi 12 dolar tuttu şaka gibi. Merakla bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?