Aliexpresten alışveriş

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
73
Merhaba kızlar
Bilgisi olan yardımcı olur mu lütfen
Bu siteden alışveriş yapmak istiyorum
Lakin şimdiye kadar hiç yaptığım yok .İlk olacak ancak bildiğiniz gibi yurt dışından dağıtım yapan bir site
Bir bluz var almak istiyorum
23 mayıstan önce elime geçmesi gerekiyor.Merak ettiğim ise bu hafta içinde sipariş verirsem o tarihe kadar elimde olur mu
.Geldiğinde beğenmeme durumu da var bunun
Değişim vs çok uzar mı.
Kendi sitelerinde araştırdım falan ama çeviri olduğu için çoğu şey anlaşılmıyor.iletişim kursam çince bilmediğimden anlaşabileceğimi sanmıyorum.
İngilizcem de yarım yamalak
Bu site hakkında bilgisi olan yada alışveriş tecrübesi olan varsa beni de aydınlatır mısınız

ali ekpresi sık kullanan biri olarak en az 20 günü gözden çıkaracaksınız bazen 30-35 günüde bulabiliyor kargonun gelmesi ptt kargo ile teslimatı yapılıyor evde yoksanız kapının önüne kargoyu bırakıp gidiyorlar riski kuvvetli dediğiniz tarihte nerdeyse elinize geçmesi imkansız .bilginize.

o siteden,hiç yapmadım ama en erken bir ay falan diyorlar.elinizde belli bir tarih olmasaydı,olabilirdi ama o tarihte zor gözüküyor.

Ben cok cok aktifim o sitede.
En az 500 euro harcamisimdir su ana kadar toplamda.
Sana soyleyebilirimki; hayir yetismez.
Aliexpress " cok az gunum kaldi, su gun siparis etsem en gec su gun gelir" deme yeri olmamali asla.
Cunku planlar asla tutmuyor.
Mesela 8 inci gun kapimda olan urunde var, 30 gun oldu hala gelmeyen urunde var.

Saticiyla konusman lazim. Cok guzel ingilizce konusuyorlar ayrica. Elime 15 gunde ulasanda oldu, 2 ayda da. Turkiyede yanlis subeye gidip geri gonderdikleride oldu hepsinde iletisim kurmam gerekti. Bi sorun yasadigimda kendimi ifade edebilirim diyosan al bence. 6 defa alisveris yaptim hepsinde saticiya sormam, uyarmam gereken konular oldu. Hizli gonderi icinde ekstra para odeyebiliyorsun ama saticiya sorman lazim ayri bir link atiyorlar orayada odeme yapiyosun

Anladım canım teşekkürler

Benim yetişmez o halde
Bu kadar uzun sürebilme ihtimalinin olabileceğini tahmin edemedim
Kalsın en iyisi yetişmeyebilir

İletişime geçeyim o halde bakalım ne diyorlar
Olmazsa bırakırım.Yetişemeyecek gibi gözüküyor
Teşekkürler bilgi için

Ben de oradan ilk defa 2 hafta önce sipariş verdim ama en az 1 ayı bulacağını düşünerek verdim. Kolye küpe bileklik vb. ufak tefek şeyler; hepsi 12 dolar tuttu şaka gibi. Merakla bekliyorum

Son düzenleme:
Bir-birbck aydan önce gelmez.geri iade olayları uzun sürüyor.birde ; mesela alıyorsun ; 10 gün sonra falan stoklarda yoktur gibi bi haber geliyo.yaşayan arkadaşlarım var tecrübe ile sabit

Bir-birbck aydan önce gelmez.geri iade olayları uzun sürüyor.birde ; mesela alıyorsun ; 10 gün sonra falan stoklarda yoktur gibi bi haber geliyo.yaşayan arkadaşlarım var tecrübe ile sabit
Stoklarda yoksa nasıl oluyor peki? Para iadesi mi yapıyorlar?

bende takipteyim bu konuyu kizlarima kostum oyuncak almayı düşünüyorum ürün kalitesi nasıl

Biraz geç ulaşıyor ama ulaşıyor ben sıkıntı yaşamadım bugüne kadar. Bir de kıyafet alacaksanız, bedenler hafiften sıkıntı olabiliyor, türkiyeden en büyük bedende alışveriş yaptığınız marka hangisiyse ona göre sipariş verin.

Ben de oradan ilk defa 2 hafta önce sipariş verdim ama en az 1 ayı bulacağını düşünerek verdim. Kolye küpe bileklik vb. ufak tefek şeyler; hepsi 12 dolar tuttu şaka gibi. Merakla bekliyorum
Çook uygunmuş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…