Alim hoca vs lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yav kim böyle birşeye cesaret edebilir, hocanın doğalgazcılarla bir geçmişi olmuş herhalde suçu onlara atıvermiş
ya hadi caldi diyelim nasıl satacak onu elinde ruhsat yok bir sey yok.
seri numarasi vardir e bu silahi satarken vs ruhsatsiz mi satacak yada tasiyacak anladim ki

Kürt bir kesimde görev yapıyoruz bu sebeple pek korku olduğunu düşünmüyoruz
peki o zaman şoyle soyleyim abimde doğuda gorev yapti silah yastigin altinda uyudu, 4 sene o silah ya belinde yada omuzunda asili gezdi.
evine ben dahi gitsem yere konmadı hiç bir zaman.
oyle bir ortamda yasarken evinize yabancilar girecek iken ne cesaret silahı çok iyi sakladiginizi dusundugunuz yerde biraktiniz?

Son düzenleme:
Tam detay vermediğim içindir
Tamamıyla Kürt kesimden oluşan bir yerde görev yapıyor eşim yani evimize giren arkadaşları dışında kim varsa Kürt ve bildiğim kadarıyla teröre yardım ediliyor düşüncemiz teröre teslim edilmesinden yana ama bilemiyoruz tabi ki

İlk silahın çalındığını anladığımızda doğalgazcıları aradık ve konuyu bildirdik dedikleri şey size birşey olmaz kayıp bildirirsiniz sorun olmaz dediler adamlar ki daha sonrasında komşumuza biz onların yatak odasına neden girip silahlarını alalım demişler eşim nereden alındığını söylemeden

ya hadi caldi diyelim nasıl satacak onu elinde ruhsat yok bir sey yok.
seri numarasi vardir e bu silahi satarken vs ruhsatsiz mi satacak yada tasiyacak anladim ki
Kimsenin maçasi yemez tabiri caizse,doğalgazci almista,hoca öyle demişte.Kesinlikle bilen,tanıyan biri yapmıştır.Altindan ne çıkacak bakalım.

tamam da silah neden evde yabanci biri varken esinizin uzerinde degil de her hangi bir yerde.

Kimsenin maçasi yemez tabiri caizse,doğalgazci almista,hoca öyle demişte.Kesinlikle bilen,tanıyan biri yapmıştır.Altindan ne çıkacak bakalım.
İnanın hoca dedi diye onları suçlamıyoruz evimize giren herkesi ifademizde belirttik

Başka ne yapabilirler ki kayıtlı silahı
onu ben bilemem ama size bir ihtimalden bahsedeyim.
silah calindi aksamina bir suc islendi, siz bu suc islendikten sonra gittiniz silah kayip dediniz e parmak izi vs de birskmamis adam silahta kimi suclarlar sizce?
yani boyle olmus demiyorum ama olabilirdi de

Kürt olunca korkusuzca hırsızlık mı yapılıyormuş .siz bence oturup başınıza geleceklere odaklanın milleti kürt, dinsiz diye ayıracağınıza.
Bir çok Kürt arkadaşım var ve kimseyi dinsiz diye ayıracak bir imana sahip olduğumu düşünmüyorum sadece bulunduğum böylenin teröre yardımda bulunduğunu belirttim böyle olduğunu düşündüğümüz de ya sattılar ya da teröre verdiler 2 seçenek var sonuçta

Bide doğudaysanız yandınız, orda ekstra dikkat ediyorlar terör örgütlerinden dolayı haklı olarak. Ve eşiniz böyle bir ortamda gerek duymadığı için silahını evde bırakıp çıkıp gidiyor..kusura bakmayın ama eşiniz de suçlu.

Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…