- 17 Aralık 2015
- 26.982
- 49.298
- 598
ya hadi caldi diyelim nasıl satacak onu elinde ruhsat yok bir sey yok.Yav kim böyle birşeye cesaret edebilir, hocanın doğalgazcılarla bir geçmişi olmuş herhalde suçu onlara atıvermiş
Yeni nesil doğalgazcılar çok fenadogalgazcıda da ne toto varmıs arkadaş sen kalk tsk personelinin zimmetli silahini yürüt.
Maalesef dediğiniz yerler değildi ki alan kişi gece biz evde yokken girmiş ve daha önce böyle birşey duymadığımız için hiç kutusuna açıp bakma gereği duymadık
peki o zaman şoyle soyleyim abimde doğuda gorev yapti silah yastigin altinda uyudu, 4 sene o silah ya belinde yada omuzunda asili gezdi.Kürt bir kesimde görev yapıyoruz bu sebeple pek korku olduğunu düşünmüyoruz
Tam detay vermediğim içindirsatmış olma ihtimalini düşunuyorlarmış da.
bunun kamerası var kaydı var çalıp satacak olan adama ruhsat sorulması var.
bir insanin tsk personeline zimmetli kayitli silahi calmasi icim aklini peynir ekmekle yemesi lazım.
silah oyle al bende bundan var, 500 lira ver sana vereyim denecek bir sey degil ki çakmak mı bu yani.
e adamın karakola gidip calindigini bildirecegini de biliyordur salak degildir heralde.
konu bir değişik olaylar silsilesi
Kimsenin maçasi yemez tabiri caizse,doğalgazci almista,hoca öyle demişte.Kesinlikle bilen,tanıyan biri yapmıştır.Altindan ne çıkacak bakalım.ya hadi caldi diyelim nasıl satacak onu elinde ruhsat yok bir sey yok.
seri numarasi vardir e bu silahi satarken vs ruhsatsiz mi satacak yada tasiyacak anladim ki
2 tane silahı üzerinde taşımadı biraz zor olur malum ağır birşey devriye nöbet görev artı olarak bir tüfek derken 2. Bir silahı taşımaya gerek duymadıEşiniz, üzerinde taşıması gereken silahı; evde bıraktı yani. Özrünüz, kabahatinizden büyük.
tamam da silah neden evde yabanci biri varken esinizin uzerinde degil de her hangi bir yerde.Tam detay vermediğim içindir
Tamamıyla Kürt kesimden oluşan bir yerde görev yapıyor eşim yani evimize giren arkadaşları dışında kim varsa Kürt ve bildiğim kadarıyla teröre yardım ediliyor düşüncemiz teröre teslim edilmesinden yana ama bilemiyoruz tabi ki
İlk silahın çalındığını anladığımızda doğalgazcıları aradık ve konuyu bildirdik dedikleri şey size birşey olmaz kayıp bildirirsiniz sorun olmaz dediler adamlar ki daha sonrasında komşumuza biz onların yatak odasına neden girip silahlarını alalım demişler eşim nereden alındığını söylemeden
calip teror orgutune teslim ettiklerini dusunuyolarKimsenin maçasi yemez tabiri caizse,doğalgazci almista,hoca öyle demişte.Kesinlikle bilen,tanıyan biri yapmıştır.Altindan ne çıkacak bakalım.
Kürt olunca korkusuzca hırsızlık mı yapılıyormuş .siz bence oturup başınıza geleceklere odaklanın milleti kürt, dinsiz diye ayıracağınıza.Kürt bir kesimde görev yapıyoruz bu sebeple pek korku olduğunu düşünmüyoruz
İnanın hoca dedi diye onları suçlamıyoruz evimize giren herkesi ifademizde belirttikKimsenin maçasi yemez tabiri caizse,doğalgazci almista,hoca öyle demişte.Kesinlikle bilen,tanıyan biri yapmıştır.Altindan ne çıkacak bakalım.
Başka ne yapabilirler ki kayıtlı silahıcalip teror orgutune teslim ettiklerini dusunuyolar
Valla kim ne yaptı bilinmez ama başları büyük belada.calip teror orgutune teslim ettiklerini dusunuyolar
onu ben bilemem ama size bir ihtimalden bahsedeyim.Başka ne yapabilirler ki kayıtlı silahı
Bir çok Kürt arkadaşım var ve kimseyi dinsiz diye ayıracak bir imana sahip olduğumu düşünmüyorum sadece bulunduğum böylenin teröre yardımda bulunduğunu belirttim böyle olduğunu düşündüğümüz de ya sattılar ya da teröre verdiler 2 seçenek var sonuçtaKürt olunca korkusuzca hırsızlık mı yapılıyormuş .siz bence oturup başınıza geleceklere odaklanın milleti kürt, dinsiz diye ayıracağınıza.
Bizim başımız belada onlara olan birşey yok maalesefValla kim ne yaptı bilinmez ama başları büyük belada.
Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmazonu ben bilemem ama size bir ihtimalden bahsedeyim.
silah calindi aksamina bir suc islendi, siz bu suc islendikten sonra gittiniz silah kayip dediniz e parmak izi vs de birskmamis adam silahta kimi suclarlar sizce?
yani boyle olmus demiyorum ama olabilirdi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?