Alim hoca vs lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka ne yapabilirler ki kayıtlı silahı
Hanımefendi kardeşim de Devlet memurudur ama ben onun silahını görmedim bile,silah TSK ve emniyet mensupları için namus olarak kabul edilir ve çok iyi korunması gerekir.Bu durumda eşiniz çok zor durumda.Ne hacı kurtarabilir,ne de hoca malesef.

2 silahın 2 sinide nasıl taşısın eşimden önce ben suçluyum çünkü eşim bana emanet etmişti

Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
Kaybolalı 1 ay olduğunu nerden biliyorsunuz? Bir de siz evde yokken o gün alındığını nerden biliyorsunuz. Hepsi tahmin

Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
bakin ne kadar uzun zaman olmuş siz fark edene kadar, umarım olmaz böyle seyler çikmaz.
iste bunları onlemek icin o silah bele takilmali yok kullanmayacaksan kasa vs olmalı ki boyle dogalgazcinin biri gelip eliyle koymuş gibi alamasin.
sizin haciyla hocayla işiniz yok, hacı hoca ne bilsin kim aldı allah aşkina.
haci hoca dediginiz insanlar din egitimi almis ve o meslegi secmis devlet memuru insanlar yani.

Silahın bir ay önce, siz evde yokken aldığından nasıl emin olabilirsiniz?
Sizin farkettiginiz on beş öncesi, başka bir bilgi yok elinizde. "Hocanın" engin bilgisi dışında.

2 tane silahı üzerinde taşımadı biraz zor olur malum ağır birşey devriye nöbet görev artı olarak bir tüfek derken 2. Bir silahı taşımaya gerek duymadı

Bahsettiğiniz kayıp silah , tabanca değil mi ? Eşiniz neredeyse , silahta orada olmak zorunda zaten.

Kendinizde neden suç arıyorsunuz? Bu eşinizin görevi sizin değil ki.

çünkü eşim genelde evde olmaz ve neyi nereye koyduğunu unutur bu sebeple bana emanet etmişti yani ben daha güvenli bir şekilde saklasaydım bunlar başımıza gelmezdı

Benim bildiğim bu belki daha sonra soruşturma başlatır onu bilemem konu oralara kadar uzamasın diye çabam
Oralara kadar uzar, uzamalı.
Adına zimmetli bir silah o.
Kendisi ne ise silahı da o dur ve ona sahip çıkamayana vatan mı emanet edilir?
Kıdem cezası sicile işlenir ve ileride geleceğini, alacağı tüm görevleri etkiler.

Hayır yani anlamıyorum, yabancı bir insanın bulabileceği yerde saklamak nedir?
Şuan suç işlense, sizin de payınız var en azından vicdanen çekersiniz bunu.
Evlenene kadar evimde silahla, tüfekle yaşadım, bir kere bile görmedim babamın eşyalarını.

çünkü eşim genelde evde olmaz ve neyi nereye koyduğunu unutur bu sebeple bana emanet etmişti yani ben daha güvenli bir şekilde saklasaydım bunlar başımıza gelmezdı
Eşiniz askerse, konu silahsa ve terör örgütlerinin olduğu bir alanda yaşıyorsanız eşinizin böyle bir lüksü yok. Bu vatani bir görev. Karıma emanet ettim silahımı çıktım diye birşey yok.

Silahın bir ay önce, siz evde yokken aldığından nasıl emin olabilirsiniz?
Sizin farkettiginiz on beş öncesi, başka bir bilgi yok elinizde. "Hocanın" engin bilgisi dışında.
Şöyle söyleyeyim biz izne çıktığımız dönemde evimize sadece doğalgazcılar ve eşimin arkadaşı girdi evde tüm kapılar kitlitliydi geldiğimiz de balkon camı ve kapısı açıktı aklımıza böyle birşey gelmediği için bakmayı akıl edemedik 2 sonrasın da eşim atış yapmak için kamutanlarının o silahı istediğini söyledi ama koyduğumuz yerde yoktu hocaya gelince bazı din adamlarının böyle şeyleri gördüklerini bildiğimiz için hocaya başvurduk ve dediği şeyler doğru çıktığı için daha bilgili bir hoca arayışına geçtim

Eşiniz askerse, konu silahsa ve terör örgütlerinin olduğu bir alanda yaşıyorsanız eşinizin böyle bir lüksü yok. Bu vatani bir görev. Karıma emanet ettim silahımı çıktım diye birşey yok.
Karıma emanet ettim nedir ya
Bunlara kaldıysak vallahi uyku tutmaz beni artık…

4 yıl zorunlu görev 2 yıl uzatma ile toplam 6 yıldır buradayız başımıza böyle birşey geleceğini düşünemedik

Siz hangi dine mensupsunuz? Büyücüyü alim yerine koyan din hangisi?
Allah a olan inançla büyücüye olan inancı aynı kefeye nasıl sokuyor sizin dininiz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…