- 18 Şubat 2018
- 13.002
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.589
- 598
- 44
Hanımefendi kardeşim de Devlet memurudur ama ben onun silahını görmedim bile,silah TSK ve emniyet mensupları için namus olarak kabul edilir ve çok iyi korunması gerekir.Bu durumda eşiniz çok zor durumda.Ne hacı kurtarabilir,ne de hoca malesef.Başka ne yapabilirler ki kayıtlı silahı
2 silahın 2 sinide nasıl taşısın eşimden önce ben suçluyum çünkü eşim bana emanet etmiştiBide doğudaysanız yandınız, orda ekstra dikkat ediyorlar terör örgütlerinden dolayı haklı olarak. Ve eşiniz böyle bir ortamda gerek duymadığı için silahını evde bırakıp çıkıp gidiyor..kusura bakmayın ama eşiniz de suçlu.
Kaybolalı 1 ay olduğunu nerden biliyorsunuz? Bir de siz evde yokken o gün alındığını nerden biliyorsunuz. Hepsi tahminSilah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
Kendinizde neden suç arıyorsunuz? Bu eşinizin görevi sizin değil ki.2 silahın 2 sinide nasıl taşısın eşimden önce ben suçluyum çünkü eşim bana emanet etmişti
bakin ne kadar uzun zaman olmuş siz fark edene kadar, umarım olmaz böyle seyler çikmaz.Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
Silahın bir ay önce, siz evde yokken aldığından nasıl emin olabilirsiniz?Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
2 tane silahı üzerinde taşımadı biraz zor olur malum ağır birşey devriye nöbet görev artı olarak bir tüfek derken 2. Bir silahı taşımaya gerek duymadı
Kendinizde neden suç arıyorsunuz? Bu eşinizin görevi sizin değil ki.
Oralara kadar uzar, uzamalı.Benim bildiğim bu belki daha sonra soruşturma başlatır onu bilemem konu oralara kadar uzamasın diye çabam
çorumKonu silah ile başladı büyücü ile duraklayıp kürtle bağlantı kurularak devam ediyor sonunu çok merak ediyorum kim çıkacak kız biraz daha ayrıntı ver Komutan nereli peki
Önce ayılın sonra gidersinizYa ciddimisiniz siz bakın biz bunları hiç bilmiyorduk inanın gecenın bu saatinde şikayet etmeye gidiyorum
Eşiniz askerse, konu silahsa ve terör örgütlerinin olduğu bir alanda yaşıyorsanız eşinizin böyle bir lüksü yok. Bu vatani bir görev. Karıma emanet ettim silahımı çıktım diye birşey yok.çünkü eşim genelde evde olmaz ve neyi nereye koyduğunu unutur bu sebeple bana emanet etmişti yani ben daha güvenli bir şekilde saklasaydım bunlar başımıza gelmezdı
Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
Şöyle söyleyeyim biz izne çıktığımız dönemde evimize sadece doğalgazcılar ve eşimin arkadaşı girdi evde tüm kapılar kitlitliydi geldiğimiz de balkon camı ve kapısı açıktı aklımıza böyle birşey gelmediği için bakmayı akıl edemedik 2 sonrasın da eşim atış yapmak için kamutanlarının o silahı istediğini söyledi ama koyduğumuz yerde yoktu hocaya gelince bazı din adamlarının böyle şeyleri gördüklerini bildiğimiz için hocaya başvurduk ve dediği şeyler doğru çıktığı için daha bilgili bir hoca arayışına geçtimSilahın bir ay önce, siz evde yokken aldığından nasıl emin olabilirsiniz?
Sizin farkettiginiz on beş öncesi, başka bir bilgi yok elinizde. "Hocanın" engin bilgisi dışında.
Karıma emanet ettim nedir yaEşiniz askerse, konu silahsa ve terör örgütlerinin olduğu bir alanda yaşıyorsanız eşinizin böyle bir lüksü yok. Bu vatani bir görev. Karıma emanet ettim silahımı çıktım diye birşey yok.
4 yıl zorunlu görev 2 yıl uzatma ile toplam 6 yıldır buradayız başımıza böyle birşey geleceğini düşünemedikEşiniz askerse, konu silahsa ve terör örgütlerinin olduğu bir alanda yaşıyorsanız eşinizin böyle bir lüksü yok. Bu vatani bir görev. Karıma emanet ettim silahımı çıktım diye birşey yok.
İlk defa duydum ama bizimkisi küçük bir eşya değil maalesef ama nasıl ulaşacağımı söylerseniz irtibata geçerimKayip esya bulm uzmani (yuzuk, kolye, kitap vs) Profesor Dumbledore hocam var. Tavsiye ederim.
Siz hangi dine mensupsunuz? Büyücüyü alim yerine koyan din hangisi?Ben size büyücüye sordum deseydim hiç bir sorun olmayacaktı belki de değil mi dine inancınız yoksa bunu cahillik olarak göremezsiniz bir çok din adamının kalp gözü açıktır ve siz söylemeden sizin derdinizi anlar çare gösterir yani bu cahillik değil Allah’a olan inançtan gelir
İlk defa duydum ama bizimkisi küçük bir eşya değil maalesef ama nasıl ulaşacağımı söylerseniz irtibata geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?