Alim hoca vs lazım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçekten hoca olan,din alimi olan hiç kimse böyle şeylerle uğraşmaz. Bu insanlar gördükleri karşısında para alıyor sizden değil mi?
Böyle şeylere itibar edip boşa zaman kaybetmeyin.

Askeriyede silah namus demektir. Oyle yedek sarjoruyle kutusunda yatak odanizda korunmasiz bir sekilde birakirsaniz, bunun hesabi en agir sekilde sorulur ve odetilir. Sizin icin her sey yeni basliyor

Silah kaybolalı 1 ay oldu biz 2 hafta önce fark ettik yani şimdiye kadar çok şükür birşey olmadı umarım bu saatten sonra da olmaz
özrünüz kabahatinizden beter... isterse 50 silahı olsun eşinizin, herbirini korumakla mükellef. haftalar geçmiş siz yeni bir şeyler yapıyorsunuz. dua edin de o 1 ayda o silahla suç işlenmemiş olsun. yoksa eşinizin başı büyük derde girer,hem zimmetli eşyayı koruyamadığı için hem de o suçu kendisi işlemiş gibi görüneceği için.

son yorumunuzda böyle bir şey olacağını düşünemedik yazmışsınız,nasıl bir asker silahının önemini bilmez, bu kadar rahat davranır anlamıyorum... eşiniz baştan sona hatalı. muhtemelen de cezalandırılacak,ve haksız bir ceza olduğunu söyleyemem.

kimliğimiz bile kaybolunca hemen kayıp bildiriminde bulunuyoruz ki tc mizle saçma sapan şeyler yapılmasın. siz, üzerinize zimmetli silahtan bahsediyorsunuz. hem de terör bölgesinde. Allah akıl fikir versin. bu nasıl rahatlık anlamadım...

Çünkü üzerine zimmetli 2. Bir silah
Biri resmi görev silahı, diğeri beylik yani görevi dışındaki hayatında ‘olur da bir durum yaşanırsa diye müdahele etmesi gereken yerde kullansın’ diye verilen silah.
Görev silahını özel hayatında kullanamaz, görev bölgesinde de beylik tabancasını.

Bakın bana kimse emanet etmedi ama biliyorum, kocanız bu mesleği bildiğinden emin mi?

Arkadaş dine olan inancından ötürü büyücü olmadığını din adamı olduğunu düşündüğü birine para da ödeyecek aynı zaman da dimi

6 yıldır bu meslekte ve en az sizin kadar bildiğine eminim

el altından satmak diye birşey duymadığınız düşünüyorum alan kişi bunların hepsini ruhsatsız bir şekilde yapabilir
yoo duydum baska bir yorumda da bundan bahsettim zaten ama sizden giden gitmiş bundan sonrası muallak.
umarım bulunur ne diyim zor bir durum

Millet ruhsatsiz silahini belinde cekinmeden tasiyor. Esiniz ise silahimi nereye koydugumu unuturum deyip size emanet etmis. Terör bölgesinde ustlendigi vazifenin farkinda mi kendisi?
Sadece bir silahını kullanmayı tercih eder ve gerektiğinde kullanmam için evde bırakır tatmin oldunuz mu

6 yıldır bu meslekte ve en az sizin kadar bildiğine eminim
Ben çok şüpheliyim.
Karısına silahını teslim etmiş bir tsk mensubu eski zamanlarda olsaydı çoktan disko cezası almıştı ve bir güzel dayağını yemiş, sürülmüştü.
Daha dahası da eklenirdi ama neyse…

Çünkü üzerine zimmetli 2. Bir silah
ya hem tasiyamiyor hem cok fazla geliyor ne gerek var ki beylik tabancasına ben anlamiyorum her türlü bela yani evde acik alanda, oyle bir ortamda gorev yerinde

Büyü, hoca, muska vb içerikli konular yasaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…