Alın iste

Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki
Her dogruyu söylemek te dogru değildir. Bunu sana söyleyen kisi farklı bir dille söyleyebilir dı, mesela elektrik alamamış senden diyebilirdi. Yada anlasamayacaginizi düşünmüş diyebilirdi. Bunu diyen kisi sanki size bunu söylerken zevk almış.

Ya ben sizden çok sıkıldım. Valla bak. Dış görünüşünüzü bilemem de içiniz de çok kof, yaş 34 ama zerre olgunluk yok, özgüven yok üslup çocuk gibi. Ay bilemedim bunaldım.
Hımm napsam ki..Üyeleri engelleme butonu var mı ki engelerseniz görmezsiniz ama siz sırf çekirdek için gidip başka üyelik alırsınız bu da çözüm olmaz saniyorum ki napsam ki ya

Her dogruyu söylemek te dogru değildir. Bunu sana söyleyen kisi farklı bir dille söyleyebilir dı, mesela elektrik alamamış senden diyebilirdi. Yada anlasamayacaginizi düşünmüş diyebilirdi. Bunu diyen kisi sanki size bunu söylerken zevk almış.
Yok ben usterim söylerim zaten direk böle böle demedi

O görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Sonra derya niye konu açıyorsun niye takıntı yapıyosun da vs vs napayım adam çirkin diye görüşmek istememiş iste

Profilindeki bilgi doğruysa 34 yaşın neresi yaşlı Allah aşkına? Bi kere bu yaş mevzunu geç, insan hissettiği yaştadır.
Görünüşünü çok problem ediyorsan, bunun çaresi var. Plastik cerrahi... Sadece biraz özgüven.

Allasen suratına hiçbir şekilde geri dönüşü olmayacak şekilde kezzap yiyen kadınlar var bu hayatta, yapmayın gözünüzü seveyim. Düzeltilebilecek şeyleri dert etmeyin.

O görüştüğüm beni beğenmedi dediğim adam benim için çirkin demiş. Yaşlı demiş işte
Sonra derya niye konu açıyorsun niye takıntı yapıyosun da vs vs napayım adam çirkin diye görüşmek istememiş iste
Konunuzu hatırlıyorum o Zaman'da merak etmişimdir resminizi bir yollayın o çirkin yaşlı denilen yüzü

Sana bir sır vereyim mi?Ben gerçekten çok güzel bir kadınım. Ama...eşim iki yıl önce benden çirkin ve benden 8 yaş yaşlı bir kadınla beni aldatmaya yeltendi..
Güzellik herşey demek değildir. Zeki bilgili sempatik iyi kalpli bir kadın olmak herşeyden önemli. .Sukur ki bu özelliklerde bende var..ama bazı erkekler aç gözlü olduğu ve se..siz olduğu için bunları bile bazen göremiyorlar. .
Takılmayın fazla. .hayatta ne dertler var..

Ya ben sizden çok sıkıldım. Valla bak. Dış görünüşünüzü bilemem de içiniz de çok kof, yaş 34 ama zerre olgunluk yok, özgüven yok üslup çocuk gibi. Ay bilemedim bunaldım.
Ay sonunda mantıklı bi yorum gelmiş.. Ne eziklik ya biraz kendinize güvenin. Yok o sana çirkin dedi diye kendi kusursuz olmak zorunda degilmiş. Kusursuz değilse ne haddine insanları beğenmemek. Bilmem , tuhafsınızz

Teşekkür bile ederim ona dürüst. Ben yalan söyleyenlere hoşlanmıyorum. Doğruyu söyleyen neden kötü olsun ki

Her zaman derim; açık sözlülük her zaman iyi değildir, patavatsızlığa, kalp kırmaya gider.

Size bu şekilde iletirse bu lafı, gönlünüz kırılır, hoşlanmamış desin, bu nedir. Sizde kendinizi iyice su kovası bellediniz, çirkin çirkin diye diye.
Allahın yarattığı kul hiç çirkin olur mu?

Sempatik ya da tatlı yüreklisiniz siz de belki. Yapmayın.

Beğenmeyen yürüsün gitsin.

Ya yüzü güzel, kalbi katran bağlamış insanlar ne olacak?
Allah esirgesin bizi. Güzellik görecelidir.

Benim de arkadaşımın başına geldi halbuki hiç te çirkin değildir. Hatta güzel iyi giyinen bakımlı biri

çirkinlik göreceli bir kavramdır. ona göre çirkin, bize göre güzel olabilir. resmini görme şansımız olsaydı, şunu yap bunu yap diye tavsiye verirdik ama genelde bu sitede foto gösterilmez.

Her zaman derim; açık sözlülük her zaman iyi değildir, patavatsızlığa, kalp kırmaya gider.

Size bu şekilde iletirse bu lafı, gönlünüz kırılır, hoşlanmamış desin, bu nedir. Sizde kendinizi iyice su kovası bellediniz, çirkin çirkin diye diye.
Allahın yarattığı kul hiç çirkin olur mu?

Sempatik ya da tatlı yüreklisiniz siz de belki. Yapmayın.

Beğenmeyen yürüsün gitsin.

Ya yüzü güzel, kalbi katran bağlamış insanlar ne olacak?
Allah esirgesin bizi. Güzellik görecelidir.
Allah esirgesin kesinlikle hepimizi buna katiliyorum

İyi de belki de adam cidden beğenmemiştir, çirkin ve yaşlı bulmuştur.
Herkes herkesten hoşlanmak zorunda mı?

Cirkinsindir ama basarilisindir.
Cirkinsindir ama sempatiksindir.
Cirkinsindir ama zekisindir.
Cirkinsindir ana eglencelisindir.
Bu liste böyle uzar gider. Sizde bunların hiç biri yok mu ki her seyinizi güzelliğe bagliyorsunuz ? Cok guzel olunca butun erkeklerin etrafinizde pervane olacagini filan mi saniyorsunuz ? Hicte oyle olmuyor. Istediginiz kadar guzel olun enerjinizle alakali bir sey bu. Verdiğiniz enerjiyle belkide yitiyorsunuz adamları. Belki çok kasiyorsunuz,olmadiginiz gibi yansiyorsunuz karşı tarafa,olamaz mı ? Her şeyi güzellikleri bagdastirmak hiç normal değil. Dışarı çıktığınızda herkes Victoria Secret meleği gibi mi ? Bakın ben 21 yaşındayım siz 34. Bendeki olgunluk sizde yok. Bu bile negatif bir yön değil mi ? Kimse kusursuz güzellikte olmak zorunda değil ki veya kimse güzel olmak zorunda değil. Kilolu olabilirsiniz,kısa olabilirsiniz,burnunuz büyük olabilir,saçınız çok az olabilir.. İçinizdeki enerji pozitifse bunların hiç bir önemi yok. Ben sizi aslında çok iyi anlıyorum. Herkesin bi dönem çirkin hissettigi olmuştur.Ama bu geçici bir şeydir anlatabiliyomuyum ? Siz belki evlenememis olmanızı güzellikle bagdastirip daha çok kafayı takiyorsunuz ama olmaz böyle. Burdaki insanlar bile artik nickinizi gordugu zaman ''off yine mi '' diyor.Profesyonel yardim almiyorsaniz bir an once almaya baslayin lutfen. Bu ara herkese film öneriyorum ama size de şişman sevgilim diye kore yapimi bir film var onu izlemenizi şiddetle tavsiye ediyorum. Zor bi durum biliyorum ama düzeltmek sizin elinizde. Hakkınızda hayırlısı olsun..

Back
X