Alınan hediyenin beğenilmemesi

İyi ki çabuk karar vermiyorum sevgililik konusunda. Üzüldüm,beğendim demesin çok teşekkür ederim demesi yeterdi aslında değiştirebilirdi.

Artık negatif düşünmeye başladım zaten. Hediye almayayım tekrar değil mi? Küçük düştüm sanki yanında.

Yok yahu niye alacaksınız? Değiştirelim, fotoğraflarına bakıp öyle karar verdim dedikten sonra bile trip atmış.

Sevgili bile olmadığınız birine parfüm artı gömlek artı yaptığı trip üzerine yeni bir hediye alırsanız dışarıdan bakan birinin gözüyle, adamla mutlaka sevgili olmak istiyor da bütün triplerini çekip peşinden koşuyor gibi görüneceksiniz.

Aksine beni ikna etmeye çalışan kendisi sevgili olma konusunda, o bana aldığından bende alayım diye düşündüm. Hatta konu açıldı eski sevgilisinden kötü ayrılmış hediyelerini geri istemiş. Nasıl istedin diyorum istedim diyor. İletişimi zayıflattım hoşuma gitmedi bu davranışı.

Ben olsam sevgilim bile olmayan birine bu kadar özenli hediye almazdım. Yerinizde olsam gömleğin fişini verir istediği birşeyle değişmesini söylerim. Bir daha da görüşmem.

Hem iletişimi zayıflattım diyorsunuz hem hala yeni hediye almayı düşünüyorsunuz. Hediye almayın, ve bence sevgili de olmayın.

Bence çok ayıp yaptıgı begenmesede begenmiş gibi yapar insan.
Başka birsey almana gerek yok tavrını koy.

Ben de hediyeyi önemserim. Alelade alınan hediyelere kızarım. Hiç sevmediğim, kullanmadığım bir şey alınırsa bozulurum. Bana önemsememek, değer vermemek gibi gelir. Yani olay sadece hediye almak değil, kişiye özel düşünmektir bana göre. Bu yüzden birisine hediye alırken çok düşünürüm, zorlanırım. Aynı özeni kendime de beklerim. Erkek arkadaşın da böyle biri galiba. Hiç ekose gömlek giymiyorsa haliyle kızmıştır.

Çok ayıp bende Zor beğenirim ama alınan hediyeye defalarca teşekkür ederim sonra da gider değiştiririm hissettirmeden ben olsam bir daha asla almam
O da aynısını yapsa mutlu olurdum gitsin değiştirsin neden giymiyosun diye soracak halim yoktu ya.

Begenmemesini anlarim da trip atmak ne oluyor?
Kufretmissiniz gibi.
Ben olsam degistirmem bile once o tavrini değiştirsin.
Ne kadar ayıp ya hu.

Beğenmemiş olabilir illa ki beğenecek diye bir şey yok tabi. Ama değiştirelim dedim tamam diyebilirdi. Önemsiz hissetmesin diye parfümü de aldım ki zaten istiyordu. Ne biliyim öyle hissetmiş olabilir belki

Ben olsam sevgilim bile olmayan birine bu kadar özenli hediye almazdım. Yerinizde olsam gömleğin fişini verir istediği birşeyle değişmesini söylerim. Bir daha da görüşmem.
Ona göre özensiz mi oldu o yüzden mi yaptı diyorum da değiştirebiliriz dedim. Surat düşmesi kötü oldu

Cok ayip etmis.insanin dusunmesi yeterli oysaki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…