Alsam da beğenmez diye düşünüyorum. Almayayım o zaman.Neden başka bir şey alıyorsunuz ki,böyle tepki veren birine ömrümde bir şey daha almam ben.
İyi ki çabuk karar vermiyorum sevgililik konusunda. Üzüldüm,beğendim demesin çok teşekkür ederim demesi yeterdi aslında değiştirebilirdi.Hediyeyi beğenmeyebilir ama bunu belli etmek hiç hoş değil. O kadar düşünmüş, almışsın. Nezaketen teşekkür etmeli, konuyu kapatmalıydı. 2. Bi hediye almayı düşünme bile zaten sevgili de değilmişsiniz. Şımarmış beyefendi, bulmuş ta bunuyo..
Evet canım moralim bozuldu zaten almayayım en iyisi.Aman sakın bişey alma bidaha bu erkekler hiç bişey haketmiyor zaten
Artık negatif düşünmeye başladım zaten. Hediye almayayım tekrar değil mi? Küçük düştüm sanki yanında.
Bence de kabaca , üzüleceğimi düşünmesi gerekirdi. Giymesin madem tavrı kötüydü.Çöp olsa ses etmez insan.Önemli olan düşünmek.Kabalığıyla başbaşa bırakalım beyimizi.Üzülme,başka bir şey de alma bence.
Aksine beni ikna etmeye çalışan kendisi sevgili olma konusunda, o bana aldığından bende alayım diye düşündüm. Hatta konu açıldı eski sevgilisinden kötü ayrılmış hediyelerini geri istemiş. Nasıl istedin diyorum istedim diyor. İletişimi zayıflattım hoşuma gitmedi bu davranışı.Yok yahu niye alacaksınız? Değiştirelim, fotoğraflarına bakıp öyle karar verdim dedikten sonra bile trip atmış.
Hediye alırsanız dışarıdan bakan birinin gözüyle, adamla mutlaka sevgili olmak istiyor da bütün triplerini çekip peşinden koşuyor gibi görüneceksiniz.
Canım ya sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün aslında iyi fikirBence tren alıp verin bakar bakar durur
Canım ya sen beni güldürdün Allah’ta seni güldürsün aslında iyi fikir
Aksine beni ikna etmeye çalışan kendisi sevgili olma konusunda, o bana aldığından bende alayım diye düşündüm. Hatta konu açıldı eski sevgilisinden kötü ayrılmış hediyelerini geri istemiş. Nasıl istedin diyorum istedim diyor. İletişimi zayıflattım hoşuma gitmedi bu davranışı.
O da aynısını yapsa mutlu olurdum gitsin değiştirsin neden giymiyosun diye soracak halim yoktu ya.Çok ayıp bende Zor beğenirim ama alınan hediyeye defalarca teşekkür ederim sonra da gider değiştiririm hissettirmeden ben olsam bir daha asla almam
Beğenmemiş olabilir illa ki beğenecek diye bir şey yok tabi. Ama değiştirelim dedim tamam diyebilirdi. Önemsiz hissetmesin diye parfümü de aldım ki zaten istiyordu. Ne biliyim öyle hissetmiş olabilir belkiBen de hediyeyi önemserim. Alelade alınan hediyelere kızarım. Hiç sevmediğim, kullanmadığım bir şey alınırsa bozulurum. Bana önemsememek, değer vermemek gibi gelir. Yani olay sadece hediye almak değil, kişiye özel düşünmektir bana göre. Bu yüzden birisine hediye alırken çok düşünürüm, zorlanırım. Aynı özeni kendime de beklerim. Erkek arkadaşın da böyle biri galiba. Hiç ekose gömlek giymiyorsa haliyle kızmıştır.
Ona göre özensiz mi oldu o yüzden mi yaptı diyorum da değiştirebiliriz dedim. Surat düşmesi kötü olduBen olsam sevgilim bile olmayan birine bu kadar özenli hediye almazdım. Yerinizde olsam gömleğin fişini verir istediği birşeyle değişmesini söylerim. Bir daha da görüşmem.
Merhaba güzellikler , herkese selamlar. Çok büyük bir dert olmasa da canımı sıkan bir durum var. Yaklaşık 4 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz henüz. Doğum günü bugün, alacağım dediği bi parfüm vardı onu ve gömlek aldım. Gömleği görünce ama bu kareli dedi, suratı düştü. Haliyle kendimi çok kötü hissettim. Çok sade giyiniyor ve genelde siyah ona istinaden koyu renk gömlek aldım. Ben kimseye böyle bir şey yapmadım beğenmesem bile belli etmem. Beğenmeyebilir tabi ki ama düşünmek değil mi önemli olan. Başka bir şey mi alsam ? Yine beğenmezse diyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?