Ay Allah aşkına hala ne yapsam diyorsun.O hala bozulmuş gibi davranıyor. Ne yapsam bilemedim.
Canım sevgili değiliz henüz :)Abe kızanım hiç durma resmen paragözmüş arsız
Hemen ayrıl hayır gelmez öyle görgüsüzden
Almamaya karar verdim canımBence hemen yeni bir hediye al. Al ki g.tü kalksın, yaptıklarına daha çok burun kıvırsın.
Merhaba güzellikler , herkese selamlar. Çok büyük bir dert olmasa da canımı sıkan bir durum var. Yaklaşık 4 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz henüz. Doğum günü bugün, alacağım dediği bi parfüm vardı onu ve gömlek aldım. Gömleği görünce ama bu kareli dedi, suratı düştü. Haliyle kendimi çok kötü hissettim. Çok sade giyiniyor ve genelde siyah ona istinaden koyu renk gömlek aldım. Ben kimseye böyle bir şey yapmadım beğenmesem bile belli etmem. Beğenmeyebilir tabi ki ama düşünmek değil mi önemli olan. Başka bir şey mi alsam ? Yine beğenmezse diyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Bende öyle düşünüyorum canım beğenmemiş olması normal ama bu kadar belli edilmesi terbiyesizlikBence gayet terbiyesizlik. Oldu olacak sipariş verseymiş. Ben böyle birine bir daha asla hediye falan almam, içimden de gelmezdi zaten. Hatta bu olaydan sonra kendisine yol verirdim, böyle kaba bir adamla ömür mü geçer allasen?
Giymese de nezaketen teşekkür etseydi kırılmazdım tavrınaZıkkımın kökünü giysin
Diyemedim de illa ki soracak söyleyeyim mi?Ay Allah aşkına hala ne yapsam diyorsun.
Ne bu eziklenme? Ona mecburmuş gibi davranıyorsun. Asıl senin kırıldım bu tepkine deyip mesafe koyman lazımdı.
SöyleDiyemedim de illa ki soracak söyleyeyim mi?
malmısMerhaba güzellikler , herkese selamlar. Çok büyük bir dert olmasa da canımı sıkan bir durum var. Yaklaşık 4 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz henüz. Doğum günü bugün, alacağım dediği bi parfüm vardı onu ve gömlek aldım. Gömleği görünce ama bu kareli dedi, suratı düştü. Haliyle kendimi çok kötü hissettim. Çok sade giyiniyor ve genelde siyah ona istinaden koyu renk gömlek aldım. Ben kimseye böyle bir şey yapmadım beğenmesem bile belli etmem. Beğenmeyebilir tabi ki ama düşünmek değil mi önemli olan. Başka bir şey mi alsam ? Yine beğenmezse diyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Moralimin bozulduğunu anladı sonuçtaBence dusunce onemli... kabalik yapmis.! Cok saygisizca bi davranis
Eee yani benimde aklımda o bana aldı gül ben beğendim dedim şimdi beğenmedi ya ezildim sankiBana çok kaba, ukala, itici geliyor boyle tipler.
Begenmesen bile dusunulmuş alinmis ona istinaden bi tebessum tesekkur edilir.
Sonra giymezsen giyme parami verdin aldin yaw.
Canım henüz o kadar tanımıyorum ki sevgili değiliz beğenmeyebilir hak veriyorum fakat değiştirelim de dedim. Çok vakit geçirmedik ki erkeğe ne alınır saat parfüm kıyafet benim seçimimde yanlış olmuş. Üzüldüm ama böyle yapmasına . Ben yengecim o teraziBen bilindik ve net zevkleri olan kızım.
Yakın arkadaşlarım, is arkadaşlarım, benimle zaman geçiren herkes kedilere -hayvanlara aşık olduğumu, seyehat etmeyi sevdiğimi,en sevdiğim aktivitenin bisiklet kullanmak olduğunu bilir (bu 3 şey o kadar net ki, dövmelerim var yani, o kadar net :)
Ama sevgilim hala benim doğumgunumde bana gidip hiç tarzım olmayan klasik bir elbise alırsa ben de bozulurum. Yani sırf hediye almış olmak için mağazaya gidip 'amaaan bişi seceyim de aradan çiksin' der gibi önüne gelen ilk kıyafeti aldıysa falan...
Git dogo'dan kedili ayakkabı al, ne bileyim bı pasajdan onbeş liraya üstünde dünya haritası olan,yelkovanı uçaklı saatlerden al, ne bileyim 5 liraya bisikletli küpe al yani.
Laf olsun diye değil de görünce düşünüp aldığın belli olan şeyler olsun isterim.
Bence sevgilinin de bundan yüzü asılmış, çok kizamadim
Terazi ya da yengeç falan mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?