Alınan hediyenin beğenilmemesi

Bence hemen yeni bir hediye al. Al ki g.tü kalksın, yaptıklarına daha çok burun kıvırsın.

Bence gayet terbiyesizlik. Oldu olacak sipariş verseymiş. Ben böyle birine bir daha asla hediye falan almam, içimden de gelmezdi zaten. Hatta bu olaydan sonra kendisine yol verirdim, böyle kaba bir adamla ömür mü geçer allasen?

Zıkkımın kökünü giysin

Bende öyle düşünüyorum canım beğenmemiş olması normal ama bu kadar belli edilmesi terbiyesizlik

Sanirım o sizinle bir sevgilimin düşünmüyor yoksa dünyanın en çirkin gömleği de olsa ki gayet güzel tarif etmişsiniz teşekkür eder rol yapardı. Fazla düşmeyin üstüne sallayın gitsin

Bence dusunce onemli... kabalik yapmis.! Cok saygisizca bi davranis

malmıs

Bana çok kaba, ukala, itici geliyor boyle tipler.
Begenmesen bile dusunulmuş alinmis ona istinaden bi tebessum tesekkur edilir.
Sonra giymezsen giyme parami verdin aldin yaw.

Bana çok kaba, ukala, itici geliyor boyle tipler.
Begenmesen bile dusunulmuş alinmis ona istinaden bi tebessum tesekkur edilir.
Sonra giymezsen giyme parami verdin aldin yaw.
Eee yani benimde aklımda o bana aldı gül ben beğendim dedim şimdi beğenmedi ya ezildim sanki

Ben bilindik ve net zevkleri olan kızım.
Yakın arkadaşlarım, is arkadaşlarım, benimle zaman geçiren herkes kedilere -hayvanlara aşık olduğumu, seyehat etmeyi sevdiğimi,en sevdiğim aktivitenin bisiklet kullanmak olduğunu bilir (bu 3 şey o kadar net ki, dövmelerim var yani, o kadar net :)
Ama sevgilim hala benim doğumgunumde bana gidip hiç tarzım olmayan klasik bir elbise alırsa ben de bozulurum. Yani sırf hediye almış olmak için mağazaya gidip 'amaaan bişi seceyim de aradan çiksin' der gibi önüne gelen ilk kıyafeti aldıysa falan...
Git dogo'dan kedili ayakkabı al, ne bileyim bı pasajdan onbeş liraya üstünde dünya haritası olan,yelkovanı uçaklı saatlerden al, ne bileyim 5 liraya bisikletli küpe al yani.
Laf olsun diye değil de görünce düşünüp aldığın belli olan şeyler olsun isterim.
Bence sevgilinin de bundan yüzü asılmış, çok kizamadim
Terazi ya da yengeç falan mı?

Hediye alan olmus hasbam
begenmiyor.
Sevgilinde degilmis neden bukadar önemsiyorsun ?? Baksana senin gösterdin ilgiye deger birisimi?

Eger ilaki hediye alicaksan birtane hediye al. hem parfüm hem gömlek fazla geldi bana. Kendisini bulunmaz hind kumasi zanneder yoksa beyfendi.
Yerinde olsam bi kahve ismarlarim oda cokya.. neyse

Canım henüz o kadar tanımıyorum ki sevgili değiliz beğenmeyebilir hak veriyorum fakat değiştirelim de dedim. Çok vakit geçirmedik ki erkeğe ne alınır saat parfüm kıyafet benim seçimimde yanlış olmuş. Üzüldüm ama böyle yapmasına . Ben yengecim o terazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…