Değiştirmese de toz bezi yapsaydı kalp kırmasaydıŞişirmeye gerek yok bence. Beğenmese de belli etmemesi gerekirdi gidip değiştirebilirdi sonra .
Onun suratı düşünce gülemiyorsun ki değiştirelim dedim ama tavrı kötüydüCanım can sıkacak ne var ki ama bu kareli dediğinde begenmediysen bu fişi istersen değiştir ben yakışır diye düşündüm deyip gülsen bu kadar canın sıkılmazdı adam da bişey demezdi ki dememiste zaten
Yok beeee benim eşim de öyle bişey alırım ya da yemek yaparım beğenmediği biseyse resmen tiksinerek bakar bende kızarım bu yemeği sen sevmeyebilirsin ama ben yicem tiksinir gibi bakma diye ya da başka aldığım bişey varsa falan takılmayın yaniOnun suratı düşünce gülemiyorsun ki değiştirelim dedim ama tavrı kötüydü
EvetCok ayip etmis.insanin dusunmesi yeterli oysaki
Merhaba güzellikler , herkese selamlar. Çok büyük bir dert olmasa da canımı sıkan bir durum var. Yaklaşık 4 aydır konuştuğum biri var sevgili değiliz henüz. Doğum günü bugün, alacağım dediği bi parfüm vardı onu ve gömlek aldım. Gömleği görünce ama bu kareli dedi, suratı düştü. Haliyle kendimi çok kötü hissettim. Çok sade giyiniyor ve genelde siyah ona istinaden koyu renk gömlek aldım. Ben kimseye böyle bir şey yapmadım beğenmesem bile belli etmem. Beğenmeyebilir tabi ki ama düşünmek değil mi önemli olan. Başka bir şey mi alsam ? Yine beğenmezse diyorum. Fikirlerinize ihtiyacım var.
Canım olabilir beğenmeyedebilir ama düzeltmedi tavrını. Sen kullanmışsın en azından görmüş mutlu olmuştur :) Kızmıyorum kırıldım sadeceBen bir anlık dalgınlıkla eşimin aldığı hediye çantalar için ama bu kahverengi, benim bu renk hiçbir şeyim yok demiştim. Birlikteliğimizin ilk zamanlarıydı. Ama sonra en çok o çantaları kullandım. :)
O yüzden çok kızmayın karşıdakine, istemeden yapmış olabilir. Sonrali tavırlarına bakıp ona göre hareket edin bence. :)
Eş ile 4 aylık sevgili aynı kefeye girer mi ?Yok beeee benim eşim de öyle bişey alırım ya da yemek yaparım beğenmediği biseyse resmen tiksinerek bakar bende kızarım bu yemeği sen sevmeyebilirsin ama ben yicem tiksinir gibi bakma diye ya da başka aldığım bişey varsa falan takılmayın yani
Canım olabilir beğenmeyedebilir ama düzeltmedi tavrını. Sen kullanmışsın en azından görmüş mutlu olmuştur :) Kızmıyorum kırıldım sadece
Kötü hissettim kendimi ama bugün mesaj atmadım hala alsam mı diye de düşündüm. Ne bileyim.Hem iletişimi zayıflattım diyorsunuz hem hala yeni hediye almayı düşünüyorsunuz. Hediye almayın, ve bence sevgili de olmayın.
Üzüldüm ama farkında bile değil.Cok ayip etmis.insanin dusunmesi yeterli oysaki
Aslında ben daha odunum ama kalp kırmamaya çalışırım :)E erkekler biraz odun, fark etmemiştir muhtemelen. :) ama bence bir süre hediye alma tabii, önce farkına varsın.
Ama alternatif çözüm sundum tavır kötü oluyor malesef. Olmayabilir beğenmeyebilir olağan şeyler ama teşekkür gerekir en azından4 ayda tam tanıyacaksınız zevkleriniz aynı olacak diye bir şey yok ki takmayın bence :)
ben mont aldım kolları kısa geldi gömlek pantolon aldı
dron almıştım bir belge mi ne gerekiyordu değiştirdik dumbell aldı
sonra bir mont daha aldık mont derisi attı onuda değişirdi takım aldı
en son dedim artık kendin seç ben alıcam ayakkabı aldı kendi seçti o mutlu ben mutlu
Yanlız önceden de oyleyfiEş ile 4 aylık sevgili aynı kefeye girer mi ?
Üzüldüm ama farkında bile değil.
Katiliyom beyaaAbe kızanım hiç durma resmen paragözmüş arsız
Hemen ayrıl hayır gelmez öyle görgüsüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?