Alınan hediyenin beğenilmemesi

Ahaha yahu inanılmaz derecede kalitesiz biri bu.Allah aşkına hiç mi işaretleri görmüyorsunuz yahu ?
Benim kaç yıllık eşim bana berbat hediyeler alır hiç beceremez secmeyi kırk kere teşekkür ederim yine de .
Bildiğin kaba biri bu.
Kendi iyiliğiniz için derhal ayrilin derim.

Daha da önemli bir sorun var.
4 aydır görüşüyorsunuz sevgili değilsiniz.
Sizi oyalıyor.
Canım şuan sevgili olmak istemeyen benim. Çünkü hemen sevebilen aşık olan biri değilim. O ise evlenmek istiyor sevdiğini söylüyor. 4 ay da evlilik zaten düşünülmez. Benim duygum yok , 4 yıldır sevgilim de yok karakteri düzgün olduğundan ve artık kendime bi şans vermem gerektiği için konuşuyorum. Tekrar hediye almak istemem şöyle bir algı oluşturdu sanırım peşinden koşuyormuşum gibi. Ben onun hediyesini beğendim o beğenmediği için ezildim bunu telafi etmek adına alsam mı diye sordum.

Değmiyormuş demek ki bunu anladım. Seviyorum diyorsa üzmemeyi de bilmeli kadın ruhundan anlıyormuş ya benim kırgınlığımı anlamıyor

Değil mi siz beğenmem derseniz kırılmaz mı ezilmez mi ? Sanırım bende bu ezikliği hissettim

Vohhh! Sen yengeçsin o terazi mi?
Nokta atışı yapmışım :)
Klasik terazi erkeği, öyledir bunlar, boş ver sen hiç takılma bile...

Değil mi siz beğenmem derseniz kırılmaz mı ezilmez mi ? Sanırım bende bu ezikliği hissettim
Ben eninde sonunda gidip değiştiririm kendi istediğimi alırım para verilmiş çünkü yazık.
Ama kırmadan yaparım bunu ki artık kendisi der bana hayatım sen değiştir ben beceremiyorum diye.
Yani ki 4 aydır tanıdığın bir kadın bu senin her zevkini bilmeyebilir çok normal.
O size ne almıştı çok merak ettim?

Güncel.
Sanırım benim tekrar hediye almak istemem peşinden koşuyor izlenimi bıraktı. Benim herhangi bir duygum yok 4 yıldır sevgilim yok. Şıp sevdi biri değilim hatta sevemiyorum kolay kolay. Sevgili olup ayrılmaktansa tanımayı tercih ediyorum .. Baktım ki artık sevemiyorum karakteri düzgün iyi biri diye konuşmaya başladım.Ona da söyledim benim duygum yok sana kesin oluruz demiyorum diye. Kabul etti beklerim dedi. Benim doğum günümde gül alınca bende mutlu oldum teşekkür ederim dedim. Hiç istemediğim bişeyde olsa surat asmam. Düşünmüş almış. Şimdi o beğenmeyince bunun ezikliğini yaşıyorum. O yüzden hediye alayım mı diye sordum.

Gül aldı aslına bakarsan çiçek böcek seven biri değilim ama kırmam da . Ben mutlu olunca o da mutlu oldu. Aynısını yapabilirdi

ben olsam "demek kareli buu, ben bunu alayım sen kendine başka alırsın o halde" diyerek çantama atardım, hem hediye al hem de surat düşsün ayıp ya. bir daha bir şey filan almayın.

ben olsam "demek kareli buu, ben bunu alayım sen kendine başka alırsın o halde" diyerek çantama atardım, hem hediye al hem de surat düşsün ayıp ya. bir daha bir şey filan almayın.
Bazı şeyleri o anda yapmadığına pişman oluyorsun çünkü ezildiğimi hissettim. Keşke söylediğini yapabilsem

Gül aldı aslına bakarsan çiçek böcek seven biri değilim ama kırmam da . Ben mutlu olunca o da mutlu oldu. Aynısını yapabilirdi
E yani öyle aman aman pahalı bir hediye filan da almamış kendisi .
Hani uber pahalı şahane ni hediye filan alır da karşı taraftan ona göre bisi bekler dicem o da yok yani.

Giysi yanlış bir hediye olmuş , eşime aldığım tişörtleri yatmaya giyince anladım ben de bunu. Sende değişim kartı falan Yok mu peki? Giysi hediye aldığımda veririm değişim kartını söylerim aldığım yeri beğenmeyen gitsin değiştirsin.

Tekrar hediye alma tabiki.

Yanlış anlamadıysam o size gül almış siz de ona gömlek ve parfüm almışsınız. Bence zaten cok fazla olmuş sizin yaptığınız. Beğenmemesi onun sorunu ve ayıbı olmus. Simdi tekrar hediye alıp abartmayın iyice derim. Sevgiliniz bile değilmiş

Canım dediğim gibi söyledim değiştirelim, değiştirebilirsin diye fakat beğenmediğini ifade etmesi yanlış gitsin değiştirsin ben olsam beğenmesem bile değiştirmem. O beğenmiş sonuçta sadece hediye alan taraf mutlu etmez alınan kişi de sözüyle mutlu etmeli.

Haklısınız ezilmemek adına alsam mı diye düşündüm de hepiniz çok yardımcı oldunuz teşekkür ederimm

4 aylık kişiye parfum bile fazlayken parfum ve gomlek almak abartı olmuş...Benden size tavsiye karsınızdaki erkek sizin için ciddi fedakarlıklar yapmadıkca, ciddiyetini sevgisini emeğini gostermedikce sadece tanıma asamasında hediye almayın dogumgunu bile olsa. Minik bi pasta belki...
Ki size sadece gül alıp geçen bi adama neden o kadar masraf? Peşinde koşan değik koşulan olun

E işte böyle böyle tanıyor insanlar birbirini, öküzmüş senin aday adayı. Baştan belli etmiş kendini ne güzel işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…