alındım

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kvdem kızıma bakıyor hergün hergün aramak istemiyorum neyse aradım aramış bulundum kızımdan şikayetleniyor ama eşim varkende bi çocuğu öpmeler mutlu mutlu hareketler şaşarsınız.
şimdi soğuk soğuk akşam gelecek misiniz iftara yok dedim iyi ozman biz kendimiz olunca az olanı da ne kalsa yiyoruz ama siz olunca bişey yapmalıyım dedi zaten daha 1 kere bulunduk iftarda onlarda o da sırf büyüklerle iftar yapalım diye

Gerekmedikçe kimseye minnet etmeyin.

En azından yemeği evinizde kendiniz yapın.

Bundan sonra gitmezsiniz siz de.
İsterseniz siz onları çağırın, belki biraz utanır.

herkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok

Yanılıyorsun herkes bakmıyor.
Eziyeti olmasa da belli bir yaşta sonuçtaa
Çocuk bakmak kolay bir şey değil.

Akşam için muhtemelen enerjisi kalmıyor. Yemek yapsa bile
ye iç kaldır uzun sürüyor.
Dinlenmek istiyordur haklı olarak.

Kayinvaliden birazda hakli, gunler uzun. Eve misafir geldiginde hazirlamak filan yoruyor insani.
Oruclu haliyle cocugunuza bakiyor, Allah razi olsun diyeceginize alindim diyosunuz.
bunun üslübu bu şkeilde olmasa alınmazdım zaten bende kimseye yük olmamak için gitmiyorum oraya gittiğimde de zaten çoğıu şeyi ben yapıyorum.
bize özel bişey hazırlamıyor

herkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
Benim görümcem de sorsan kızı çok akıllı ama herkes çocuk 5 dk evimize gelecek diye korkuyoruz o kadar insanı yoruyor ki nefes aldırmıyor. Kaynananıza boşuna alınmışsınız bırakın söylensin ama yok ben alınırım diyosanız işinizi bırakın çocuğunuza bakın

ben gittiğimde yemek yapmasa bile beraber yapıyoruz sofra masa toplama salata herşeyi ben yapıyorum yorgun yorgun
sırf eşim aile ile iftar yapmak isterse diye bişey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…