kızım çok ama çok akıllı eziyetli değil kendide biliyor benle konştuğunda olur olmadık şikayet yorgunum bilmem neNe gibi şikayetler ediyor ?
hergün aradığımda gereksiz muhabbetlere giriyorNasıl yani?
Kayınvalideniz kızınıza bakıyor ve siz arayamıyor musunuz?
herkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yokKendin bak çocuğuna o zaman yada tut bakıcı sikayetlenmesin.Hem cocugunuza baksa hem yemeğinizi yapsa bi de sikayetlenmese alınacak ne bulurdun bilmem
hergün aradığımda gereksiz muhabbetlere giriyor
öyle demese zaten bende yük olmamak için gitmiyorumKayinvaliden birazda hakli, gunler uzun. Eve misafir geldiginde hazirlamak filan yoruyor insani.
Oruclu haliyle cocugunuza bakiyor, Allah razi olsun diyeceginize alindim diyosunuz.
herkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
bunun üslübu bu şkeilde olmasa alınmazdım zaten bende kimseye yük olmamak için gitmiyorum oraya gittiğimde de zaten çoğıu şeyi ben yapıyorum.Kayinvaliden birazda hakli, gunler uzun. Eve misafir geldiginde hazirlamak filan yoruyor insani.
Oruclu haliyle cocugunuza bakiyor, Allah razi olsun diyeceginize alindim diyosunuz.
Belki istemiyor bakmak ?kızım çok ama çok akıllı eziyetli değil kendide biliyor benle konştuğunda olur olmadık şikayet yorgunum bilmem ne
Benim görümcem de sorsan kızı çok akıllı ama herkes çocuk 5 dk evimize gelecek diye korkuyoruz o kadar insanı yoruyor ki nefes aldırmıyor. Kaynananıza boşuna alınmışsınız bırakın söylensin ama yok ben alınırım diyosanız işinizi bırakın çocuğunuza bakınherkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
ben gittiğimde yemek yapmasa bile beraber yapıyoruz sofra masa toplama salata herşeyi ben yapıyorum yorgun yorgunYanılıyorsun herkes bakmıyor.
Eziyeti olmasa da belli bir yaşta sonuçtaa
Çocuk bakmak kolay bir şey değil.
Akşam için muhtemelen enerjisi kalmıyor. Yemek yapsa bile
ye iç kaldır uzun sürüyor.
Dinlenmek istiyordur haklı olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?