aynen eşimin yanında kimselere vermem ben bakarım yalamalar öpmeler bana gelince hep şikayetBen olsa anne zor geliyorsa bakıcı bakayım sen de haklısın der konuyu netlestirirdim. Bakamayacksa yoruluyorsa bunu baştan soylemeli. Zorla bırakmadın değil mı eline.yok ben bakarım dediyse her fırsatta sitem Edip adamı bogmayacak
herkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
Yoo herkes bakmıyor,benim annem bakmıyor mesela,herkes çocuğuna ya kendi bakıyor,ya da baktırıyor.Bizi büyütmüş,birde çocuklarımızla mı uğraşacak,kv lerde aynı şekilde,ne zaman dinlenecekler,mezarda mı?Şimdi gezilere gidiyor,fırsat bulup yapamadıklarını yapıyorlar.Bunu hak ettiler benceherkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
Sana katılıyorum.Eşim bazı geceler erkek kardeşleriyle annesine gider,geç saatlere kadar otururdu.Kayınvalidem bana,sen evde korkmuyormusun yalnız,benim oğlan bizde olduğu zamanlar geç geliyor ya demişti.Düşündüm ve mesajı buldum.Kayınvalidem eşiyle tvli ve sobalı odada uyudukları için, çocuklarının geç kalkması onları yoruyordu.Eşime kvnin dediklerini söylemeden,anne babasının o odada uyuduğu için,uykusuz kalabileceklerini,onların yaşlı olduğunu hesaba katmaları gerektiğini söyledim.Ne kadar birlikte de yapsanız sonuçta bir curcuna oluyor.
O bile yoruyor insanı.
Eşine belki alın çocugunuzu gidin bende kafa dinlim diyemiyordur
Sana duyuruyordur
Hani oğlu istese bile sen müdahale edersin diye..
Bence gercekten alınacak bir durum yok.
Çocugunuzu alıp evinize geçin, kalın yemek yiyelim dese de (nezaketen soracaktır)
yok anne biz gidelim sende dinlen çocuk yormuştur şeklinde geçiştirirsin.
Neden ikiyüzlülük olsun?Bende eşime diyordum gelince,bugün çocuklarla çok yoruldum,bir büyüseler,rahat etsem vs,sonra gidip çocuklarımı kucaklıyordum.biraz terbiyeniz takının önce tanımadan etmeden yorum yapmayın gelişigüzel
ben haklı yada hakszı demedim sadece bunu demesi ne olur ben zaten kalmıyorum ki
hem oğlunun yanında ikiyüzlülük yapmasa daha iyi
Yalamalar öpmeler ha?Dilerim kayınvalideniz en yakın zamanda istifa eder işinden de,kapı kapı bakıcı ararsınız akıllı çocuğunuza...aynen eşimin yanında kimselere vermem ben bakarım yalamalar öpmeler bana gelince hep şikayet
Herkesin çocuğu kendine göre göre akıllı uysal eziyetsiz zaten. Ya yaşlı insan en uysal çocuğa bakarken bile yorulur ne mecburiyeti var insanların. Ayrıca o sizin çocuğunuza bakarak bayağı bi yorgunluğa katlanıyorsa siz de kayınvalidenizin çenesine sızlanmasana katlanıverin azıcık. Benim teyzeme de çocukları torun bakma işi yıkıyorlar çok acıyorum kadına kafası götürmüyor bu yaşta artık. Torun bakan yaşlılar kapris de yapsalar arada laf da soksalar hakları benceherkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
O zaman siz de mertçe karşısına dikilip anne zor geliyorsa biz başka çözüm düşünelim çocuk için deyin ve bakıcı kreş yıllarına girin. Eşinize gizli gizli annen beni kırdı filan demenin ne faydası var ki. Ben böyle aile ilişkilerinde dümdüz açık konuşmanın uzun vadeli daha faydalı olduğunu düşünüyorumaynen eşimin yanında kimselere vermem ben bakarım yalamalar öpmeler bana gelince hep şikayet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?