maksat bi çorba da olsa yeter annem bu şekilde demzKadın bir şey dememiş ki doğruyu soylemis.
Aranızda bunların lafı olmamalı.
Anneniz söylese alınır miydiniz?
ben gittiğimde yemek yapmasa bile beraber yapıyoruz sofra masa toplama salata herşeyi ben yapıyorum yorgun yorgun
sırf eşim aile ile iftar yapmak isterse diye bişey demiyorum
Ah bu kv kismi.maksat bi çorba da olsa yeter annem bu şekilde demz
Hahhahaa bu ne arsızlık ya pes.Bakamayacağınız çocuğu doğurmayın kadın bakmaya bayılmıyo demek ki akıllı çocuğunuza.Zorunda mı bu kadınlar sizin cocugunuza bakmaya bi de laf edince alınmış prensesherkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
Kendi evinde yapsanız kim yapcak yemegi sofra toplamayı salatayı yorgun yorgun?Aklınızı başınıza alın ya sırf ogluyla evlendin diye size saçını süpürge etmek zorunda degil kayınvalideniz.Bi de alındım diyosunuz daha neler artık.ben gittiğimde yemek yapmasa bile beraber yapıyoruz sofra masa toplama salata herşeyi ben yapıyorum yorgun yorgun
sırf eşim aile ile iftar yapmak isterse diye bişey demiyorum
Valla bu konuda ikiyüzlülük yapan biri daha var.biraz terbiyeniz takının önce tanımadan etmeden yorum yapmayın gelişigüzel
ben haklı yada hakszı demedim sadece bunu demesi ne olur ben zaten kalmıyorum ki
hem oğlunun yanında ikiyüzlülük yapmasa daha iyi
açık açık gelmeyin zahmet veriyorsunuz demek bu.Eşinize söyleyin bence sen varken başka biz bizeyken başka davranıyor deyin ama kötüleyerek değil içten ve samimi bir şekilde söyleyin ki eşiniz yanlış anlamasın erkekler hemen ''büyütüyorsun'' tavırlarına giriyor çünkükvdem kızıma bakıyor hergün hergün aramak istemiyorum neyse aradım aramış bulundum kızımdan şikayetleniyor ama eşim varkende bi çocuğu öpmeler mutlu mutlu hareketler şaşarsınız.
şimdi soğuk soğuk akşam gelecek misiniz iftara yok dedim iyi ozman biz kendimiz olunca az olanı da ne kalsa yiyoruz ama siz olunca bişey yapmalıyım dedi zaten daha 1 kere bulunduk iftarda onlarda o da sırf büyüklerle iftar yapalım diye
bunu nasıl demeliyim sizce yardımcı olur musunuz banaaçık açık gelmeyin zahmet veriyorsunuz demek bu.Eşinize söyleyin bence sen varken başka biz bizeyken başka davranıyor deyin ama kötüleyerek değil içten ve samimi bir şekilde söyleyin ki eşiniz yanlış anlamasın erkekler hemen ''büyütüyorsun'' tavırlarına giriyor çünkü
kendimden örnek vereyim eşimin ailesiyle ilgili çok kızdığım bir durum olsa bile bunu eşime anlatırken yumuşak bir ses tonuyla söylüyorum tane tane yavaşça yoksa erkekler dır dır olarak algılıyor ve söylediklerimizin%90nını dinlemiyor.Sakin bir zamanda mesela iftardan sonra yapın güzel bi Türk kahvesi nasıl hitap ediyorsanız işte hayatım cnm filan'' sana birşey söylicem ama lütfen yanlış anlama yanlış anlaşılacak bi konu değil zaten.Annen sanırım çocuğa bakarken biraz yoruluyor ki haklıda bu yaştan sonra zor ama ben işyerindeyken aradığımda bu şekilde yakınması beni biraz üzüyor acaba yük mü oluyoruz ona diyorum bazen,geçen gün de iftara gelecek misiniz dedi yok deyince iyi biz olanı yeriz siz gelince hazırlık yapmak zorunda kalıyorum gibisinden bir laf etti.Senin yanındayken daha farklı davranıyor gibime geliyor'' diyebilirsinizbunu nasıl demeliyim sizce yardımcı olur musunuz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?