alındım

Cocugun akilli olmasi bakiminin zir olmadigi anlamina gelmez. Benim çocuğumda bana gore cok akilli ve cok kolay bir cocuk ama baskasi baksa nasil olur dilinden anlar mi ?

Sizi cok bencil buldum. Kv yoruluyor demekki soylenmesi normal ya da siz alinganlik yapiyorsunuz. Bi de mecbur zannediyorsunuz bakmaya ya ona sasiyorum. Neyse kv ye bol sabir.

ben gittiğimde yemek yapmasa bile beraber yapıyoruz sofra masa toplama salata herşeyi ben yapıyorum yorgun yorgun
sırf eşim aile ile iftar yapmak isterse diye bişey demiyorum

Ne kadar birlikte de yapsanız sonuçta bir curcuna oluyor.
O bile yoruyor insanı.
Eşine belki alın çocugunuzu gidin bende kafa dinlim diyemiyordur
Sana duyuruyordur
Hani oğlu istese bile sen müdahale edersin diye..

Bence gercekten alınacak bir durum yok.

Çocugunuzu alıp evinize geçin, kalın yemek yiyelim dese de (nezaketen soracaktır)
yok anne biz gidelim sende dinlen çocuk yormuştur şeklinde geçiştirirsin.

maksat bi çorba da olsa yeter annem bu şekilde demz
Ah bu kv kismi.
Tabii çocuğa bakacak çünkü herkes bakıyor. Oğlunu büyütmesi yetmeyecek üstüne toruna bakmak zorunluluğu var.
E bakmışken bi' corba kaynativersin. Salatayı gelin yapıyor zaten yorgun argin. Gerçi 50 yaş ve üstü yorulamaz. Çocuk bakmak da yorucu değil zaten.
Haklısınız ne diyeyim.

bunda alınacak bişey yok. benim annem de öyle.. biz ne olsa yeriz ama siz gelecekseniz bişeyler yapayım der. anne yapma desem de anlamaz, bu durumu aşamıyoruz. diğer konu içinse bişey diyemem, çocuk bakmak kolay değil elbette.. Kreş düşün bence, böyle hep gebesin..

Ama bunda alinacak bir sey yok ki? Ben de esimle beraberken iftarda ne olsa onu yiyorum,sahurdan kalan bir onceki gunden kalan vs. Ama anam babam gelse elbette kalkip yemek yapmaliyim.
Cok alingansiniz
Cocugunuza bakiliyor,azicik laf duysaniz nolacak? Varsin ogluna poz yapsin da size laf etsin cocuk icin,sakincasi olmamali sahsi gorusum

herkes bakıyor torununa ki benim kızım çok akıllı hiz eziyeti yok
Hahhahaa bu ne arsızlık ya pes.Bakamayacağınız çocuğu doğurmayın kadın bakmaya bayılmıyo demek ki akıllı çocuğunuza.Zorunda mı bu kadınlar sizin cocugunuza bakmaya bi de laf edince alınmış prenses

Son düzenleme:
ben gittiğimde yemek yapmasa bile beraber yapıyoruz sofra masa toplama salata herşeyi ben yapıyorum yorgun yorgun
sırf eşim aile ile iftar yapmak isterse diye bişey demiyorum
Kendi evinde yapsanız kim yapcak yemegi sofra toplamayı salatayı yorgun yorgun?Aklınızı başınıza alın ya sırf ogluyla evlendin diye size saçını süpürge etmek zorunda degil kayınvalideniz.Bi de alındım diyosunuz daha neler artık.

Valla kayınvalideleri haklı görecegim hic aklıma gelmezdi ama oluyormuş demek ki

biraz terbiyeniz takının önce tanımadan etmeden yorum yapmayın gelişigüzel
ben haklı yada hakszı demedim sadece bunu demesi ne olur ben zaten kalmıyorum ki
hem oğlunun yanında ikiyüzlülük yapmasa daha iyi

biraz terbiyeniz takının önce tanımadan etmeden yorum yapmayın gelişigüzel
ben haklı yada hakszı demedim sadece bunu demesi ne olur ben zaten kalmıyorum ki
hem oğlunun yanında ikiyüzlülük yapmasa daha iyi
Valla bu konuda ikiyüzlülük yapan biri daha var.
Geçip karşısına "ikiyuzlusun" dememe sebebiniz nedir?

Cocuk bakmak kolay degıl
Hele buyukler ıcın cok daha zor
Kısıtlı zamanda ve ozlemle gordugunuz cocugunuz ıcın tabıkı cok uslu dersınız
Siz onu asıl babanesıne sorun...

Alınganlık yapmayın bence
Zaten hali kalmıyordur sız gelince ona gore de yemek yapıcaktır nazı sıze gecmıştır

Cocugunuzu buyurken tum zahmetını ceken kayınvalıdenızı arayın bence... ayıp

benim de annem kızıma bakıyordu
ve gün geçtikçe daha çok yoruluyor, daha çok zorlanıyor çünkü kızım büyüdükçe (zor bir kız olmamasına rağmen) daha çok oyun istiyor yemesi içmesi uyuması herşeyi kendi istediğine göre yapmak istiyor
ve ben sadece haftasonları bütün gün beraber olmama rağmen yoruluyordum
şimdi kreşe gidiyor
yarım gün anneme gitmesine rağmen yine yorulur yine söyler ama haklı ben 30 yaşındayım annem 60 yaşında, ben 2 günde canım çıkıyorken annem 1 hafta bakıyor
o yüzden yaptığın şey bence bencillik
ne yapsın kadın çocuk bakmak kolay değil hele belli bi yaştan sonra bi de yemekle mi uğraşsın

öyle dmesi ben alıngan bi insanım kime öyle söylese kim olsa alınır tabi zaten ben ondan yemek beklemiyorum ki

açık açık gelmeyin zahmet veriyorsunuz demek bu.Eşinize söyleyin bence sen varken başka biz bizeyken başka davranıyor deyin ama kötüleyerek değil içten ve samimi bir şekilde söyleyin ki eşiniz yanlış anlamasın erkekler hemen ''büyütüyorsun'' tavırlarına giriyor çünkü

bunu nasıl demeliyim sizce yardımcı olur musunuz bana

zaten insan bi çorbayla doyuyor maksat büyüklerle iftar açmak kendilerine zaten illaki bişey hazırlıyorlar

bunu nasıl demeliyim sizce yardımcı olur musunuz bana
kendimden örnek vereyim eşimin ailesiyle ilgili çok kızdığım bir durum olsa bile bunu eşime anlatırken yumuşak bir ses tonuyla söylüyorum tane tane yavaşça yoksa erkekler dır dır olarak algılıyor ve söylediklerimizin%90nını dinlemiyor.Sakin bir zamanda mesela iftardan sonra yapın güzel bi Türk kahvesi nasıl hitap ediyorsanız işte hayatım cnm filan'' sana birşey söylicem ama lütfen yanlış anlama yanlış anlaşılacak bi konu değil zaten.Annen sanırım çocuğa bakarken biraz yoruluyor ki haklıda bu yaştan sonra zor ama ben işyerindeyken aradığımda bu şekilde yakınması beni biraz üzüyor acaba yük mü oluyoruz ona diyorum bazen,geçen gün de iftara gelecek misiniz dedi yok deyince iyi biz olanı yeriz siz gelince hazırlık yapmak zorunda kalıyorum gibisinden bir laf etti.Senin yanındayken daha farklı davranıyor gibime geliyor'' diyebilirsiniz

Ben olsa anne zor geliyorsa bakıcı bakayım sen de haklısın der konuyu netlestirirdim. Bakamayacksa yoruluyorsa bunu baştan soylemeli. Zorla bırakmadın değil mı eline.yok ben bakarım dediyse her fırsatta sitem Edip adamı bogmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…