- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
Yahu koca kadinsin 2evladin var boyun kadar ne alınganlık bu.gecen gün hep beraber gülüsüp sohbet ediyoruz oğluma kardes olsa adı ne olur diye(ki daha ortada çocuk mocuk yok)herkes bisey söylüyordu gülüyoduk eşim birşey dedi aa olmaz ben annesiyim tabi ki ben adını koycam dedim güldüm esime.görümce ses etmedi birden kalktı gitti mutfağa beni kvme şikayet etmiş ben koycam demişim sanki çocuğumu mu alcaklarmis niye öyle demişim kv beni azarliyo ablana hep ters konuşuyorsun diyo.
Senin konular bi acayip.. Aile çok laçka, sende kendini savunmayı vs bilmiyorsun. Görümce, kaynana zaten hepten acayip, kocan bu arada napıyor, izliyor mu kv'nin senin azarlamasını, koca da bi acayip..
Görümcen mutsuz galiba öküz altında buzağı arıyor ..
Senin konular bi acayip.. Aile çok laçka, sende kendini savunmayı vs bilmiyorsun. Görümce, kaynana zaten hepten acayip, kocan bu arada napıyor, izliyor mu kv'nin senin azarlamasını, koca da bi acayip..
Kocama göre ben rahat durmuyorum
Aynen ne eşinden yana ne çocuklarından yana hiçbirinden mutlu değil.oglu hasta ama saldıracak hedef beni bulmus
Senin kocan sorunlu o zaman canım benim. Yanında olup biten olayın bu şekilde değiştirilerek sana kızılmasına izin veriyor. Gözümde zerre kadar değeri olmaz böyle erkeğin, ikinci çocuk felan da hayatta düşünmem. Görümcen senin kocandan güç alıyor belli iki laf işitse kardeşinden bir daha böyle konuşamaz. Kocanla konuşacaksın sen bu konuları. Görümcene ağzının payını verecek kişi senin kocan. Görümcen ne kadar mutsuz vs olursa olsun, senle böyle konuşamaz, söyle eşine sana azcık sahip çıksın. Yoksa görümcen çirkeflik de yapar, kıskançlıkta. Burada suçlu eşin bunu unutma.
İnanın bunu kaç kere dile getirdim sen beni saymazsan kimse saymaz sen beni korumazsan kimse korumaz.ben diyorum dolduruşa gelme o da diyo ben hakliyı haksizi ayırt ediyorum çocuk değilim
Kocan böyleyse, görümcen de suç bulmayacaksın o zaman ya da bu tarz özel mevzularını onların yanında konuşmayacaksın. Hem kocan senin arkanda durmuyor hem sen bu saçma sapan insanların ağzına malzeme veriyorsun. Sende de var hata. Tek taraflı bakmamak lazım olaya.
Eskiden çok konuşurdum bol malzeme çıkardı şimdi diyo ki bana cok sessiz sin tehlikelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?