alingan görümce

Arkadaşım senin konularının hepsi bir tuhaf. Eşin de ailesi de ne antika insanlar. İkisine de ağzının payını veremedikçe eşin de onlardan taraf olmaya devam eder. Ayrıca o görümceyle hiç muhattap olma bırak.

sırf alınmış olmak için alınmış. Mesafeden yanayım ben, benim eşimin kardeşi de yaşıtızdır ama mesafeliyizdir, iyi böyle.Arkadaşım değil o benim, olamaz da.Eşimin kardeşi o, hayatımdaki yeri bu.

Zaten oluyorum haftada bir ya görürüm ya görmem.kv de o da aynı ikisi bir oluyolar sanki esimin üstüne beni kuma almislar.arar esimi gel çarşıya dolasalim msj atar gel yürüyelim.kocasi ilgisiz diye eşim diyo bende mi kirayim idare et anlayışlı ol bana gönlün olsun diye köpeği olmuş onların.

Benden öyle istedim kabul etmiyorlar biz hep yakın oturcaz biz hep bir olcaz kafasindalar ama anlaşamıyorlar da benimle.yani kardesi yanında olsun yeter

görümceni ve kv ni boşver. umursama. herkes karşısındakini kendi gibi sanarmış.
görüncen alıngan degil fesat. fesat insanlara ne desen olmaz.
görümce görmeyeyim seni ömrümce boşuna dememişler ( bende bir görümceyim )

uuff kendine yeni koca diye kardenişi almış.. ooyy igrennccc

Kv azarlayınca ver cevabı

Ona ne de oto B.ka alınmasın de

Hatta koca kadın gelsin bana desin sana ne velisi misin de

Eşinle böylede bozuluyor aran zaten

Aman hemen yetistirin ananiza, eksik kalmayin
Bazi gorumceler her b.ku sorun edip seni kotu gosteriyor. E sonra millet senden soguyor. Bi daha da iliskiler duzelmiyor. Boyunuz uzuyor di mi fitne fesatla ugrasinca. Ayip.

tamda çay kaşıgı görevini yerine getirmiş yanii

kendinemi soracakmıssınız adını ne koyalım diye

salak bunlar yaaa,

sevişen sen hamile kalan sen doğuran sen gülüşürken kocana aaaa olur mu ismini annesi olarak koyacak olan ben diyen sen alınganlık eden görümcen
kim normal kim anormal çözemedim

Şu an bi altın gününde, dedikodunun tam ortasına düşmüş ama konunun başını kaçırmış meraklı komşu gibiyim ben bu tarz konularda, biraz tasvir bolca örnek seviyom. Misal görümcem şöyle şöyle biridir, önceden de şöyle şöyle yapmıştır, şimdi de böyle böyle yaptı..şeklinde daha akıcı anlatım seviyom

Madem çocuğun annesi sensin adını sen koyacaksın.O zaman ne diye böyle bir muhabbete girip herkes bir isim söyleyince gülüyordunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…