- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.571
- 598
- Konu Sahibi uniuniunicorn
-
"Ben bi lavaboya gideyim" deseniz, "Ay ağzımıza mıçmayı mı kast etti o?" diye işkillenip, gidip onu da şikayet edecek herhalde.
Arkadaşım senin konularının hepsi bir tuhaf. Eşin de ailesi de ne antika insanlar. İkisine de ağzının payını veremedikçe eşin de onlardan taraf olmaya devam eder. Ayrıca o görümceyle hiç muhattap olma bırak.
sırf alınmış olmak için alınmış. Mesafeden yanayım ben, benim eşimin kardeşi de yaşıtızdır ama mesafeliyizdir, iyi böyle.Arkadaşım değil o benim, olamaz da.Eşimin kardeşi o, hayatımdaki yeri bu.
görümceni ve kv ni boşver. umursama. herkes karşısındakini kendi gibi sanarmış.Yahu koca kadinsin 2evladin var boyun kadar ne alınganlık bu.gecen gün hep beraber gülüsüp sohbet ediyoruz oğluma kardes olsa adı ne olur diye(ki daha ortada çocuk mocuk yok)herkes bisey söylüyordu gülüyoduk eşim birşey dedi aa olmaz ben annesiyim tabi ki ben adını koycam dedim güldüm esime.görümce ses etmedi birden kalktı gitti mutfağa beni kvme şikayet etmiş ben koycam demişim sanki çocuğumu mu alcaklarmis niye öyle demişim kv beni azarliyo ablana hep ters konuşuyorsun diyo.
uuff kendine yeni koca diye kardenişi almış.. ooyy igrenncccZaten oluyorum haftada bir ya görürüm ya görmem.kv de o da aynı ikisi bir oluyolar sanki esimin üstüne beni kuma almislar.arar esimi gel çarşıya dolasalim msj atar gel yürüyelim.kocasi ilgisiz diye eşim diyo bende mi kirayim idare et anlayışlı ol bana gönlün olsun diye köpeği olmuş onların.
Yahu koca kadinsin 2evladin var boyun kadar ne alınganlık bu.gecen gün hep beraber gülüsüp sohbet ediyoruz oğluma kardes olsa adı ne olur diye(ki daha ortada çocuk mocuk yok)herkes bisey söylüyordu gülüyoduk eşim birşey dedi aa olmaz ben annesiyim tabi ki ben adını koycam dedim güldüm esime.görümce ses etmedi birden kalktı gitti mutfağa beni kvme şikayet etmiş ben koycam demişim sanki çocuğumu mu alcaklarmis niye öyle demişim kv beni azarliyo ablana hep ters konuşuyorsun diyo.
sevişen sen hamile kalan sen doğuran sen gülüşürken kocana aaaa olur mu ismini annesi olarak koyacak olan ben diyen sen alınganlık eden görümcenYahu koca kadinsin 2evladin var boyun kadar ne alınganlık bu.gecen gün hep beraber gülüsüp sohbet ediyoruz oğluma kardes olsa adı ne olur diye(ki daha ortada çocuk mocuk yok)herkes bisey söylüyordu gülüyoduk eşim birşey dedi aa olmaz ben annesiyim tabi ki ben adını koycam dedim güldüm esime.görümce ses etmedi birden kalktı gitti mutfağa beni kvme şikayet etmiş ben koycam demişim sanki çocuğumu mu alcaklarmis niye öyle demişim kv beni azarliyo ablana hep ters konuşuyorsun diyo.
Evet mutsuz bir kadın.gidip kv ne şikayet ediyor onun aklına giriyor kv de gidip kocami yiyo.yani benle yüzgöz olmuyo hemen kocama şikayet .gelip benimle çözebilir esime de dedim bunu. gelsin oturup konuşalım dedim arkadan doldurmak işin kolayiGörümcenin sorunlari mi var ?
suç sende. uzak dursana ondan. ne bekliyordun yani. uzak dur bundan sonra
suç sende. uzak dursana ondan. ne bekliyordun yani. uzak dur bundan sonra [/QUOTE.
Elimden geldiği kadar uzak duruyorum hatta esime şikayet etmişler komşu gibi gelip gidiyor diye yani ne yapsam olmuyo
Şu an bi altın gününde, dedikodunun tam ortasına düşmüş ama konunun başını kaçırmış meraklı komşu gibiyimYahu koca kadinsin 2evladin var boyun kadar ne alınganlık bu.gecen gün hep beraber gülüsüp sohbet ediyoruz oğluma kardes olsa adı ne olur diye(ki daha ortada çocuk mocuk yok)herkes bisey söylüyordu gülüyoduk eşim birşey dedi aa olmaz ben annesiyim tabi ki ben adını koycam dedim güldüm esime.görümce ses etmedi birden kalktı gitti mutfağa beni kvme şikayet etmiş ben koycam demişim sanki çocuğumu mu alcaklarmis niye öyle demişim kv beni azarliyo ablana hep ters konuşuyorsun diyo.
Madem çocuğun annesi sensin adını sen koyacaksın.O zaman ne diye böyle bir muhabbete girip herkes bir isim söyleyince gülüyordunuz.Yahu koca kadinsin 2evladin var boyun kadar ne alınganlık bu.gecen gün hep beraber gülüsüp sohbet ediyoruz oğluma kardes olsa adı ne olur diye(ki daha ortada çocuk mocuk yok)herkes bisey söylüyordu gülüyoduk eşim birşey dedi aa olmaz ben annesiyim tabi ki ben adını koycam dedim güldüm esime.görümce ses etmedi birden kalktı gitti mutfağa beni kvme şikayet etmiş ben koycam demişim sanki çocuğumu mu alcaklarmis niye öyle demişim kv beni azarliyo ablana hep ters konuşuyorsun diyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?