alınganlık mı bu, yoksa onun patavatsızlığı mı?

Cok fazla gitmeyin evine. Sen gel cocukla bizim gelmemiz zor oluyor.deyin

Yeni evli oldugu icin esyalarina onem veriyordur yapacak birsey yok.
Siz soylemeniz gerekeni soylemissiniz
valla böylesine ben evimde rahat vermem bilerek ,ay onu dökme buna sakın dokunma ..delirtirim bile bile anlasın hanyayı konyayı

bende yeni evli evi eşyası kıymetli diye alttan alıyorum akıl vermeye çalışıyorum. Hatalıyım diye düşüneceğine daha biz senle anlaşamıyoruz abla diyor bana
Anlaşamıyoruz diyorsa siz de mesafe koyun gitmeyin.. Aramayın.. Evinize gelmek isterse kabul etmeyin..

Yeni evli fazla özeniyor olabilir fakat misafirin yanında söylenecek söz değil , bir süre gitmeyin evine anlasın hatasını. Kim olsa kırılır yani.

Bu ne yahu çok patavatsız, nerde ne konuşacagını bilmiyor ciddi ciddi kardeşiniz. Fazla gidip gelmeyin evine, rahatsızlık verici çünkü.

dedim ama başkası için kendi kardeşini kenara atıyorsun.Bana ters ters bakacağına beni korumanı beklerdim falan filan diyor işte
neye karşı koruyacaksın allah aşkına kardeşine her hangi bir saldırı yokki ortada. ya sen çok şımartmışsın ya da kardeşinin bir takım sosyal problemleri var

geçenlerde yine annemler gelmiş. Bizi de aradılar gelin diye. Mutfakta çerez katıyor tabaklara. Çekirdek katmayayım şimdi her yer kabuk olur dedi. Bende dedim " işin ne ablam süpürürsün çoluğun çocuğun yok.Misafirle yenmeyecekte kimle yenecek bu " dedim. Sen geldiğinde ben hiç dökülcek diye düşünmüyorum dedim.Hemen sinirlendi zaten. Tabi benim işim ne ki evde..Sen alınıyorsun ya hemen ben de alındım bu lafına dedi bana. Ayyy bu saatten sonra koysan da yemem zaten. Yemezsen yeme diyor bir de.

acaba öğretici bir abla olmaya çalışırken fazla karışıyor olabilir misin?

Bu kardeş benim kafada tanışmak istiyorumm ama sadece söylediği sözler ve verdiği tepki yanlış :) kırmadan rahatsızlığını belirtmeyi öğrenmesi gerek :)

Bu kardeş benim kafada tanışmak istiyorumm ama sadece söylediği sözler ve verdiği tepki yanlış :) kırmadan rahatsızlığını belirtmeyi öğrenmesi gerek :)

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum . Her doğru her yerde söylenmiyor maalesef. Bazen duygularını düşüncelerini saklamak zorundasın. Ama yok ne düşünüyorsa dilinde

Biz de yeni evli olduk da böyle evimize geleni dövmüş kadar etmedik.
Gıcık olurum böyle malı kıymetli tiplere.
Yeni evliymiş ilk kez kendine ait eşyaları, evi oluyor. Kolay da alınmıyorlar. Çokta hor görmemek lazım. Sadece misafirin yanında mırın kırın yapmasi kötü olmuş o kadar.
Ayrıca Allah günah yazmasın başıma da vermesin ama ortalık karıştıran çocuklar bana da çok antipatik geliyor hele bir de anne aşırı large bi insansa insan deli oluyor.

Ben hoş görmüyorum öyle insanları.

Duzeltme ihtiyaci duydum kusura bakma ama cok kisi okb yi yanlis tanimliyor.
Okb takinti hastaligi temizlik degil evet en buyuk belirtisi temizlik gibi gozuksede cok farkli mesela cop evlerdeki insanlarda okbli hic temizlik yapmayanlarda.
Okb tek bi şeyi kapsamıyor biliyorum.
Bi sürü çeşidi var.
Yinede sagol bilgi için.

işte bende bunu anlatmaya çalışıyorum . Her doğru her yerde söylenmiyor maalesef. Bazen duygularını düşüncelerini saklamak zorundasın. Ama yok ne düşünüyorsa dilinde
Kardeşinin yaşı küçükse o yüzden senin düşüncelerin ona ters geliyor olabilir. Sen onun iyiliğini düşünüyorsun fikir veriyorsun ama bu ona çok karışıyorsun gibi geliyor olabilir. Siz sadece tepki koyun bence tepki derken sizi kırdığı zaman görüşmeyi kesin aramayın bile bi süre. Sonuçta uyarılar işe yaramıyor bi de böyle deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…