alınganlık mı bu, yoksa onun patavatsızlığı mı?

zaten öyle rahat oturan bir anne değilim . Sürekli peşindeyim zaten. ayrıca gittiğimizde yediğimiz içtiğimizi bulaşık makinesine koyarım ona iş çıkmasın diye....[/QUOTE]

zaten öyle rahat oturan bir anne değilim . Sürekli peşindeyim zaten. ayrıca gittiğimizde yediğimiz içtiğimizi bulaşık makinesine koyarım ona iş çıkmasın diye....
[/QUOTE]
Kıyamam sana sen elinden geleni yapıyormuşsun zaten senin bise yapmanı gerektirecek bi durum yok daha fazla. Bu kadar düşünceli davranmana rağmen hala kırıyorsa seni mesafeni koy bi süreliğine. O da yanlis yaptigini anlamak zorunda kalsın.

Her doğru her yerde, herkese söylenmez. Ev karıştıran çocuktan nefret ediyorsa, evini de açmayacak o zaman, o lafı demenin ne manası var? Zaten çocuğun arkasında-önündeyim diyorsunuz 2 yaş en kıpır kıpır zaman, laftan anlar gibi olur anlamaz, anlar da inatlaşır vırt zırt... Hele o kusma olayı; kadın ne yapsın ağzına bastırıp çocuğunu mu boğsun?

Elin evine gidip, çocuğunu salan insanlardan hazzetmem şahsen; vaktinde öyle çok yağ sildim kapılardan, koltuk aralarından az mı börek parçası topladım yani insana yapılmaz... Ama o laf da, dikkatli insana denmez. Ayıp etmiş. Sizin hatırınıza en azından arkadaşınız konusunda daha hassas davranabilirdi.

Bilemedim; belki bir başka ziyaretimde yanlışlıkla(!) halıcığına çay dökebilirdim.
Bu kadar eşyaya kıymet vermenin bir manası yok, kardeşim gelsin halıyı kaldırsın götürsün, köpeği olsun.

Patavatsızlık. Çocuklu da olsam bekarda olsam midem de bulansa “ne var canım insanlık hali. Sileriz mis gibi olur” derim. Çocukla ilgilenirim. Bu kadar zor mu çeneyi tutabilmek? Gitmeyin sizde bir süre. Anne evinde görüşün mümkünse. Değilse o gelsin.

Anneniz mi böyle biri acaba ? Çokmu titizlenirdi bir misafir geldiğinde? Size şunu söyleyeyim benimde çok yakin tanıdığım böyleydi..her gittiğimde yeğenimin yapmış olduğu dikkatsizlikleri söylerdi çok uzulurdum.yok halima çay döktü,yok koltuhuma elini sürdü sildim geçmedi tarzında sürekli şikayet ederdi.sonra çocuğu oldu inanın şimdi o yeğenimin ne kadar uslu olduğunu söylüyor.cunku kendi çocuğu hangi ewe gitse ne yaparsa yapsın engel olamıyor.kardesinizde bebeği olunca biraz olsun duzelir merak etmeyin

Annem de titizdir ama asla böyle bir şey yapmaz... Belli etmez yani misafire

Kardeşiniz 3 aylık evli olduğu için fazlaca dilkat ediyor ,patavatsızda biraz ,ama gelen misafiri kendimi davet etti yoksa siz giderken götürdünüz de içinden istemedimi sanki gelmesini istemediği biri de bilerek laf söylemiş gibi geldi.

Ben olsam evine sık gitmem.
O gelsin.
Benimde cocuğum var. Karıstırma huyu hic yoktu ama yinede peşinde dolanırdım birinin evine gidince,sorun olmasın diye.
Evime gelen misafirede karışmam yani.
Birşeyler dökülebilir,kırılabilir dert etmiyorum. İnsanlar evimde rahat etsin isterim. Hoş çok sık misafir ağırlamam ama çağırdığımı rahat ettirmeye gayret ederim.
Yeni evliyken arkadaş grubu davet etmiştik,4 yaşlarında bir çocukları birde 15 yaşlarında ablası vardı,benim çekyatlı boş bir odam vardı,kız bilgisayarı istedi verdim,çocukta yanında kendi oyuncaklarıyla oynuyor,ablası bakıyor diye hiç kimse girip bakmiyor tabi.
Gittiler odaya girdim bir sonraki gün çocuk koltuklarımı tükenmez kalemle boydan boya boyamış. Tabiki birşey demedim çocuk sonuçta ama ablasına bir dahaki gelişinde bilgisayar vermedim.
O zaman çocuğum yoktu ama kendi kendime söz verdim asla çocuğum olursa başıboş bırakmayacağım diye. Kimsenin evinde böyle birşey olmasını istemem. Çok şükür yaşamadım da.
İkincide potansiyel olursa gitmem kimsenin evine diye düşünüyorum aileler dışında.
Sonuçta kimse mecbur değil arkamdan temizlemeye.
Ha kazara olana zaten birşey denmez. Kocaman insanlar biz bile yeri geliyor döküyoruz kıriyoruz sakarlıkla birşeyleri. Minicik cocuk ne yapsın. Allah korusun eşyayı geçtim kusar basar düşer kafasını çarpar yada cam birşeyi kırar üzerine düşer bir yeri kesilir. Bu sebeplerle çocuklar gözetim altında olmalı.

bende gitmeyi düşünmüyorum artık.
Onlar gelsin bize.

Keşke arkadaşınızla gitmeseydiniz, bu kadar titiz ve patavatsızsa. Hem onun hem sizin mahcubiyetini düşünemiyorum, çok rahatsız edici..

Misafire ayıp olmuş gerçekten
Sizin pek yapabileceğiniz bisey yık nihayetinde huy gibi duruyor
İnşallah düzelir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…