Alınganlık mı yapıyorum

esraylmz03

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2012
2.305
565
163
- Yurtdışı
Kızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Sonra ailem kardeşimle konuşmuş oğlum ablanın riskli bi durumu var transferden önce yapalım demiş kardeşim de tabi ki ablam gelsin tabi ki demiş biliyorum isterde
Sonra kardeşim kızımızla konuşmuş kız da Nisa'n gibi olsun nişan demiş yani benim olurda tutarsa gidemicem ben buna çok üzüldüm bi tane kardeşimin nişanında yanında olmak isterim tabi ki haksız mıyım sizce

Bence haklısınız ama kızın da acaba buna göre bir planı mı var? Neden nisanda olmasını istiyormuş sormuş mu kardeşiniz.

Siz kendi açınızdan düşünüyorsunuz. Kızımız dediğiniz kardeşinizin sevgilisi de nişanlanacak taraflardan biri olarak kendi açısından düşünüyordur.
Bekledikleri bir şey size göre olmayabilir ama ailesiyle öyle konuşmuştur, kendisi o tarihte uygun görüyordur vs.
Alınganlık ediyorsunuz.

Ayarlasalar çok iyi olur tabii ama o tarih de eğer onlar için uygun değilse yapacak bir şey yok.
Düğün değil neticede.
Hem yol yasağınız olmaz belki.

Belki de kız kötü düşünmemiştir , siz o süreci tamamen atlatıp gelebilirsiniz diye düşünmüştür. Siz uygun bir dille tekrar görüşüp transfer sonrası inşallah sonuç olumlu olursa (inşallah) gelmenizin imkansız olduğunu. Eğer diğer taraf için de sorun yoksa Ocakta olduğu takdirde gidebileceğinizi belirtin. İyi düşünün iyi olsun Güzel haberlerinizi paylaşırsınız inşallah Ocakta

İyi de tutarsa 9 ay nişan için sizi mi bekleyecekler?bende tüp bebekle hamile kaldım 3 aydan sonra normal hamilelikten farkı yok hatta kese düzgün embriyo iyi yerleşmiş kanama vs yoksa 3 ayı da beklemeye gerek yok nerede yaşıyorsunuz ki 10 saatlik mesafeye uçal yok. Ayrıca birinin öyküsünü okumuştum biri defalarca tüp bebek yaptırmış olmamış umutsuzca son kez denemişler transferden 2 gün sonra babası vefat etmiş uçakla gitmiş dönünce nasılsa tutmamıştır o kadar ağlama üzüntü yol atakta kalma falan diye ama test pozitif çıkmış yani şimdiden bu planların da alemi yok hele bir şubatta yaptırın duruma göre ayarlanır ama o kızında ailesi var

Yok ben. Sordum hani neden Nisa'n dedim hiç bi sebep yokmuş 9 ay beklesinler demedim tabi ki ama bi ricada bulundum sadece hani çok kalabalık bi aile olsak neyse dicem bu arada ailenin haberi Yok benim durumumdan gelinimizin kendi kararı ailesi ile ne zaman yapalım diye konuşmamış

Düğüne gidersiniz siz de ne olacak belki de hamile katilirsiniz nişana. doktorunuza sorarsiniz uygun gorurse gidersiniz.

Düğüne gidersiniz siz de ne olacak belki de hamile katilirsiniz nişana. doktorunuza sorarsiniz uygun gorurse gidersiniz.
Ya uygun olursa tabi ki giderim benim ve ailemin isteği aralık sonu ocak başı zaten evde olacak söz hani büyük nişan değil benim anlamadığım bu tarz şeylere 1 kişi mi karar verir

Ya uygun olursa tabi ki giderim benim ve ailemin isteği aralık sonu ocak başı zaten evde olacak söz hani büyük nişan değil benim anlamadığım bu tarz şeylere 1 kişi mi karar verir
Nişanı kiz tarafi yapiyor maddi olarak sorun vardir belki de belki de evin tadilata ihtiyaci vardir kizin vardir bi bildigi sonuçta nişan onun nişanı.

Çok yıpratıcı bır surec o yuzden hormonlar dalgalı denız.. Oncelıkle allah yar ve yardımcınız olsun. Insallah ıkızlerınız olur saglıklı olur da varsın sız nısana gıdemeyın bazı seyler nasıpten oteye gecemıyor malesef

Aynen alınganlık yapıyorsunuz.O kızın kendi nişanı, sizin transfer tarihinize uymak durumunda değil bana kalırsa kendi özel gününde

Bence fazla alingansiniz. Kiz ailesi ile gorusmustur, tipki sizin ailenizle goristugunuz gibi, onlar da kendi aralarinda konusup uygun tarihin nisan olduguna karar vermisler demek ki. Nisani kiz tarafi yapar. Belki maddi olarak hazir degillerdir, bilemezdiniz. Fazla alingansiniz bence.

Kız kendi karar verdi ailesi değil ole olsa zaten bişey diyemezdim ben böle istyrum dedi

Geniş bir aile degilmişsiniz neticede, kardeşiniz de sizin bulunmanızı ister. Yani bir sebebi yoksa bence alınmakta haklısınız. Anlamadigim mesela kız düşünmüyor mu sevgilim ablasının da olmasını ister diye. Hadi düğünü kışın yapmak istemeyebilir ama ne bileyim nişana 10 saatlik mesafeden geliyorsa biri ona göre de ayarlanabilir.

Belki soğuk havada yapmak istememiştir gelecekler için, ben de evde yapmıştım ama soğuk havada istememiştim

Belki kizin akrabalari vardir sehir disindan falan gelecek, sizin takvim onlara uymuyordur. Belki kiz tarafi nisani evinde yapacagi icin badana boya tadilat yaptiracaklardir. Maddi olarak uygun degillerdir... bu liste uzar gider...Size gore ayarlayacak degiller ki. Hem kiz evi naz evi olur derler. Bu onlar icin de onemli bir gun.
Sizin icin uygun degilse dugune gidersiniz. Sorun etmeyin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…