Alınganlık mı yapıyorum

Nisan için uygun gördüyse duruma göre gidersiniz. Evet alınganlık yapıyorsunuz.

bahar mevsiminde olmasını istiyordur. bu da o kızın en özel günlerinden biri. açıkçası ben de olsa hayatımın en önemli günlerinden birini kolay kolay değiştirmem.
ocak şubat baya kara kış.
sadece maddi hazırlık değil, kızın hayali de öyle bir mevsim olabilr yani.
bence buna karışma hakkınız yok.

ailemin isteği aralık sonu ocak başı zaten evde olacak söz hani büyük nişan değil benim anlamadığım bu tarz şeylere 1 kişi mi karar verir

Bu tarz şeylere 1 kişi dediğin esas kız :) Nişanı olacak vatandaş :) Hani en güzel en özel günlerinden biri.
Senin transfer günün özel ya onun ki de öyle olacak. Ve belki de açık havada bişeyler yapmak istiyordur. Kardeşinle program yapmışlardır da kardeşin sana söyleyememiştir. Kırılma diye.

Bence sen kızı ara, durumundan bahset. O tarihler riskli olduğunu senden öğrensin. Araya 3. kişiler girmesin ki o da kendini aileden olduğunu ayırmadığını anlasın. İnatlaşma olmasın en azından.

Ayrıca inşallah transferiniz olur

ama soylediginiz tarihler arasinda cok fark var, hani sizin icin bir hafta onceye bir hafta sonraya alabilirlerdi ama siz istiyorsunuz ki tam 4 ay once olsun. bence sizin isteginiz fazla. O yuzden alinganlik yapmayin.

belki söylemediği bi sebep vardır, kendine göre bi planı vardır. bu süreçte böyle seyleri takıp büyütmeyin kafanızda. nolucak sanki yani, yeter ki sizin çocuğunuz olsun başarıyla gerçekleşsin transfer, düğünde eğlenirsiniz bol bol. kimseye alınacak bi durum yok bence burada.

Sizce Haklısınız o da haklı.
Kardeşiniz konuşsun durumu izah etsin anlayışla karsılarsa gidersiniz olmaz illa nisan olacak derse de sizde o zaman müsait olursanız gidersiniz.

Kiz belki aralik ocak gibi yani kisin ortasinda nisan yapmak istemiyordur ki hakli hicbir baska sebebi olmasa ilkbaharda yapmak istede yine de hakli. Ocakta yransfer olsaniz nisana 3 ay var gidersiniz yani yakin bir sehire ucak vardir illaki ucak yok demeyin simdi bence sizin mudahale etmeniz dogru degil.

Evlenecek insanlar herkesim her seyini bekleyemiyor ki. Kismette varsa her sey yolunda giderse siz de katilirsiniz nisana,yoksa da gitmezsiniz cok onemli bir durum degil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…