- Konu Sahibi esraylmz03
-
İşte ben de böle düşündüm hani bi sebep olsa zaten tamam dicem herhalde herkes bana göre uyum sağlamıcak ama bi tanecik bişey istedim ki ailem de kesinlikle sen de olmalısın diyo ben de tabi ki çok istyrum ama demek ki böle oluyo artık bu işlerGeniş bir aile degilmişsiniz neticede, kardeşiniz de sizin bulunmanızı ister. Yani bir sebebi yoksa bence alınmakta haklısınız. Anlamadigim mesela kız düşünmüyor mu sevgilim ablasının da olmasını ister diye. Hadi düğünü kışın yapmak istemeyebilir ama ne bileyim 10 saatlik mesafeden geliyorsa biri ona göre de ayarlanabilir.
Transfer aralıktaysa nisanda niye gidemiyorsunuz?Kızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Sonra ailem kardeşimle konuşmuş oğlum ablanın riskli bi durumu var transferden önce yapalım demiş kardeşim de tabi ki ablam gelsin tabi ki demiş biliyorum isterde
Sonra kardeşim kızımızla konuşmuş kız da Nisa'n gibi olsun nişan demiş yani benim olurda tutarsa gidemicem ben buna çok üzüldüm bi tane kardeşimin nişanında yanında olmak isterim tabi ki haksız mıyım sizce
Onun da bir hesabi vardir mutlaka. Kotu dusunmeyin. Yureginizi kotuye yormayin. Siz bebeginize odaklanin. Rabbim saglikli, hayirli bir bebek nasip etsin insallah.Kız kendi karar verdi ailesi değil ole olsa zaten bişey diyemezdim ben böle istyrum dedi
Amin canım inşallahOnun da bir hesabi vardir mutlaka. Kotu dusunmeyin. Yureginizi kotuye yormayin. Siz bebeginize odaklanin. Rabbim saglikli, hayirli bir bebek nasip etsin insallah.
Bir kişi karar vermez herkes fikir verir ama aslolan gelin ve damadın kararıdır.Ya uygun olursa tabi ki giderim benim ve ailemin isteği aralık sonu ocak başı zaten evde olacak söz hani büyük nişan değil benim anlamadığım bu tarz şeylere 1 kişi mi karar verir
Evet inşallah tutar çok üzücü şeyler yaşadımBen kardeşimin düğününe gidemedim 3 aylik hamileydim ve düşük riskim vardı dr um izin vermedi yapacak bisey yok siz bence onu dusuneceginize bebeğinizi transferi düşünün iki defa da kaybetmişsiniz inş bu tutar da sağlıkla alirsiniz kucağınıza nişann a gitmeseniz de olur.
Kardeşimle konuştum ben güzelce abla sensiz olur mu ben konuşurum demişti o kadar uzatacak bi sebep Yok çünkü dediBir kişi karar vermez herkes fikir verir ama aslolan gelin ve damadın kararıdır.
Aile değil kız kendi istedi ailenin tarih muhabbetinden haberi Yok dedi kardeşimÖncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.
Evet, ziyadesiyle alınganlık ediyorsunuz. Kız her ne kadar kendi başına o tarihi seçmiş izlenimi verse de, ailesinin ortak kararıdır. Siz de nişan atlattınız muhtemelen. O günlerinizi anımsayın. Gelininiz ilk günden aile içindeki bilgileri aşikar etmek istemeyebilir.
Aile değil kız kendi istedi ailenin tarih muhabbetinden haberi Yok dedi kardeşim
Haklısınız .İnsallah bebegınız saglıkla olur.Kızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Sonra ailem kardeşimle konuşmuş oğlum ablanın riskli bi durumu var transferden önce yapalım demiş kardeşim de tabi ki ablam gelsin tabi ki demiş biliyorum isterde
Sonra kardeşim kızımızla konuşmuş kız da Nisa'n gibi olsun nişan demiş yani benim olurda tutarsa gidemicem ben buna çok üzüldüm bi tane kardeşimin nişanında yanında olmak isterim tabi ki haksız mıyım sizce
ama durumu kıza sen acıklaKızlar 2 kardeşiz bi erkek kardeşim var aramız çok iyidir kendi halinde bi aileyiz erkek kardeşimin bi kız arkadaşı var kızımızıda çok seviyorum onunla bi sorun yok sorun şu ben daha önce bebeklerimi kaybettim 2 defa hem de tüp bebek yaptık o da tutmadı tabi ki bu konu benim için çok hassas ailem için de öyle şimdi ocak ayında transfer olucam tekrar okulum var şubat tatili için bu tarihte olucam kardeşim ciddi kızımızla baya hani nişan olsun istyo ben de aileme dedim ki anne sen kardeşimle konuş aralık ocak gibi olsun yani benim transferimden önce dedim bu arada 2sinin de beklediği bişey Yok iş askerlik ev hersey tamam ailem bana hak verdiler kızım biz seni zora sokamayız tabi ki transferden önce olsun dedi ailem bu arada ailem 10 saatlik mesafe de ve uçak Yok
Teşekkür ederimKızımız diye bahsetmeniz çok hoşuma gitti.gelin diye hitap edilmesinden nefret ederim şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?