Alınganlık mı yapıyorum

İşte ben de böle düşündüm hani bi sebep olsa zaten tamam dicem herhalde herkes bana göre uyum sağlamıcak ama bi tanecik bişey istedim ki ailem de kesinlikle sen de olmalısın diyo ben de tabi ki çok istyrum ama demek ki böle oluyo artık bu işler

Transfer aralıktaysa nisanda niye gidemiyorsunuz?
Belki gidebilirsiniz hamilelikler hep zor geçmiyor ki ?
Ben 16 haftalık gebeyken tatile çıkmıştık eşimde araba kiralayıp, gayet 6 saat git 6 saat gel yaptık, siz de iki güne yayar, sabah 2.5 saat, öğle arasından sonra 2.5 saat gider dönersiniz.
Olumlı düşünün lütfen. Gencecik kız sizin hassasiyetinizi anlayamaz, sizi çok iyi anlıyorum. Çok stresli dönemler bunlar ama genelde 12. Haftadan sonra daha kolaylaşıyor çoğu şey.

Ben kardeşimin düğününe gidemedim 3 aylik hamileydim ve düşük riskim vardı dr um izin vermedi yapacak bisey yok siz bence onu dusuneceginize bebeğinizi transferi düşünün iki defa da kaybetmişsiniz inş bu tutar da sağlıkla alirsiniz kucağınıza nişann a gitmeseniz de olur.

Ayarlayabilseler güzel olurdu tabiki ama arı üstünde nişan sizin değil onların nişanı bu sebeple kendi durumlarına göre ayarlamaları bana normal geldi.Alınganlık ediyorsunuz.

Evet inşallah tutar çok üzücü şeyler yaşadım

Öncelikle sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alırsınız inşallah.

Evet, ziyadesiyle alınganlık ediyorsunuz. Kız her ne kadar kendi başına o tarihi seçmiş izlenimi verse de, ailesinin ortak kararıdır. Siz de nişan atlattınız muhtemelen. O günlerinizi anımsayın. Gelininiz ilk günden aile içindeki bilgileri aşikar etmek istemeyebilir.

Aile değil kız kendi istedi ailenin tarih muhabbetinden haberi Yok dedi kardeşim

Aile değil kız kendi istedi ailenin tarih muhabbetinden haberi Yok dedi kardeşim

Nişan tarihi aile ile görüşülmeden belirlenmez. Ailesiyle muhakkak istişare edilmiştir.

Faraza, kızın kendisi o tarihi istediyse özel bir planı vardır. Sonuçta nişanlanacak olan o.

Haklısınız .İnsallah bebegınız saglıkla olur.

Ya şimdi sizin durumunuzu da anlıyorum, kötü niyetli düşünmüyorsunuz ama karşıdaki kız da kendi nişanı, kendi özel günü... Sonuçta kendi istediği zaman olması, kendi planladığında olması önemli değil mi?

İlkbaharda nişan yapmak istemiş muhtemelen. Nisan mayıs tam yazın hissedildiği cıvıl cıvıl zamanlar. Aralık ocak tam kış zamanı, soğuk. Böyle düşünmüş olabilir, çünkü ben de böyle düşünüyorum. :)

Umarım katılabilirsiniz ve orta bir yol bulabilirsiniz. :)

Kızımız diye bahsetmeniz çok hoşuma gitti.gelin diye hitap edilmesinden nefret ederim şahsen

A
ama durumu kıza sen acıkla

Ay gerçekten burada biri konu açsa sevgilime ablamın sağlık sorunu sebebiyle nişan şu ayda olsun dedim 10 saatlik yoldan gelecek dese sevgilisi de hiçbir sebep belirtmeden hayır ben bu ayda olmasını istiyorum dese herkes adama bin tane şey derdi. Tam tersi olunca gelin "kızcağız" oluyor, konu sahibi görümcelik yapmış oluyor.

Haklısınız bi tane kardeşinız nişaninda siz olmayacaksınizda kim olacak ama belli olmuyor bu işler de kısmet ayrica hamile olursaniz da gidebilirsiniz düşük riskiniz olmazsa olursa da kismet deyin hayat bu ne yapalım her şey bizim planladığımız gibi de gitmiyor zamana bırakın hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…